- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Fikirlerinizi alıp kendime yön vermek için yazıyorum, Ben ebelik okuyorum 2 .sınıfım , ailemşn yanına yatay geçiş yapamadım, Babam vefat etti, anneminde göğsünde kitle cıktı rahatsız, 2 küçük kardeşim var, sürekli gidip gelemiyorum İstanbuldayım ve okulda aşırı pskolıjik baskı uyguluyorlar, ve dersleri zorunlu tutuyorlar haksız yere staja geç başlattılar ve kendi haksızlıklarını devamsızlıgımızdan saydılar, ben bu sebepten dolayı 2 aydır memleketime gidemiyorum annenin sesini kardeşlerinin yalnızlıgını düşündükçe bir de gidemedikçe deli oluyorum
Annemin benden başka tutanacak dalı kalmadı, okul beni iyice bıktırdı ( bu konuyla ilgili konu açtım)
Babamı kanserden kaybettim yine okul yüzünden babamın sürekli yanına gidemedim ama artık böyle olsun istemiyorum ailemin yanına yatay geçişte yapamam çünkü kontenjan açmıyolar,
2 senem boşa gitsin istemiyorum önlisans ilk ve acil yardım bölümüne geçiş yapıp bi an önce bitirip ailemin yanına gitmek istiyorum çünkü mecburum kardeşlerinin çok zor durumda bu seneden sonra okul bitmiş olacak yani atanma konusunda atancagımı düşünüyorum bu bölümden sizce başka ne yapabilirim gerçekten bu hafta kesin karar vermem gerekiyor
( bölümğm 4 yıllık ama ben 4 yıl kalamam)
Annemin benden başka tutanacak dalı kalmadı, okul beni iyice bıktırdı ( bu konuyla ilgili konu açtım)
Babamı kanserden kaybettim yine okul yüzünden babamın sürekli yanına gidemedim ama artık böyle olsun istemiyorum ailemin yanına yatay geçişte yapamam çünkü kontenjan açmıyolar,
2 senem boşa gitsin istemiyorum önlisans ilk ve acil yardım bölümüne geçiş yapıp bi an önce bitirip ailemin yanına gitmek istiyorum çünkü mecburum kardeşlerinin çok zor durumda bu seneden sonra okul bitmiş olacak yani atanma konusunda atancagımı düşünüyorum bu bölümden sizce başka ne yapabilirim gerçekten bu hafta kesin karar vermem gerekiyor
( bölümğm 4 yıllık ama ben 4 yıl kalamam)
Son düzenleme: