- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
merhaba kızlar... ben 1.5 ay önce saçımı palette sonbahar kızılına boyadım. son hali resimdeki gibi... tekrardan kızıla boyamak istiyorum ama hangi tonu daha güzel olur bir türlü karar veremedim...
daha önce saçım bu tondan daha koyuyken palette nar kızılına boyamıştım ve bu resimdeki gibi olmuştu
aslında bu ton hoşuma gidiyordu ama dün erkek arkadaşıma sorduğumda hepsini böyle kızıla boyama dedi.. röfle yaptırsana dedi. sanırım onun anlatmaya çalıştığı da böyle bişey
ama benim pek hoşuma gitmedi. çok sert gibi geldi böyle bişey. kendime yakıştıramadım. ayrıca gözlerime siyah kalem falan çekiyorum saçlarda uzun acayip bişi olurum herhalde. yolda gören bi daha bakar bu neci diyekaydirigubbakcemile3 onun hoşuna gitse de içime sinmedi açıkcası... ayrıca kuaförde para bakımından ne kadar ister bilmiyorum...
neyse sadede geleyim ben saçımı tekrardan kızıl tonlarına boyuyacam ama kuaförde değil evde kendim yapıcam.. şu anda maddi açıdan sınırlı durumdayım aslında tatile gidicem kuaföre para vermek istemiyorum.
kızıl tonları yakışıyor bana... yoksa gene nar kızılına mı boyasam karar veremedim...
siz hangi tonları önerirsiniz ve önerdiğiniz tonlar ilk resimdeki saçım üstüne nasıl durur? canlı bişey istiyorum aslında öyle koyu kızıllardan değil... anlatabildim sanırım fikirlerinizi bekliyorum :kedi:
Son düzenleme: