• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar aşaması meme estetiği

Hosgeldin canim,anlatirmisin kime oldun,ne kadar koyuldu?
Hoşbuldum canım İstanbul'da DR OZAN BALIK a oldum doktoruda ona göğüs büyütme yaptıran bir hastasından öğrendim kızın göğüslerini görünce kesin kararımı verdim ve doktora muayeneye gittim doktorda asistanıda çok güler yüzlü çok samimiler doktor gerçek anlamda başarılı göğüs olsun burun olsun hiç tereddütsüz girdim ameliyata 345 cc kas altı dedi doktorum benim boyu 1.77 kilom 53 ilk 3 gün acaba olmasaydım mı dedim ama şuan memnunum :)

Hoşbuldum canım İstanbul'da DR OZAN BALIK a oldum doktoruda ona göğüs büyütme yaptıran bir hastasından öğrendim kızın göğüslerini görünce kesin kararımı verdim ve doktora muayeneye gittim doktorda asistanıda çok güler yüzlü çok samimiler doktor gerçek anlamda başarılı göğüs olsun burun olsun hiç tereddütsüz girdim ameliyata 345 cc kas altı dedi doktorum benim boyu 1.77 kilom 53 ilk 3 gün acaba olmasaydım mı dedim ama şuan memnunum :)

Ahh o 3 gun... o aciyi bilen bidaha zor cesaret eder boyle biseye zaten.

Yok canımmmm korkutmayalım ameliyat olmak isteyen arkadaşlarımızı :)) :KK66: (laf aramızda gerçekten bilsem acaba bile bile olur muydum cevabını veremiyorum kendime :) ama sonuç güzel olunca değiyor diyor insan :)

Bence herkes basina gelecekleri bilmeli. Ama bu meme olayı herseye degiyor :))) agrilarin gecince cektigin acilarida unutup iyiki yaptirmisim diyosun. Biraz psikopatlik ama hepimiz biraz oyle degilmiyiz :))))

Bence herkes basina gelecekleri bilmeli. Ama bu meme olayı herseye degiyor :))) agrilarin gecince cektigin acilarida unutup iyiki yaptirmisim diyosun. Biraz psikopatlik ama hepimiz biraz oyle degilmiyiz :))))
Haha :) gerçekten öyle ben çok fena takıktım ya giyecek bikini bulamıyordum çünkü meme yok ne kadar dolgulu takarsan tak dümdüzdü ağlıyordum hep sinirimden :( ama şuan mutluyum :))

Haha :) gerçekten öyle ben çok fena takıktım ya giyecek bikini bulamıyordum çünkü meme yok ne kadar dolgulu takarsan tak dümdüzdü ağlıyordum hep sinirimden :KK43: ama şuan mutluyum :))

Ne mutlu sana :))) kahrolsun bulasik sungeri gibi sikilan bikiniler :))))

Yok canımmmm korkutmayalım ameliyat olmak isteyen arkadaşlarımızı :)) :KK66: (laf aramızda gerçekten bilsem acaba bile bile olur muydum cevabını veremiyorum kendime :) ama sonuç güzel olunca değiyor diyor insan :)
GAZELLE84 GAZELLE84 E ezgi_gumus o ilk 3 günün acılarını çok ama çok iyi bilmeme ragmen amelyatımın ilk 3-4 günü defalarca kez çok pişmanım dememe ragmen şimdi 2. Amelyatım için heyecanla kalan son 17 günümü bitirmeye çalışıyorum hiç de o acıları düşünmüyorum ;) ama 17 gün sonra bi sorarsınız yine pişmanım yazabilirim :D

GAZELLE84 GAZELLE84 E ezgi_gumus o ilk 3 günün acılarını çok ama çok iyi bilmeme ragmen amelyatımın ilk 3-4 günü defalarca kez çok pişmanım dememe ragmen şimdi 2. Amelyatım için heyecanla kalan son 17 günümü bitirmeye çalışıyorum hiç de o acıları düşünmüyorum :KK66: ama 17 gün sonra bi sorarsınız yine pişmanım yazabilirim :KK70:
Amann geçiyor nasıl olsa :D hayırlısıyla atlat inşallah ameliyatını :)) merak ettim göğüs mü olacaksın yine

GAZELLE84 GAZELLE84 E ezgi_gumus o ilk 3 günün acılarını çok ama çok iyi bilmeme ragmen amelyatımın ilk 3-4 günü defalarca kez çok pişmanım dememe ragmen şimdi 2. Amelyatım için heyecanla kalan son 17 günümü bitirmeye çalışıyorum hiç de o acıları düşünmüyorum :KK66: ama 17 gün sonra bi sorarsınız yine pişmanım yazabilirim :KK70:

O heyecan butun acilari unutturuyor ve gozardi ettiriyor iyi bilirim :)) evet 17 gun sonra pismanlik icinde olacaksin 3 gunlugune :))) ama o fuzelere degecek.

Back
X