Diyelim ki kararsız kaldığınız bir konu var yada gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak ettiğiniz bir dileğiniz... Kafanızdaki düşünce her ne ise ona konsantre olup 15 soruya yanıt verin ve ne yapmanız gerektiğini size 'Karar Çarkı' söylesin. Sonuçlar bilimsel değer taşımaz.
ılk aşamayı geçmişsiniz, bu durumda yapılması gereken tek bir şey kalmış, sizde zaten onun kararsızlığı içerisindesiniz. Merak etmeyin olayları bir kaç gün akışına bırakın herşey teker teker hallolacak.
insallah ya insallah
canim paylasimin icin tskler cok egleniyoruma.s.
akılma çok muzur şeyler geliyomuş,sonra pişman olabilir mişim.arabamı kimseye haber vermeden satmayı düşünmüştüm,eşimin çok kızacağı nı bildiğim halde.sanırım biraz doğruluk payı var
Çok yakın bir zamanda mutluluktan havalara uçacaksınız, şimdi bu testi çözmenize sebep olan konu her ne ise aklınıza bile gelmeyecek.
İnşallah!
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şimdi aklınızda kurduğunuz her ne ise birkaç gün sonra önemsiz bir hal alacak o yüzden hiç kafanızı bile yormayın, sizin için başka bir süpriz var yakın gelecekte
hadı bakalım surprızlere acıgız nede olsa
Herkesi aynı anda mutlu edemezsiniz, o yüzden bu konuyu ele alırken biraz kendi açınızdan düşünün. Açıkçası duruma biraz bencilce yaklaşmanızda fayda var, aksi takdirde herkesi mutlu edeyim derken siz mutlu olamayacaksınız.
Şimdi aklınızda kurduğunuz her ne ise birkaç gün sonra önemsiz bir hal alacak o yüzden hiç kafanızı bile yormayın, sizin için başka bir süpriz var yakın gelecekte. diyooo
uff ne alakası vaaaarr ben başka bi iş bulmadan bu derdim bitmiiicek kii hep düşünüp durucam napsam napsam diyeeee :çok üzgünüm:
Çok yakın bir zamanda mutluluktan havalara uçacaksınız, şimdi bu testi çözmenize sebep olan konu her ne ise aklınıza bile gelmeyecek.
inşallah ya...:Saruboceq:
aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum
şimdi sokağa çıkın gördüğünüz ilk tabela size bu konuyla ilgili ip ucu verecek ve o ip ucu sizi karara götürecek
kaydirigubbakcemile3
Aklınızdan geçen her ne ise henüz bu konunun ilk safhalarındasınız, öyle gelişmeler olacak ki emin olun bu aşamadaki kararsızlığınıza gülüp geçeceksiniz.
Sokağa çıktığınızda göreceğiniz ilk tabela size birşeyler anlatmaya çalışıyor olacak, gözünüzü dört açın. Tabeldaki yazı veya şekil sizi yönlendirecek.