- 16 Nisan 2015
- 54
- 67
- 3
- Konu Sahibi Minnoskizz
-
Hoşbuldum canım İstanbul'da DR OZAN BALIK a oldum doktoruda ona göğüs büyütme yaptıran bir hastasından öğrendim kızın göğüslerini görünce kesin kararımı verdim ve doktora muayeneye gittim doktorda asistanıda çok güler yüzlü çok samimiler doktor gerçek anlamda başarılı göğüs olsun burun olsun hiç tereddütsüz girdim ameliyata 345 cc kas altı dedi doktorum benim boyu 1.77 kilom 53 ilk 3 gün acaba olmasaydım mı dedim ama şuan memnunum :)Hosgeldin canim,anlatirmisin kime oldun,ne kadar koyuldu?
Hoşbuldum canım İstanbul'da DR OZAN BALIK a oldum doktoruda ona göğüs büyütme yaptıran bir hastasından öğrendim kızın göğüslerini görünce kesin kararımı verdim ve doktora muayeneye gittim doktorda asistanıda çok güler yüzlü çok samimiler doktor gerçek anlamda başarılı göğüs olsun burun olsun hiç tereddütsüz girdim ameliyata 345 cc kas altı dedi doktorum benim boyu 1.77 kilom 53 ilk 3 gün acaba olmasaydım mı dedim ama şuan memnunum :)
Yok canımmmm korkutmayalım ameliyat olmak isteyen arkadaşlarımızı :))Ahh o 3 gun... o aciyi bilen bidaha zor cesaret eder boyle biseye zaten.
Yok canımmmm korkutmayalım ameliyat olmak isteyen arkadaşlarımızı :))(laf aramızda gerçekten bilsem acaba bile bile olur muydum cevabını veremiyorum kendime :) ama sonuç güzel olunca değiyor diyor insan :)
Haha :) gerçekten öyle ben çok fena takıktım ya giyecek bikini bulamıyordum çünkü meme yok ne kadar dolgulu takarsan tak dümdüzdü ağlıyordum hep sinirimdenBence herkes basina gelecekleri bilmeli. Ama bu meme olayı herseye degiyor :))) agrilarin gecince cektigin acilarida unutup iyiki yaptirmisim diyosun. Biraz psikopatlik ama hepimiz biraz oyle degilmiyiz :))))
Hiç korkmadım dersem yalan söylemiş olurumAhh o 3 gun... o aciyi bilen bidaha zor cesaret eder boyle biseye zaten.
Haha :) gerçekten öyle ben çok fena takıktım ya giyecek bikini bulamıyordum çünkü meme yok ne kadar dolgulu takarsan tak dümdüzdü ağlıyordum hep sinirimdenama şuan mutluyum :))
Hiç korkmadım dersem yalan söylemiş olurum
Haklısın canım ya değer. biz kadınlar nelere dayanmıyoruz ki ne acılara katlaniyoruz bi meme ameliyatımı korkutucak bizi değil mi ama .Korkma canim her guzel seyin bir bedeli oluYor maalesef. Ama gevici oldugunu bilmek rahatlatiyor.
Kesinlikleeee :)Ne mutlu sana :))) kahrolsun bulasik sungeri gibi sikilan bikiniler :))))
Yok canımmmm korkutmayalım ameliyat olmak isteyen arkadaşlarımızı :))(laf aramızda gerçekten bilsem acaba bile bile olur muydum cevabını veremiyorum kendime :) ama sonuç güzel olunca değiyor diyor insan :)
Canım inan gaza gelmeden olmuyorVer gazı ver coşkuyu
Ver gazı ver coşkuyu
Amann geçiyor nasıl olsaGAZELLE84 E ezgi_gumus o ilk 3 günün acılarını çok ama çok iyi bilmeme ragmen amelyatımın ilk 3-4 günü defalarca kez çok pişmanım dememe ragmen şimdi 2. Amelyatım için heyecanla kalan son 17 günümü bitirmeye çalışıyorum hiç de o acıları düşünmüyorum ama 17 gün sonra bi sorarsınız yine pişmanım yazabilirim
O nasıl bir benzetme yaaNe mutlu sana :))) kahrolsun bulasik sungeri gibi sikilan bikiniler :))))
GAZELLE84 E ezgi_gumus o ilk 3 günün acılarını çok ama çok iyi bilmeme ragmen amelyatımın ilk 3-4 günü defalarca kez çok pişmanım dememe ragmen şimdi 2. Amelyatım için heyecanla kalan son 17 günümü bitirmeye çalışıyorum hiç de o acıları düşünmüyorum ama 17 gün sonra bi sorarsınız yine pişmanım yazabilirim
İnşallah canım ya koşuyorum koşuyorum hızla memislere doğru çölde serap misali ulaşamıyorumCanım inan gaza gelmeden olmuyorkararını ver yaptır ve aramıza katıl :)
O nasıl bir benzetme yaa
E ezgi_gumus geçiyor zaman gerçekten de ama günler azaldıkça daha yavaş geçiyorAmann geçiyor nasıl olsahayırlısıyla atlat inşallah ameliyatını :)) merak ettim göğüs mü olacaksın yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?