• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar vermek ne de zormus:s yardim arkadaslar!!!

eruaphadriel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
19
0
36
Diğer
Arkadaslar bir nevi yeni gelin evimi dosuyorum denilebilir bir suredir kayinvalidemle birlikte yasiyordum ve bi kac hafta oncesinde kiralik bi eve Ciktik evimiz 1+1 ,esya seciminde cok zorlaniyorum Kira olmasi kisa sure burada kalacak olmam ve yakinda bebek sahibi olacak olmamda bu kararsizligimi daha bir artiriyor... Kirik beyaz tonlarinda bir oturma grubu buldum en sonunda birini begenebildim ve simdi onun gunluk kullanim icin uygunluguna karar veremiyorum...renk konusunda tavsiyeleri ihtiyacim var yemek masasi yatak odasi ve koltuklar icin en kullanim ki renkler nelerdir sizce .???

nerde yaşıyorsun bılmıyorum ama formun ordaki ikeala bak derim istanbuldaysan 30 metrelık evler için dekorlrı harikaydı bayıldım ...

beyaz güzel seçim evi ferah gösterir birde büyük bir ayna kullanrsın oda büyük gösterir evi

Arkadaslar bir nevi yeni gelin evimi dosuyorum denilebilir bir suredir kayinvalidemle birlikte yasiyordum ve bi kac hafta oncesinde kiralik bi eve Ciktik evimiz 1+1 ,esya seciminde cok zorlaniyorum Kira olmasi kisa sure burada kalacak olmam ve yakinda bebek sahibi olacak olmamda bu kararsizligimi daha bir artiriyor... Kirik beyaz tonlarinda bir oturma grubu buldum en sonunda birini begenebildim ve simdi onun gunluk kullanim icin uygunluguna karar veremiyorum...renk konusunda tavsiyeleri ihtiyacim var yemek masasi yatak odasi ve koltuklar icin en kullanim ki renkler nelerdir sizce .???[/QUOTE

hayırlı olsun eviniz canım...evin küçük oldugundan ben acık renk tavsiye etmem sahsen. çünkü sadece bir odanız olacak ve butun gun orada gececk ne kadar dikkat etsen de kirlenir canım.. üstüne bir de cocuk düşünemiyorum :) bence çok koyu olmayan ara tonlarda bir secim yap sunun gibi mesela
Sofya Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya

Arkadaslar bir nevi yeni gelin evimi dosuyorum denilebilir bir suredir kayinvalidemle birlikte yasiyordum ve bi kac hafta oncesinde kiralik bi eve Ciktik evimiz 1+1 ,esya seciminde cok zorlaniyorum Kira olmasi kisa sure burada kalacak olmam ve yakinda bebek sahibi olacak olmamda bu kararsizligimi daha bir artiriyor... Kirik beyaz tonlarinda bir oturma grubu buldum en sonunda birini begenebildim ve simdi onun gunluk kullanim icin uygunluguna karar veremiyorum...renk konusunda tavsiyeleri ihtiyacim var yemek masasi yatak odasi ve koltuklar icin en kullanim ki renkler nelerdir sizce .???

hayırlı olsun koltuk takımını ne çok açık ne de çok koyu almayın pastel tonlarında olursa daha iyi olur bej gibi mesela

Back
X