- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
- Konu Sahibi Ecmel-vera
Ne hikmetse bende hep sorun olanlarda daha yüksek oran diye biliyordumSebepsiz olanlarda daha yuksek oran canim bi denersn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne hikmetse bende hep sorun olanlarda daha yüksek oran diye biliyordumSebepsiz olanlarda daha yuksek oran canim bi denersn
Kizzzz yokkkkNe hikmetse bende hep sorun olanlarda daha yüksek oran diye biliyordum
Evet canım Allah razı olsun inşaAllah bende konuştum aşılama için önümüzde ki ay gidicem ön görüşmeye inşaAllahBende Zeki beye aşılama dıye gıdıp tüp bebek yaptırmıştım. Inslalah hayırlı sonuçlar alırsınız çok ıyı bır doktor
Ayy benim de kafam karıştı vallaKizzzz yokkkk
Yok yok oyle degill sorun olanlar ici. En iyisi tup bebek aslinda bizmde bicumut yaptk iki defa asilamaAyy benim de kafam karıştı valla
Allah güç versin 3.ye tüp bebek yaptırırsınız inşaAllah kız valla artık psikoloji falan pert bendeYok yok oyle degill sorun olanlar ici. En iyisi tup bebek aslinda bizmde bicumut yaptk iki defa asilama
Ben de de valla bakma güldgmee artk bebegmi almak istyorm kucagma yaaAllah güç versin 3.ye tüp bebek yaptırırsınız inşaAllah kız valla artık psikoloji falan pert bende
Ahh canım bide bana sor bizde yaşayacağız o duyguları inşaAllahBen de de valla bakma güldgmee artk bebegmi almak istyorm kucagma yaa
İnsallaah canim hayal gbi geliyor artk nedenseAhh canım bide bana sor bizde yaşayacağız o duyguları inşaAllah
Rabbim gerçeğe dönüştürsün inşaAllah ama bana da hayal gibi geliyor hiç olmayacakmış gibi Rabbim büyüktür sıkma canınıİnsallaah canim hayal gbi geliyor artk nedense
Sen de canim burda birbrmzn halinden bir bizler anlariz her zmaan burdayim canin skldin mi yazRabbim gerçeğe dönüştürsün inşaAllah ama bana da hayal gibi geliyor hiç olmayacakmış gibi Rabbim büyüktür sıkma canını
Sen de canim burda birbrmzn halinden bir bizler anlariz her zmaan burdayim canin skldin mi yaz
Aynen öyleeKimse kimsenin yaşadığını yaşamadan anlamıyor maalesef can
Kimse kimsenin yaşadığını yaşamadan anlamıyor maalesef can
Acaba aşılamanız olumlu sonuçlandı mıHerkese merhaba iyisiniz inşallah.
Sebebsiz infilite nedeni ile 4 yıldır hamile kalamadım sorun yokken herşey normalken bu ay Diyarbakır bahçeci Zeki akkum da aşılama yapmaya karar verdim sormak istediğim var mı orda aşılama yapıp pozitif sonuç alan?
Rabbim bu yolda emek veren herkese aratmadan hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
Henüz yaptıramadım bazı nedenlerden dolayıAcaba aşılamanız olumlu sonuçlandı mı