Karar veremedim :)

İnce tamturlar var .
Onlar çok tarif duruyor. Onu alyans yapabılırsın .
Ama ben normal sarı alyanslardan aldım .
Çünkü diğer alyanslarla pek rahat edemedım .
Sürekli tak çıkarda yapamıyorum .
Özel biryere gidersem diğer yüzüklerimi takıyorum.
Tamturum var. O zaman bunu alayim alyans almayayim :) ama tektasim da cok kucuk :))) hepsi bir arada olmuyor iste.:oops:

Bende tektaşımı zenden almıştım.Attığınız resimde ki yüzüğü bende çok beğenmiştim fakat fiyatını duyunca gözlerimiz fal taşı gibi açılmıştı :KK57::KK71:

Ben diger tek taslardansa bunlari daha cok begeniyorum cok zarif duruyor
Alyans da bence duz klasik alyanslar var ya ince beyaz altin kesinlikle onlarla cok yakisir
Taşli tuşlu alyanslardan hic hoslanmam varoş duruyor bence

Ben diger tek taslardansa bunlari daha cok begeniyorum cok zarif duruyor
Alyans da bence duz klasik alyanslar var ya ince beyaz altin kesinlikle onlarla cok yakisir
Taşli tuşlu alyanslardan hic hoslanmam varoş duruyor bence
Aynen bende sadelikten yanayım o yuzden hic bi alyansi begenemedim. :) tskler yorum icin.

Bu yuzuk cok guzel. Cok benzerinden ablamda var arkasinda alyans niyetine tamtur pirlanta takiyor cok hos duruyor. Zenden almisti ikisini de sanirim bizim eniste. Siz de bi bakin iki yuzuk beraber cok asil duruyor.

Resimdeki yüzüğü beğendim ben..

hemen altında yüzük reklamı vardı dedim birden hangi yüzük :))

Tabi ki ülkemizde prenses ve baget kesim tektaş alıcısı çok nadir, fiyat bakımından.
Bu modeller onlara alternatif olarak küçük taşlarla oluşturulan efektleridir.
Hareli baget fantezi yüzük, tektaş yerine geçmez.
Yani alyansla kullanamazsınız, ancak baget kesim bir tamturla kombinlersiniz.
O kadar küçük baget tamtur da çok zor yapılır bu montüre göre.

benim tektaşım 0.41 karat 3 bin küsüre almıştık:) o resimde ki yüzüğe de 20 bin demişlerdi:) keşke bahsettiğiniz fiyatı söyleselerdi o dakika alırdık :KK70:
Benim tektasik 0.20 ama 2.500 e aldik:( gosterdigim yuzukte suan 2.500 kusurlerde. Tektasiniz hangi marka benim ki zen forewer mark

Benim tektasik 0.20 ama 2.500 e aldik:KK43: gosterdigim yuzukte suan 2.500 kusurlerde. Tektasiniz hangi marka benim ki zen forewer mark
Benimki de zen geçen sene almıştık 3.300e. Kare şeklinde resim attığınız yüzük benimde çok hoşuma gitmişti özellikle sorduk taşları ve karatından dolayı sanırım 20 bin demişlerdi bizde tektaşı alıp arkamıza bakmadan çıktık :KK45:

Tektasi niye degistitiyorsunuz bu degerli tas degil sanirim .Normal kuyumcu isi .Aldigıniz tektas altin gibi degerli satilmaz ki bence degistirmeyin bunu istiyorsanız alın gecin .Farkli farkli takarsiniz .Kuyumcular bunlara uyumlu alyans veriyorlar .3 tas ,bes tas, tam tur yada sade ama uyumlu seyler cıkarıyorlar incecik bisey olur yada bunun yanina akuple ürunler var .

Back
X