- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
- Konu Sahibi Ecmel-vera
-
Gözünüz aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah RabbimDoktorum bize de aşılama önermişti, biz olasılığı daha yüksek diye tüp bebek istemiştik. Şükür pozitifi de gördük
Allah razı olsun.Gözünüz aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim
Doktorunuz zeki bey miydi
Asılamayla hic ugrasmayın vakit kaybı. Ama devlet destekli tup bebek icinde 2 asilama sart malesef. Durumunuz varsa ugrasmayın
En mantıklısı bende öyle düşündümAsılamayla hic ugrasmayın vakit kaybı. Ama devlet destekli tup bebek icinde 2 asilama sart malesef. Durumunuz varsa ugrasmayın
Anladım özel de mi yaptırdınız?Allah razı olsun.
Yok hayır, başka şehirdeyim ben
Evet özelde yaptırdıkAnladım özel de mi yaptırdınız?
Sağlıkla alın kucağınıza inşaAllahEvet özelde yaptırdık
Amin Allah razı olsun darısı başınıza inşallahSağlıkla alın kucağınıza inşaAllahpeki ortalama fiyat ne kadar tuttu?
Baya tutmuş yaa fiyatlar merkezden merkeze değişiyor sanırımAmin Allah razı olsun darısı başınıza inşallahİlaçlarla 20 bin civarı tuttu; muayene ücretleri, hsg, histeroskopi, ilaçlar dahil
Merhaba aynı durum benim yakın bir arkadaşımda var. İlk olarak doktor aşılama önerdi. Yeni başladı. Eğer olmasa ikici aşılama. O da olmazsa tüp bebekKızlar hayırlı ramazanlar dilerim
Ben direk konuya gireyim 3.5 yıllık evliyim sebebsiz infilite den dolayı hiç hamile kalamadım.
Şimdi Diyarbakır Zeki Akkumda aşılama yapmaya karar verdim ama malum tutma oranı çok düşük tabi doktorun yönlerdirmesiyle hareket edicem ama sizce aşılama yerine direk tüp bebek mi yapsam tutma oranı daha yüksek siz tecrübeli hanımlardan yardım bekliyorum
Merhaba aynı durum benim yakın bir arkadaşımda var. İlk olarak doktor aşılama önerdi. Yeni başladı. Eğer olmasa ikici aşılama. O da olmazsa tüp bebek
İstanbul. Ama bilinmeyen kısırlık tanısı kondu. 3 yıldır sebepsiz olmuyor. Doktorları özel ve çok iyi. Direkt aşılama yapalım ÇÜ kü maliyeti az. En szdımdan olmazsa tüp yaparız dedi. Ve aşılama deneniyor bu bilinmeyen kısırlık durumunda.Diyarbakır’da mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?