Saç Rengi ve Saç Boyama karar veremedim

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116

merhaba kızlar... ben 1.5 ay önce saçımı palette sonbahar kızılına boyadım. son hali resimdeki gibi... tekrardan kızıla boyamak istiyorum ama hangi tonu daha güzel olur bir türlü karar veremedim...
daha önce saçım bu tondan daha koyuyken palette nar kızılına boyamıştım ve bu resimdeki gibi olmuştu

aslında bu ton hoşuma gidiyordu ama dün erkek arkadaşıma sorduğumda hepsini böyle kızıla boyama dedi.. röfle yaptırsana dedi. sanırım onun anlatmaya çalıştığı da böyle bişey

ama benim pek hoşuma gitmedi. çok sert gibi geldi böyle bişey. kendime yakıştıramadım. ayrıca gözlerime siyah kalem falan çekiyorum saçlarda uzun acayip bişi olurum herhalde. yolda gören bi daha bakar bu neci diyekaydirigubbakcemile3 onun hoşuna gitse de içime sinmedi açıkcası... ayrıca kuaförde para bakımından ne kadar ister bilmiyorum...

neyse sadede geleyim ben saçımı tekrardan kızıl tonlarına boyuyacam ama kuaförde değil evde kendim yapıcam.. şu anda maddi açıdan sınırlı durumdayım aslında tatile gidicem kuaföre para vermek istemiyorum.

kızıl tonları yakışıyor bana...
yoksa gene nar kızılına mı boyasam karar veremedim...
siz hangi tonları önerirsiniz ve önerdiğiniz tonlar ilk resimdeki saçım üstüne nasıl durur? canlı bişey istiyorum aslında öyle koyu kızıllardan değil... anlatabildim sanırım fikirlerinizi bekliyorum :kedi:

Son düzenleme:
kızıl balyaj çok saçma bir şey bence canım yani alınma da kimseye yakıştıramıyorum ancak gothic rocker bir havan varsa siyah saç üzerine kızıl tutamlar güzel oluyor başka türlü taşıyamıyor insan a.s.

benimde hoşuma gitmedi açıkcası. yani ben görünüş olarak da daha hanım hanımcık duruyorum şirin duruyorum bana gitmez zaten. sadece erkek arkadaşım böyle yapsan tamamı kızıl olmasa dedi bende beğenmediğimi söyledim. sadece danışmak amaçlı ekledim... o yolda birinde görmüş sanırım kaydirigubbakcemile3 ben de sorunca tavsiye verdi... ama dediğim gibi gitmez bana balyaj malyaj kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yoksa bu çocuk saçın siyah olupta uçların kızıl olmasından mı bahsetti anlamadım kii kaydirigubbakcemile3 müsait bi zamanda sorayım

benim sarıydı uzerine sarap kızılı yaptım harika oldu bence ates kızılı tarzında birseyler yap harika oluyor

kızıl saç sana yakışıyor evet bence sevgiline sor ne demek istemiş kaydirigubbakcemile2

moon markasını falan söyler misin baksam ben. boyadıktan sonra pişman olmak istemiyorum
birde saçlar koyu olunca resimdekinden biraz daha koyu oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…