Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba,
Balayı için aylardır karar vermeye çalışıyoruz. Ama bir türlü içimize sinmedi. Balayı tarihimiz 17 nisan.
Yani Nisan ayında gidiyoruz. Kapadokya diye karar kılmıştık herkes ne yapacaksınız dağı taşı dedi vazgeçtik. Ben kalabalık olmayan, doğayla iç içe sessiz sakin bir yer istiyorum. Nisan ayı için tavsiyeleriniz var mı?
kapadokya yi yeniden dusunun.ama sogukcadir.Kızlar merhaba,
Balayı için aylardır karar vermeye çalışıyoruz. Ama bir türlü içimize sinmedi. Balayı tarihimiz 17 nisan.
Yani Nisan ayında gidiyoruz. Kapadokya diye karar kılmıştık herkes ne yapacaksınız dağı taşı dedi vazgeçtik. Ben kalabalık olmayan, doğayla iç içe sessiz sakin bir yer istiyorum. Nisan ayı için tavsiyeleriniz var mı?
Keske daha erken karar verseydiniz ben de nisan basi evleniyorum Allah nasip ederse...
Erken rezervasyonla 7binlik tatili 2 bine hallettik.
Bence milleti dinlemeyin millet hep konusur. Arastirin mesela Kapadokya'da nerelere gidebilirsiniz rotanizi belirleyin ya da Karadeniz'de... Sonra durum değerlendirmesi yapin.
Neticede o tatile siz gideceksiniz kimisi kop kop bir tatil sever nerde aksam orda sabah kimisi de kafa dinleyecegi kesif yapacagi...
Hangi otelmiş bu 7 binden 2 bine inen bide ne zaman rezerve yaptırdınız.Ben son dakika ayarldığım için hep pahalı oluyor fiyatları
Kızlar merhaba,
Canım biz balayına kapadokya ya gittik çok güzeldi 14 Nisan 2014 yılında gittik halen aklımda çok güzel yerler var gezilecek görülecek yerler var otelleri otantik en güzel olanları jakuzili olanlar ve eski tip otellerKızlar merhaba,
Her harfine katılıyorum kapadokya ya aşık olmuştum resmen :)Bu herkes kim ya? Herkesin ne dediğini niye dinliyorsunuz? Kaç gün kalacaksınız? Maddi durum yeterliyse, Kapadokya da efsane oteller var ve o manzaraya sadece dağ taş diyen de bakmasını bilmeyen kördür muhtemelen.
Ben de merak ettim. Hangi otel ki? Erken rezervasyon dediğin olsun da %50 indirim olsun ama onu bile görmedim. En fazla %35 falan.
Kapadokyada 3 gun gecırmıstım bence cok guzel bır secımı ıptal etmıssınız.Kızlar merhaba,