• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar anı

arvenderin

Foxy Mom..
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
383
911
103
Herkese merhaba
Burda hep sizlerin dertlerini sıkıntılarını okurken yorum yaparken ne rahattım, yapılması gereken neyse klavye başında bir çırpıda yazabiliyordum.. Kendi sıkıntılarımı da sanki burdan bir arkadaş yazmış gibi düşünmeye çalışıyorum ne zamandır.. En sonunda vazgeçip gerçekten sizlere sormaya karar verdim..

Evliliğinizi bitirmeye karar verdiğiniz ana dair ne hatırlıyorsunuz? Şöyle ki bir "işte artık burda bitiyor bu iş" ya da "kendim için çocuklarım için bitirmeliyim" anı yaşadınız mı?

Bu sıralar çok kötü bir dönemden geçiyorum, bir karar vermem gerek evliliğimle ilgili.. Sanki ben de böyle bir zamanı bekliyorum ya da kendimi kandırıyorum, bilmiyorum ne yapacağımı.. Hiç ama hiç böyle hissedeceğimi düşünmezdim.. Ne düşünmem hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum.. Sizlere soruyorum belki de sadece içimi döküyorum, çünkü kimse yok yanımda beni böyle dinleyebilecek..

Herkese merhaba
Burda hep sizlerin dertlerini sıkıntılarını okurken yorum yaparken ne rahattım, yapılması gereken neyse klavye başında bir çırpıda yazabiliyordum.. Kendi sıkıntılarımı da sanki burdan bir arkadaş yazmış gibi düşünmeye çalışıyorum ne zamandır.. En sonunda vazgeçip gerçekten sizlere sormaya karar verdim..

Evliliğinizi bitirmeye karar verdiğiniz ana dair ne hatırlıyorsunuz? Şöyle ki bir "işte artık burda bitiyor bu iş" ya da "kendim için çocuklarım için bitirmeliyim" anı yaşadınız mı?

Bu sıralar çok kötü bir dönemden geçiyorum, bir karar vermem gerek evliliğimle ilgili.. Sanki ben de böyle bir zamanı bekliyorum ya da kendimi kandırıyorum, bilmiyorum ne yapacağımı.. Hiç ama hiç böyle hissedeceğimi düşünmezdim.. Ne düşünmem hissetmem gerektiğini bile bilmiyorum.. Sizlere soruyorum belki de sadece içimi döküyorum, çünkü kimse yok yanımda beni böyle dinleyebilecek..
Ben anne ve babası ayrılmış biriyim kendim yada ilerde nasip olursa olacak çocuklarım için değil ailem için ayrılmam heralde annem atlatamaz onları üzmemek için ben üzülürüm sanırım

Ben anne ve babası ayrılmış biriyim kendim yada ilerde nasip olursa olacak çocuklarım için değil ailem için ayrılmam heralde annem atlatamaz onları üzmemek için ben üzülürüm sanırım

Annem ayrılmamı benden daha çok istiyor, bir de böyle bir durumum var..Kendi evliliğinde yaşadıklarını yaşadığımı düşünüp onunla aynı hatalara düştüğümü görmek istemiyor.. En sonunda ona beni doldurup durmamasını, bir karara varacak olanın ben olduğumu söyledim.. O zamandır susuyor, ben de kendimle başbaşa öyle düşünüyorum

Annem ayrılmamı benden daha çok istiyor, bir de böyle bir durumum var..Kendi evliliğinde yaşadıklarını yaşadığımı düşünüp onunla aynı hatalara düştüğümü görmek istemiyor.. En sonunda ona beni doldurup durmamasını, bir karara varacak olanın ben olduğumu söyledim.. O zamandır susuyor, ben de kendimle başbaşa öyle düşünüyorum
Bu kararı verecek olan sizsiniz hayırlısı olsun

Herkese merhaba

"bu evliligin sonu var mi? bu adamla yaslanabilir miyim?" bu sorularin cevabi sana dogru yolu gosterir. ben hep icimden bu sene olmasa 2-3 sene sonra yine bosaniriz diye hissetttim... o zaman bittigini anladim, bosanma surecine girdik...

