- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
bende lazere gidiyorum ve banada aynısını söylediŞöyle yerimi alayım bendebende çok muzdaribim bu konuda lazerle gidiyorum kadın dedi açıcı kullanman lazım ama kimyasal sürmek istemiyorum oraya
bende lazere gidiyorum ve banada aynısını söyledi
konuyu epilasyon topiği vardır sanırım,oraya açsanız daha çok öneri gelir,
içi neresi ki hem bunun?
google a yazınca da trilyon tane çözüm çıkıyor.
benim lazerden öncede öyleydiLazerin etkisinden olabilir dedi ama ben birde kürtaj oldum limon felan dediler ama deneyemedim canım yanar diye ve açılması gerekiyormuş daha iyi sonuç için lazer de
bakim bi ben . kremler jeller varmıs aslında ezcane bi tane önermişti almadımÇıkıyorda ben güvenip de hiç birini uygulayamadim
bakim bi ben . kremler jeller varmıs aslında ezcane bi tane önermişti almadım
ben yarın epilasyona gıdıcem ordaki calısana bi sorim . bi sıkıntı olurmu diyeBence kimyasal sürmek yerine limon daha mantıklı biri gelir illaki buraya :)
ben yarın epilasyona gıdıcem ordaki calısana bi sorim . bi sıkıntı olurmu diye
hahaha acaba aynı yeremi gidiyoz yaBana bir ilaç söylediler 100 lira dediler kesin çözüm dedi 5 haftada ama nebilim evliyim sonuçta kaza ara bebek olursa diye ben almadım
hahaha acaba aynı yeremi gidiyoz yagecen seansda banada 100 tl ye bi ilaç jel tarzı bişey soylediler
sen istanbuldamısınBirçoğu aynı markayı veriyor canım :)
sen istanbuldamısın
Limonu bende duymuştum hiç denemedim ama doğal sonuçta oranın da bi pH dengesi var onu bozmadan çözüm bulmak gerekir
ay o kremin adını yazsanız ne büyük sevap işlersiniz.benim bir ayağım hep jinekologda. o yüzden bana şart.hiçbir şeyden değil o kararmadan utanıyorum...Bana bir ilaç söylediler 100 lira dediler kesin çözüm dedi 5 haftada ama nebilim evliyim sonuçta kaza ara bebek olursa diye ben almadım
ay o kremin adını yazsanız ne büyük sevap işlersiniz.benim bir ayağım hep jinekologda. o yüzden bana şart.hiçbir şeyden değil o kararmadan utanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?