• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar vermeliyim artık

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Fikirlerinizi alıp kendime yön vermek için yazıyorum, Ben ebelik okuyorum 2 .sınıfım , ailemşn yanına yatay geçiş yapamadım, Babam vefat etti, anneminde göğsünde kitle cıktı rahatsız, 2 küçük kardeşim var, sürekli gidip gelemiyorum İstanbuldayım ve okulda aşırı pskolıjik baskı uyguluyorlar, ve dersleri zorunlu tutuyorlar haksız yere staja geç başlattılar ve kendi haksızlıklarını devamsızlıgımızdan saydılar, ben bu sebepten dolayı 2 aydır memleketime gidemiyorum :KK43: annenin sesini kardeşlerinin yalnızlıgını düşündükçe bir de gidemedikçe deli oluyorum:KK43:

Annemin benden başka tutanacak dalı kalmadı, okul beni iyice bıktırdı ( bu konuyla ilgili konu açtım)
Babamı kanserden kaybettim yine okul yüzünden babamın sürekli yanına gidemedim :KK43: ama artık böyle olsun istemiyorum ailemin yanına yatay geçişte yapamam çünkü kontenjan açmıyolar,

2 senem boşa gitsin istemiyorum önlisans ilk ve acil yardım bölümüne geçiş yapıp bi an önce bitirip ailemin yanına gitmek istiyorum çünkü mecburum kardeşlerinin çok zor durumda :KK43: bu seneden sonra okul bitmiş olacak yani atanma konusunda atancagımı düşünüyorum bu bölümden sizce başka ne yapabilirim gerçekten bu hafta kesin karar vermem gerekiyor:KK43:
( bölümğm 4 yıllık ama ben 4 yıl kalamam)

Son düzenleme:
2 senelik mi okulun ?
Bölümün atanmaya uygun mu ?
Bence şimdiden KPSS çalışabilirsin.
Uzakta okuyunca hep böyle oluyor.
Ek olarak dılardan da bir bölüm daha okursun ama knun da başvuruları gecti.

2 senelik mi okulun ?
Bölümün atanmaya uygun mu ?
Bence şimdiden KPSS çalışabilirsin.
Uzakta okuyunca hep böyle oluyor.
Ek olarak dılardan da bir bölüm daha okursun ama knun da başvuruları gecti.
Ebelik 4 senelik ama 4 sene kalamma burada bu gidişle

2. Senenizin bitmesine ne kaldi ki zaten. 4 değil 2 yil hadi bu donemi de sayalim 2.5 yil kalacaksınız.

Ebelikten atanmak daha kolay ve birakirsaniz geri kalan 2 sene de geri gelmeyecek.

Hocalarinizla durumu paylasin 1 haftalik izin almaya çalışın, ailenizi görün ve okulunuza devam edin derim.

Ailenizin yanına gidip gelmeye zaman yetmez
Onlar için de mesleginizi elinize almalısınız sadece varlıgınız yeterli gelmeyecek maddi desteginiz meslege başladıgınızda ortaya çıkacak.
Yanınıza gelsinler yeni yaşam yeriniz sizin okudugunuz şehir olsun.
Herşeyi baştan oluşturmaya çalışmalısınız

2. Senenizin bitmesine ne kaldi ki zaten. 4 değil 2 yil hadi bu donemi de sayalim 2.5 yil kalacaksınız.

Ebelikten atanmak daha kolay ve birakirsaniz geri kalan 2 sene de geri gelmeyecek.

Hocalarinizla durumu paylasin 1 haftalik izin almaya çalışın, ailenizi görün ve okulunuza devam edin derim.
Söyle Bi durum var ilk yardıma gecersem 1 dönem okuycam 2 sene değil,

Ailenizin yanına gidip gelmeye zaman yetmez
Onlar için de mesleginizi elinize almalısınız sadece varlıgınız yeterli gelmeyecek maddi desteginiz meslege başladıgınızda ortaya çıkacak.
Yanınıza gelsinler yeni yaşam yeriniz sizin okudugunuz şehir olsun.
Herşeyi baştan oluşturmaya çalışmalısınız
Ailem istqnbulda yapamaz yaşayamazlar ben de çok istedim onu ama gelmezler,ben yatay geçiş yaparsam diğer bölüme 1 dönem okuycam sadece hatta yarım dönem. Kalan sürede de kpssye hazırlanmayı düşünmüştüm

Ailen neyle geçiniyor? Sana nasıl ihtiyaçları var? Aradaki sorun sadece özlemse biraz dayanın ya da rica edin Perşembe’den gidip Pazar dönersiniz.

