Karar veremiyorum, internet ve TV paketi hakkında.

netflix al dizi film için, ayda 16 lira, beğenmezsen iptal ettirirsin bi ara filbox aldık, baktık belgesel kanallarında bile pastacılar kralı var iptal ettik
internet konusunda bilgim yok
Netflix muhteşem bir şey ama kocaman bir ama geliyor.
TR içeriği sınırlı. Yabancı diziler çok az. Olanlarda bir kaç sezon geriden geliyor. Öyle umutluydum anlatamam. Biraz zaman gerekli sanırım.
Umarım bir an önce içerik zenginleşir. Olmazsa artık başka ülkelerin içeriğine nasıl ulaşılacağını öğrenmek zorunda kalacağım. İngilizce olmasına razıyım.

ay evet, stanger things e aşık oldum resmen, ama sürekli yeni içerik ekliyorlar onu fark ediyorum

ben evlendigimden beri yani 7 senedir evimde digitürk ve d smart var esimde benden önce 3 sene kullanmıs nerdeyse 10 yıllık biliyorum bence digitürk cünkü d smartta fimler cok geriden geliyo sinema filmleri ama digi öyle degil her ay arsivi yeniliyo bide sinemada olan filimleri 5 tl ye kiralayıp izleyebiliyosun tvibi zaten berbat onuda aldık ama allahtan iptal ettik netten yayın alıyosun bi kere kaliteli degil ayrıca digitürkte ne varsa aynısı 1 2 sinemaa kalanı var onlardada güzel fil yok 1 senedir de ailemde var hic iyi degil tt net satarsa tivibu alma

Ttnet basa bela resmen. Sehir degistirdik nakil istedik. Gelipte 2.5 ay olacak nerdeyse interneti baglayamadilar. Bizde kizdik superonline gectik. Kapatmak istedik onunla bile 2 ay ugrastik nerdeyse kullanmadigimiz netin ve telefonun faturasini odedik.Apartmanda merkezi sistem yayin oldugu smart istemedik. Cagirmamizla baglamalari 45 dakika bile surmedi iyi ki gecmisiz. Sorunsuz

netflix al dizi film için, ayda 16 lira, beğenmezsen iptal ettirirsin bi ara filbox aldık, baktık belgesel kanallarında bile pastacılar kralı var iptal ettik
internet konusunda bilgim yok

Dizi filmden ziyade sinema ve özellikle çocuklar için animasyon türü istiyorum aslında.

Digiturk'e doğru kayıyorum aslında.

Peki izlemek için elektrik prizi yeterli değil mi? Uydu kablosu için priz lazım mı?

Digiturk'e doğru eğilmiş vaziyetteyim. Sanırım digiturk zaten superonline ile çalışıyor.

Kaydetme nedir anlamadım

Ben böyle bir listeden seçip istediğim an başlatmak istiyorum filmi. Arada durdurma seçeneği de olsa iyi olur.

Digiturk'te var mı peki?

Dizi filmden ziyade sinema ve özellikle çocuklar için animasyon türü istiyorum aslında.

animasyonda çok canım netflix de, ama işte kötü tarafı içerikler yavaş yavaş ekleniyor, ama çocuklar için animasyon ve filmler çok, iyi tarafı da ucuz yani sinemaya gitmekten ucuz ve zahmetsiz en azından, reklam tacizide yok

D smart üyesiydim,hem hiç memnun kalmadım hem de üyeliği iptal ettirirken canımızdan bezdirdiler.
İnternet olarak da zaten ttnet altyapısını kullanıyor d smart

Kaydetme nedir anlamadım

Ben böyle bir listeden seçip istediğim an başlatmak istiyorum filmi. Arada durdurma seçeneği de olsa iyi olur.

Digiturk'te var mı peki?
Digiturk un programını açıp akşam için istediğiniz programı kaydet diyorsunuz kayıt bitince 6 ay içinde izleyebiliyorsunuz. Ben dizileri de öyle seyrediyordum. Reklamsız olarak. Kim milyoner olmak ister i de. Hem de istediğim zaman. D smart ta yapamadım o işi. Amaç filmse netflix daha iyi sanki.

Digiturk plus'ta varmış sanırım böyle bir hizmet.

Netflix için ayrıca internet hesabım olması gerekiyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…