- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Yok aslinda ayni parmakta degil. Sonucta bi alyans alinacak ya buna nasl bisey uygun olur diye sormak istemiştim:)bunu alyansla aynı parmakta mı takmak istiyosynuz?
bence fazla olur. bu yeterli
Ekledim :) o ara bi karisiklik oldu da.bu nerede?
Bunu tek takarim da alyansi nasl birsey alayim ince mi kalın mi yoksa tamtur yuzukler mi gider bilemedimBöyle bir yüzük mü derken resim göremiyorum .
- Heh şimdi gördüm . Bunu bence tek tak .
Alyansla fazla olur ..
Resimde ki yüzügumu alyansla takacaksin,kaba olmaz mi hem de agir olur,alyansla takacaksan tek tas tak derim.Merhaba kızlar . Degerli fikirlerinize ihtiyacim var. Sizce tek taş mi yoksa böyle bir yüzük mü? Peki bu yuzugu nasıl bi alyansla kombin yapabilirim? Tektasim var aslinda hemen hemen bu yuzukle ayni fiyati. Ama taşı 0.20 karat o yuzden degistirmek istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız.? Simdiden teşekkürler :)
Ekledim :) o ara bi karisiklik oldu da.
Dogru soyluyosunuz. Peki tektaş kalmali mi bununla değiştirmeli miyim:)valla buna alyans uyumlu olmaz. bu ayri alyans ayri takilir. yani ben olsam oyle yaparim.
Iste hem tektas hemde bunu suan icin alamiycaz:) ikisi arasinda karar veremedim. Bunu da cok begendim ama sonucta tektas degilResimde ki yüzügumu alyansla takacaksin,kaba olmaz mi hem de agir olur,alyansla takacaksan tek tas tak derim.
Yok aslinda ayni parmakta degil. Sonucta bi alyans alinacak ya buna nasl bisey uygun olur diye sormak istemiştim:)
Alyansla takacaksan tek tas al derim parmağına yazik bu yuzuk alyans kaba ve agir olur.Iste hem tektas hemde bunu suan icin alamiycaz:) ikisi arasinda karar veremedim. Bunu da cok begendim ama sonucta tektas degil
yani tek tasi bir nebze alyansla kullanabilirsiniz. ama bu daha ozel gun yuzugu,hafif fantezi ve orta parmaga guzel gider.. alyans ile tek tas kombinlemeye calismak daha mantikli olur.Dogru soyluyosunuz. Peki tektaş kalmali mi bununla değiştirmeli miyim:)
Tesekkur ederim yorum icin. Duzelttim. Kesinlikle bende satafat sevmiyorum ama bu yüzüğü begendim. Her şeyde sadelikten yanayimdir halbuki:) alyanslarda bu ara cok demode gelmeye basladi secemedim bi turlu hepsi kotu gorundu gozume:))ha ben öyle sandım ama yprumlara bakınca tek değilmişim. düzeltme yapın isterseniz :)
onun haricinde ben fazla şatafat seven biri değilim. sade alyans tercih ederdim
Tesekkur ederim banada mantikli geldi:)yani tek tasi bir nebze alyansla kullanabilirsiniz. ama bu daha ozel gun yuzugu,hafif fantezi ve orta parmaga guzel gider.. alyans ile tek tas kombinlemeye calismak daha mantikli olur.
İnce tamturlar var .Bunu tek takarim da alyansi nasl birsey alayim ince mi kalın mi yoksa tamtur yuzukler mi gider bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?