seni tanımıyoruz.. puanını da bilmiyoruz..
manavdan sebze seçer gibi meslek seçme canım sonra pişman olursun..
mesleklerle ilgili anlatılan genel bilgilerin yarısı yalandır..
mesleği edinince anlıyosun..
o mesleği yapan kişinin kendisiyle konuş, kendi özelliklerini anlat. yorumunu al.
sonra kararını yine sen verceksin..
umarım gönlüne göre olur..
ihih valla hiç duymadım garson muamelesi. Sonuçta belli bir süre staj :80: bide seyahat işletmeciliği daha çok "rehber" falan tur operatörü gibi. Daha kısıtlı yani.
hıı yok ben alanı genis olan bi meslek istiyorum zaten sonra issiz kalmayayım pisman olmayayım okuduğuma
Ne güzel araştırıyosun işte hiiiç düşünme şimdiden pişman olmayıSonuçta bahsettiğimiz meslekte "dil" ve "yöneticilik" avantajı var. Her yanıyla düşünmelisin tabiki
evet iktisat konusunda referansım sensin
öyle yapcam zaten izmir antalya ya da ist diye düsünüyorum
ben hep psikolog olmak istemişimdir :97: ama sen iyi düşün derim. turizmin iş olanakları da her yönüyle turist çeken bir ülkede olduğumuz için azımsanmayacak kadar çok
Ben Psikoloji istiyorum şahsen.. Ve psikolog olmakta hayalim.. Bilmiyorm kazanırmıym. Puanlar yüksek cünkü. Ama dediğim gibi Psikoloji bölümünü cok severim, psikologlukta öyle
isletme hakkında kimsenin bi düsüncesi yok sanırım :44: isletme okuyanlar bitirenler bisey yazsınlar lütfeeen
ev arkadaşlarımın hepsi işletmeciydi :26:
okuldan eve evden okula bitirdiler 4 senede okulu.(bu arada sınavlardan önce 2 saat bakarlar geçerlerdi) ortalamaları benden yüksek bitirdiler
derslere baktım zor gibi sanki birazokuldan eve evden okula derken derslerden mi fırsat bulamadılar dicem ama sınavlardan önce iki saat bakar geçerlerdi demissin pekiii su anda nerelerde çalısıyolar
eğer işletme dersleri zor diyosan o zman iktisat derslerini incelemedin sen
iktisatta ekonometri,matematiksel iktisat vardır ama işletmede yoktur
şu an görüşmüyorum.ama bildiğim bi tanesi babasının yanında çalışıyodu biride annesinin dükkanında
hadi yaa :44:ya ama kendimi gelistirirsemm master dil falan daha iyi olabilir yani.aman ne biliyim zor geldi sanki ben zaten iktisattan vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?