Karar veremedim olması gereken ne sizce

sizin araba olsa sorumluluk hissedersiniz gidip alırsınız da , araba yok bişey yok 4 çocukla köyden geliyorsa ,taksiye binip size de gelsin bi zahmet , otogarda bi sürü taksi oluyor zaten zorlanmaz , o parasına kıymıyorsa siz hiç kıymayın derim bazı inşalar işi kurnazlığa vuruyor

Ya işte şey köyden otogara kadar gelicek de .işte sanki bana yem atti gel beni al diye emin olamadım
Siz almaya gittiğinizde yine taksiyle dönmeyecek misiniz? 4 çocuk bir anne, bir de siz + bavullar arabaya nasıl sığacaksınız? Iki kere taksi ücreti vereceksiniz hem.. Öyle de taksiyle gelecek, böyle de, siz almış olmayacaksınız ki.. Bence kendileri gelinsinler siz de onlar gelmeye hazırlık yapın

Vallahi takdir ettim ben tek cocukla markete gidemiyorum marketi talan ediyor diye millet 4 cocukla ta nereye gidiyor bende mi sorun var acaba 🙈 Gitmek zorunda değilsiniz 4 cocukla kalkip gelen eve nasil ulasacagını da hesaplasın.Misafirin yedigi ictigi bereket getirir bu hesaplanmaz ama ekstradan taksi masrafi çıkacaksa ki taksi fiyatlari malum hos olmaz.
Sen ben cesaret edip 1 hadi 2 yapıyoruz aklı olsa zaten neyse🤣🤣🤣🤣

Kızlar bir şey sorucam
Bize çok uzak bir şehirden bir akraba geldi biz merkezde yaşıyoruz onun ailesi köyde .
Bize uğrayıp ailesine gitti.
Şimdi tekrar bize gelmek istiyor ki biz çok sevindik sevdigim bir insan.

Ama köyden otogara gelecekmis .ve otogar bizim eve çok uzak bende araba da yok
Taxi ile benim gidip almam gerek mi sizce.
Yoksa onun oradan taziye atlayıp gelmesi mi uygun.

Bu arada bayan ve 4 çocuk var yanında ve bavul valizde çabasi .

Gitmesem sen atla taxi ye gel desem ayıp mı olur yada oluru nedir sizce.

Dediğim gibi bende araba yok
5 kişiyi arabanız olsa bile almanız mümkün değil eğer arabanız büyük ticari araç tarzı bişey değilse. Okadar kişi artı valiz nereye sığacak, okadar çocukla gezesi varsa taksiye atlasın gelsinler

Kızlar bir şey sorucam
Bize çok uzak bir şehirden bir akraba geldi biz merkezde yaşıyoruz onun ailesi köyde .

taksiye atlayıp gelmesi uygun tabi ki de neden 2 kez taksi parası verilsin ki

Kızlar bir şey sorucam

Ay ne gerek var bem mi kabayım yani anlamadım.. size misafir gelecekler, konuk edeceksiniz bide iki mesafe ödeyip otorgardan mı alacaksınız? Binip gelsin ne var yani anlamadım ki

Siz gitseniz bile 2 yetiskin 4 cocuk (en az, sizde de varsa daha cok) tek taksi ile nasil doneceksiniz ki? Sigamayiz taksiye ben de gelsem, sen cocuklarla direkt bize gecersin dersiniz. Zaten hemen her otogarda taksi duragi olur.

Kendileri gelirler artık taksi ,otobüs ,dolmuş hangisi bütçelerine uygunsa. 4 çocukla birine yatılı gitmesi de ayrı cesaret ,maasallah :)

Siz gitseniz taksiye sığamazsınız. Arabanız da yok. Git gel ayrı ücret. Kendisi gelsin siz de hazırlık yaptığınızı söylersiniz laf arasında konuşurken.

X