• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar vermeme yardımcı olur musunuz?

seni tanımıyoruz.. puanını da bilmiyoruz..
manavdan sebze seçer gibi meslek seçme canım sonra pişman olursun..

mesleklerle ilgili anlatılan genel bilgilerin yarısı yalandır..
mesleği edinince anlıyosun..

o mesleği yapan kişinin kendisiyle konuş, kendi özelliklerini anlat. yorumunu al.
sonra kararını yine sen verceksin..

umarım gönlüne göre olur..

Son düzenleme:
seni tanımıyoruz.. puanını da bilmiyoruz..
manavdan sebze seçer gibi meslek seçme canım sonra pişman olursun..

mesleklerle ilgili anlatılan genel bilgilerin yarısı yalandır..
mesleği edinince anlıyosun..

o mesleği yapan kişinin kendisiyle konuş, kendi özelliklerini anlat. yorumunu al.
sonra kararını yine sen verceksin..

umarım gönlüne göre olur..

tabi kii sonuçta hayatımı etkileyecek bi karar veriyorum zaten o yüzden açtım bu konuyu fikirlerinizi almak için.ikisi de benim karakterime uygun burcumda bile yazıyo psikologluk.seviyorum insanlarla iletisimim iyi empati kurabiliyorum bi psikologla görüsmüstüm zaten arkadasımın ablası psikologdu fikirlerini aldım.turizm de insanlarla iletisimimin iyi olduğu için öyle bi ortamda çalısmak istediğim için istiyorum.
tesekkür ederim (:

ihih valla hiç duymadım garson muamelesi. Sonuçta belli bir süre staj :80: bide seyahat işletmeciliği daha çok "rehber" falan tur operatörü gibi. Daha kısıtlı yani.

hıı yok ben alanı genis olan bi meslek istiyorum zaten sonra issiz kalmayayım pisman olmayayım okuduğuma

hıı yok ben alanı genis olan bi meslek istiyorum zaten sonra issiz kalmayayım pisman olmayayım okuduğuma

Ne güzel araştırıyosun işte hiiiç düşünme şimdiden pişman olmayı :54: Sonuçta bahsettiğimiz meslekte "dil" ve "yöneticilik" avantajı var. Her yanıyla düşünmelisin tabiki (:

Ne güzel araştırıyosun işte hiiiç düşünme şimdiden pişman olmayı :54: Sonuçta bahsettiğimiz meslekte "dil" ve "yöneticilik" avantajı var. Her yanıyla düşünmelisin tabiki (:

aslında evet dil gerçekten çok önemli yaa benim çok tanıdığım var ing.bölümü bitiren.ama hiç alakaları olmayan bi yerde çalısıyolar ve bitanesi lojistikte çalısıyodu ve açıkça söylemiyim ama öğretmen maasının bi 3 katı kadar maas alıyodu.bende insallah istediğim dilleri öğrenmekte basarılı olurum mesleğim nolursa olsun

ben hep psikolog olmak istemişimdir :97: ama sen iyi düşün derim. turizmin iş olanakları da her yönüyle turist çeken bir ülkede olduğumuz için azımsanmayacak kadar çok:28:

ben hep psikolog olmak istemişimdir :97: ama sen iyi düşün derim. turizmin iş olanakları da her yönüyle turist çeken bir ülkede olduğumuz için azımsanmayacak kadar çok:28:

evet öyle :44: kararımı verdim diyorum turizm diyorum psikoloji yine aklıma giriyo :9:

Ben Psikoloji istiyorum şahsen.. Ve psikolog olmakta hayalim.. Bilmiyorm kazanırmıym. Puanlar yüksek cünkü. Ama dediğim gibi Psikoloji bölümünü cok severim, psikologlukta öyle :16:

isletme hakkında kimsenin bi düsüncesi yok sanırım :44: isletme okuyanlar bitirenler bisey yazsınlar lütfeeen

isletme hakkında kimsenin bi düsüncesi yok sanırım :44: isletme okuyanlar bitirenler bisey yazsınlar lütfeeen

ev arkadaşlarımın hepsi işletmeciydi :26:
okuldan eve evden okula bitirdiler 4 senede okulu.(bu arada sınavlardan önce 2 saat bakarlar geçerlerdi) ortalamaları benden yüksek bitirdiler :53::53::27:

ev arkadaşlarımın hepsi işletmeciydi :26:
okuldan eve evden okula bitirdiler 4 senede okulu.(bu arada sınavlardan önce 2 saat bakarlar geçerlerdi) ortalamaları benden yüksek bitirdiler :53::53::27:

derslere baktım zor gibi sanki biraz :9: okuldan eve evden okula derken derslerden mi fırsat bulamadılar dicem ama sınavlardan önce iki saat bakar geçerlerdi demissin :1: pekiii su anda nerelerde çalısıyolar

derslere baktım zor gibi sanki biraz :9: okuldan eve evden okula derken derslerden mi fırsat bulamadılar dicem ama sınavlardan önce iki saat bakar geçerlerdi demissin :1: pekiii su anda nerelerde çalısıyolar

eğer işletme dersleri zor diyosan o zman iktisat derslerini incelemedin sen :37:
iktisatta ekonometri,matematiksel iktisat vardır ama işletmede yoktur :34:
şu an görüşmüyorum.ama bildiğim bi tanesi babasının yanında çalışıyodu biride annesinin dükkanında :53::1:

eğer işletme dersleri zor diyosan o zman iktisat derslerini incelemedin sen :37:
iktisatta ekonometri,matematiksel iktisat vardır ama işletmede yoktur :34:
şu an görüşmüyorum.ama bildiğim bi tanesi babasının yanında çalışıyodu biride annesinin dükkanında :53::1:

hadi yaa :44::9: ya ama kendimi gelistirirsemm master dil falan daha iyi olabilir yani.aman ne biliyim zor geldi sanki ben zaten iktisattan vazgeçtim :9:

hadi yaa :44::9: ya ama kendimi gelistirirsemm master dil falan daha iyi olabilir yani.aman ne biliyim zor geldi sanki ben zaten iktisattan vazgeçtim :9:

zaten hangi bölümü okursan oku sadece diploman olursa yandık evde bütün gün dizilerin tekrarının izlersin :90::90:
sana önerim neredeyse her belediye ücretsiz eğitim veriyo.biligisayar bilgisayarlı muhasebe vb gibi bunları takip et ve git :34:

Back