Okulunuzun iki yıllık mezunları artık zor iş buluyor. Tanıdık aracılığıyla özel sektöre yerleşirim diyorsanız yapın diyeceğim ama gerek olup olmadığını anlamadım.

Sanırım özel okuldaydınız. Bunu nasıl karşılıyorsunuz ya da karşılamakta zorluk mu çekiyorsunuz?

İlla ailenin yanı olmak zorunda değil devlette başka yakın bir ile geçiş yapmayı deneyin. Maddi zorluk da varsa bu yıl okumaya devam edin üniversite sınavına girip ailenizin olduğu ilde bölümünüzü kazanın ve dersleri saydırın.

Ailen neyle geçiniyor? Sana nasıl ihtiyaçları var? Aradaki sorun sadece özlemse biraz dayanın ya da rica edin Perşembe’den gidip Pazar dönersiniz.

Okulunuzun iki yıllık mezunları artık zor iş buluyor. Tanıdık aracılığıyla özel sektörde yerleşirim diyorsanız yapın diyeceğim ama gerek olup olmadığını anlamadım.

Sanırım özel okuldaydınız. Bunu nasıl karşılıyorsunuz ya da karşılamakta zorluk mu çekiyorsunuz?

İlla ailenin yanı olmak zorunda değil devlette başka yakın bir ile geçiş yapmayı deneyin. Maddi zorluk da varsa bu yıl okumaya devam edin üniversite sınavına girip ailenizin olduğu ilde bölümünüzü kazanın ve dersleri saydırın.
Sorun para sıkıntısı değil, ben tam burslu okuyorum, burada kalırsam 2 yıllık bitirip gidecem , eğer tekrar sınava girip 3 den başlanabiliyorsa kazanınca onu deniycem , ben ailemin desteğiyle okuyorum zaten sorun para değil sorun annenin rahatsızlıhı ve tekrardan babamdaki şeyleri yasamak :( benim için onlar daha önemli

Sakın ilk ve acil yardima geçme
Puanları aşırı yukseldi,rahat atanılan bir bolum değil artık çok mezunu var ve artik sıkıntılı sakın geçme
Ebelikten devam et bir şekilde geçer günler sık dişini

Sakın ilk ve acil yardima geçme
Puanları aşırı yukseldi,rahat atanılan bir bolum değil artık çok mezunu var ve artik sıkıntılı sakın geçme
Ebelikten devam et bir şekilde geçer günler sık dişini
Bölümümü çok seviyorum inanın hiç bırakmak da istemiyorum ama artık bunalttılar inşallah bi yol bulrum çok zor durumda kaldım

Bölümümü çok seviyorum inanın hiç bırakmak da istemiyorum ama artık bunalttılar inşallah bi yol bulrum çok zor durumda kaldım
eğer birakirsan inan bana çok çok pişman olursun
Geleceği de düşünmen lazim,elin boş ailenin yanina donme. Mail falan at hocalarına durumu söyle,bi kaç gun kaç git gör aileni. 2 sene sonra çok rahat edersiniz,bunun için kendini birakmaman lazım mücadele etmen lazim. Lütfen devam et.

eğer birakirsan inan bana çok çok pişman olursun
Geleceği de düşünmen lazim,elin boş ailenin yanina donme. Mail falan at hocalarına durumu söyle,bi kaç gun kaç git gör aileni. 2 sene sonra çok rahat edersiniz,bunun için kendini birakmaman lazım mücadele etmen lazim. Lütfen devam et.
Çok teşekkür ederim bırakmak istemiyorum bende inşallah bi çıkış yol buluurm

Kesinlikle öyle yapma canım dişini sık ve okulunu bitir bu süreçte KPSS çalış iki yıllık ATT önü baya kapalı kaç tanıdığım var hepsi evde oturuyor ebelik kat kat iyi ve çok çalışıp hemen atanırsın inan anneciğin daha mutlu olur yada tekrar sınava hazırlan hemşirelik ebelik bölümlerini kendi şehrinde kazan hem Aldığın derslerden de muaf olmuş olursun o zaman

Kesinlikle öyle yapma canım dişini sık ve okulunu bitir bu süreçte KPSS çalış iki yıllık ATT önü baya kapalı kaç tanıdığım var hepsi evde oturuyor ebelik kat kat iyi ve çok çalışıp hemen atanırsın inan anneciğin daha mutlu olur yada tekrar sınava hazırlan hemşirelik ebelik bölümlerini kendi şehrinde kazan hem Aldığın derslerden de muaf olmuş olursun o zaman
Onu çok istiyorum işte olur mu öyle bilmyşırum eğer öyle olursa direk sınava girerim trkrardan

Tekrar sınava gitsem kazansam 3 drn başlayabilir miyim acaba

Back