Karar verdikten,Kaç ay sonra hamile kaldınız ?

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
35
Bir çok arkadaş gebelik için uğraşıyor 6 aydır bendede tık YOk bi anormallik mi var normal mi bilemiyorum siz çocuk yapmaya karar verdiğiniz kaç ay sonra gebe kaldınız ?? Ve geçen ay kimyasal gebelik geçirdim

Son düzenleme:
Oglumda bir sene kizimda iki ay sonra ne kadar bebek disunursen o kadar uzuyo oglumda cok ugrastigim icin erken biraktim korunmayi nasilsa bir sene olmiyck die dusunmedim bile iki ay sonra oldu cok sukur

Temmuz dan beri canım bir sorun yok bende doktor. A gittim ama az ilişkiye giriyoruz belki denk gelmedi bilmiyorum artık bu ay kafayı takmaya başladım nedense geçen ay bir kaç kez yumurtlama için doktora gittim bakalım bı kaç gün sonra regl olmazdam belki hamile olabilirim

Ben yaklaşık 1 senedir bekledim, dün öğrendim hatta 7 haftalık hamileyim hiç beklemediğin zamanda oluyor çok taktığım zamanlarda olmamıştı

Tak
Ben yaklaşık 1 senedir bekledim, dün öğrendim hatta 7 haftalık hamileyim hiç beklemediğin zamanda oluyor çok taktığım zamanlarda olmamıştı
Takmıyıeum da hatta yaza denk gelmesin istiyorum zor geçer diye ama olmuyır pko var ama dr gebeliğe engel değildi dedi ama bence psikolojik tamamen kendi psikolojimi bilemiyorum ama :)

Ben de 3 aydır bekliyorum hamile kalmayı, 1.5 yıllık da evliyiz. Doktor acele ediyorsun sabret dedi. Ama sabretmek çok zor. Evliliğin ilk gecesi hamile kaldım ve kürtajla sonlandırdık 2 hafta sonra. Kürtaj sonrası kısır mı oldum bundan çok korkuyorum

Tak

Takmıyıeum da hatta yaza denk gelmesin istiyorum zor geçer diye ama olmuyır pko var ama dr gebeliğe engel değildi dedi ama bence psikolojik tamamen kendi psikolojimi bilemiyorum ama :)
Pco bendede var çok araştırdım bi kaç doktora gittim. Hiçbir sorun teşkil etmiyor diğer hanımlara göre zor gebe kalıyoruz o da yumurtlama tarihimizi tam bilemediğimizden.
Ovülasyon testi deneyebilirsiniz yada 2 3 günde birliktelik yaşayın allahtab ümit kesilmez.

Ben ilk ay kimyasal gecirdim sonraki ay da gebe kaldim cok sukur hayirlisi olur İnsallah hakkinizda...

Sık ilişkiye giriyoruz da yaza kadar olmazsa dr giderim artık olur heralde ya millet 40 yaşında kalıyor nebilim

Kızlar stres yapmayin. Bunu yapmamak elde değil biliyorum banada hep derlerdi stres yapma diye ama ben yapardım. Bende 1 sene sonra hamile kaldım inanin olacaksa oluyo. Bende çok takiyodum olmayacak mi diye düşünüyodum cok şükür oldu. İnşallah sizinde daha fazla beklemeden olur

Aynen ben de aynısıydım. Gerçekten çok stres yapıyordum kafama takıyordum, doğruymuş. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

5.ayda hamile oldugumu ogrendim.
Acele etmeyin cok fazlada bunu dusunmeyin derim.
Allah istedgnz vakitte nasip eder insallah.

4 ay sonra sonuç alabildim :) Hiç beklemediğim zaman da aldım tabi bu haberi , stresin fazla etkisi var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…