Karar çarkı

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
116
37
Kocaeli
Diyelim ki kararsız kaldığınız bir konu var yada gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak ettiğiniz bir dileğiniz... Kafanızdaki düşünce her ne ise ona konsantre olup 15 soruya yanıt verin ve ne yapmanız gerektiğini size 'Karar Çarkı' söylesin. Sonuçlar bilimsel değer taşımaz.

KARAR ÇARKI

Benimki doğru çıktı :)

Şimdilik geri planda kalmayı kabullenin zamanla adalet yerini bulacak ve siz hakettiğinizi alacaksınız.

ılk aşamayı geçmişsiniz, bu durumda yapılması gereken tek bir şey kalmış, sizde zaten onun kararsızlığı içerisindesiniz. Merak etmeyin olayları bir kaç gün akışına bırakın herşey teker teker hallolacak.

insallah ya insallah
canim paylasimin icin tskler cok egleniyoruma.s.

Arkadaşlarınıza kulak verin bu konuda onlar sizden daha objektif bir bakış açısına sahipler.

arkadaşlarım isteğimin olmayacağını boşuna uğraştığımı düşünüyorlar çünkü kalbimin sesini dinliyorum :a015:

akılma çok muzur şeyler geliyomuş,sonra pişman olabilir mişim.arabamı kimseye haber vermeden satmayı düşünmüştüm,eşimin çok kızacağı nı bildiğim halde.sanırım biraz doğruluk payı var

Çok yakın bir zamanda mutluluktan havalara uçacaksınız, şimdi bu testi çözmenize sebep olan konu her ne ise aklınıza bile gelmeyecek.
İnşallah!
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Büyük bir risk alıyorsunuz ama siz eğer buna değer diyorsanız daha fazla düşünmenize gerek yok.

ay doğru diyor şaşırdım valla :1shok:

Şimdi aklınızda kurduğunuz her ne ise birkaç gün sonra önemsiz bir hal alacak o yüzden hiç kafanızı bile yormayın, sizin için başka bir süpriz var yakın gelecekte
hadı bakalım surprızlere acıgız nede olsa

Herkesi aynı anda mutlu edemezsiniz, o yüzden bu konuyu ele alırken biraz kendi açınızdan düşünün. Açıkçası duruma biraz bencilce yaklaşmanızda fayda var, aksi takdirde herkesi mutlu edeyim derken siz mutlu olamayacaksınız.

Benim dileğime bir cevap oldu gerçektende..

evet doğru
şaşırdım olayın ilk evresinde olduğumuda doğru bildi

Şimdi aklınızda kurduğunuz her ne ise birkaç gün sonra önemsiz bir hal alacak o yüzden hiç kafanızı bile yormayın, sizin için başka bir süpriz var yakın gelecekte.
diyooo
uff ne alakası vaaaarr ben başka bi iş bulmadan bu derdim bitmiiicek kii hep düşünüp durucam napsam napsam diyeeee :çok üzgünüm:

Çok yakın bir zamanda mutluluktan havalara uçacaksınız, şimdi bu testi çözmenize sebep olan konu her ne ise aklınıza bile gelmeyecek.
inşallah ya...:Saruboceq:

aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum
şimdi sokağa çıkın gördüğünüz ilk tabela size bu konuyla ilgili ip ucu verecek ve o ip ucu sizi karara götürecek
kaydirigubbakcemile3

Aklınızdan geçen her ne ise henüz bu konunun ilk safhalarındasınız, öyle gelişmeler olacak ki emin olun bu aşamadaki kararsızlığınıza gülüp geçeceksiniz.

coook sevindim ins öyle olur..

Sokağa çıktığınızda göreceğiniz ilk tabela size birşeyler anlatmaya çalışıyor olacak, gözünüzü dört açın. Tabeldaki yazı veya şekil sizi yönlendirecek.

:ecrin_bebek:NEYDİ BU ŞİMDİ

Şimdilik bu konudan kimseye bahsetmeyin ve sadece gözlem yapmakla yetinin.
pöfff bu muydu yani :umursamaz:

Sokağa çıktığınızda göreceğiniz ilk tabela size birşeyler anlatmaya çalışıyor olacak, gözünüzü dört açın. Tabeldaki yazı veya şekil sizi yönlendirecek

dicek bişe bulamadı bana işi tabelalara atıyo :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…