Merhaba hanimlar
Onceki konularimda az bucuk bahsettim ama yardimci olabilmeniz icin durumumu tum ciplakligiyla ozetleyecegim
Simdi biz kv le ile ayni sehirde yani istanbulda yasiyoruz. Esim is degisikligi yapti suan kamuda mufettis oyuzden 5aydir egitim icin ankaradayiz. Birkacgun sonra gorev yeri icin il tercihlerimizi verecegiz..
Onceligimiz istanbul cunku halen borcunu odemekte oldugumuz sifir daire aldik. Bunun disinda istanbulu seviyorum fakat bulundugumuz cevreyi begenmiyorum. Ustelik kv me ciddi kirginliklarim var ve herhafta yolumuzu gozlemesinden bunaldim..
Sonrasinda aklimda bursa ve konya var. Kismen daha ucuz ve daha sakin sehirler ustelik kv me uzak
Esim borcumuz var duzenimizi hic bozmayalim tasinma su bu derken elimizdeki birikimdende oluruz diyor. Hemen kiraci buluruz bulamayiz bulduk diyelim kirayi ikiay aksatsa sikisiriz diyor.. Hakli fakat bende burdaki huzuru bulamamaktan endiseliyim isin acigi.. psikolojik baski yok geldiniz gelmediniz gibisinden.. cocuklarimi yetistirirken karisan yok mudahale eden yok.. kafam rahat yani uzakta..
Gelgelelim isin icinden cikamiyorum istanbulmuuu anadolumu
Buarada istanbuldaki duzenimi bozmadim burda esyali ev kiraladik. Ordaki evim cok kucuk yemek masasi dahi yok
sigmadi. Bunlar kucuk detaylar gibi gorunebilir ama onemli bunlari bile hesapliyorum.evimzn kirasiyla anadoluda iki kati buyuklukte bir evde haydi haydi yasariz diye dusunuyorum..
Anadolunun sakinligini sevdim sanirim trafik gurultu yok..
Istanbulda cocuklari parka goturuyorum bidunya cocuk sira bekliyoruz resmen bu anlamda buralar daha rahat..
Of cok karisik oldu kafamda karisik zaten