Karar veremedim :)

Bademfindik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
568
391
103
35
Merhaba kızlar . Degerli fikirlerinize ihtiyacim var. Sizce tek taş mi yoksa böyle bir yüzük mü? Peki bu yuzugu nasıl bi alyansla kombin yapabilirim?( ayni parmaga takmayacagim) Tektasim var aslinda hemen hemen bu yuzukle ayni fiyati. Ama taşı 0.20 karat o yuzden degistirmek istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız.? Simdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• Screenshot_20180728-145437.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 412
Son düzenleme:
Resimde ki yüzügumu alyansla takacaksin,kaba olmaz mi hem de agir olur,alyansla takacaksan tek tas tak derim.

Yok aslinda ayni parmakta degil. Sonucta bi alyans alinacak ya buna nasl bisey uygun olur diye sormak istemiştim:)

ha ben öyle sandım ama yprumlara bakınca tek değilmişim. düzeltme yapın isterseniz :)

onun haricinde ben fazla şatafat seven biri değilim. sade alyans tercih ederdim

ha ben öyle sandım ama yprumlara bakınca tek değilmişim. düzeltme yapın isterseniz :)

onun haricinde ben fazla şatafat seven biri değilim. sade alyans tercih ederdim
Tesekkur ederim yorum icin. Duzelttim. Kesinlikle bende satafat sevmiyorum ama bu yüzüğü begendim. Her şeyde sadelikten yanayimdir halbuki:) alyanslarda bu ara cok demode gelmeye basladi secemedim bi turlu hepsi kotu gorundu gozume:))

Bunu tek takarim da alyansi nasl birsey alayim ince mi kalın mi yoksa tamtur yuzukler mi gider bilemedim
İnce tamturlar var .
Onlar çok tarif duruyor. Onu alyans yapabılırsın .
Ama ben normal sarı alyanslardan aldım .
Çünkü diğer alyanslarla pek rahat edemedım .
Sürekli tak çıkarda yapamıyorum .
Özel biryere gidersem diğer yüzüklerimi takıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…