Iste aksam yemek falan yedik annemler bizdeydi.sonra annem hadi gidelim dedi.gittim odaya minik bir canta hazirladim kizima.salona geldim ben gidiyorum yarin gel gidip dava acalim bosanacagin senden dedim.bir daha da donmedim 1 cop dahi almadim.
O kadar.

Ben se şuan aynen bu durumdayım ama bugün olmaz yarın illaki boşanmalıyım. Birlikte yaşlandığımızı göremiyorum. Boğulacak gibi oluyorum ama eşim boşanmamıza izin vermiyor, kabul etmiyor ne yapacağım bilmiyorum ben de.

Tam olarak sorun ne?
Gercekden kendini yargiladinmi?
Öneriler sundunmu?
Kendini eşinin gözünden görmeye çalışdınmi?

Eger yardıysan ve gercekden mutsuzsan ayril. Davayi emin oldukdan sonra açabilirsin. Ama evleri ayılabilirsin mesela

Ben se şuan aynen bu durumdayım ama bugün olmaz yarın illaki boşanmalıyım. Birlikte yaşlandığımızı göremiyorum. Boğulacak gibi oluyorum ama eşim boşanmamıza izin vermiyor, kabul etmiyor ne yapacağım bilmiyorum ben de.

cok zor bir surec canim, Allah yardimcin olsun...ben de cok git geller yasadim ama can cekistirmeden bitirmek en iyisi deyip bitirdik..

Herkese merhaba

Neden ?

Aynı evde iki yabancı gibiyiz artık.. Paylaşım sıfır, bir tek çocuklar var ortak alan, onda da canı istediğinde günde beş on dakika ilgileniveriyor çocuklarla o kadar.. Evden çalışıyor ve işi yüzünden çok plansız ve dağınık yaşıyoruz.. Akşamın beşinde altısında kalkıyor çoğu zaman bazen öğlen.. Şu an ben de ücretsiz izindeyim evde de bebişle ilgilenmek zaten yetiyor bir de adamın bitmek bilmeyen surat asmalarını laf vurmalarını çekmeliymişim gibi davranıyor.. Sorsan ama "ne yapmışım ki" oluyor..

Geçen yıllarda çok büyük miktarda para batırdı ve elimizdeki varlıkları da satmak zorunda kaldık..Şu anda da maddi sıkışıklık had safhada..

Sabrına ve karsindakinin degismesiyle alakali bu.
Bir donem bende bu girdaba dustum ama esim ayrilmayi zerre dusunmedi telafi etmeye calisti.

Bazen istiyosun yapamiyosun sanki kaderin tamamen oymus gibi bi sekilde tren tekrar raya giriyor iste.

senin sabrınla evlilik devam ediyorsa bitmiş demektir. karşı taraf çaba göstermedikçe ne fayda
katılıyorum size tek taraflı yürümez , biz birbirimizi çok seviyorduk ama tükettik birbirimizi eşim benim kadar güçlü değildi , ayrıca içine atıyordu sıkıntıları çünkü dertlesecek kimsesi yoktu yani ben en azından öyle biliyordum ,meğerse alttan altan aileyle başbaşa veriyorlarmış , onlar da mutlu değilsen bitir diyorlardi neden çünkü onlarla aramız yoktu .
Sonuç tek kisi çabalıyorsa , çırpınıyorsa istediği kadar da sabretsin bir taraf pes etti mi bitiyor , benim güçsüz , ana kuzusu eşim pes edip bizi bitirdi .

Ben kolay kolay bosan demiyorum kkda. Cunku o vebali almak istemiyorum. Cunku her zmn her cozum denendimi bilmiyorum burda klavyenin basinda. Ben evli degilim ama eski sevgilimden yola cikiyim.
Aldatildim. Ve affettim.
Burda cogu kk hanimi ' bir yapan yine yapar sapsik; bunu biliyosun bari sen yapma " der bana. Ama iste kendi basina gelince oyle olmuyor. O tecrubeyle artik bende zaten " ayrilmalisin bir yapan yine yapar" tavsiyeni vermiyorum.
Soyleki benim eski sevgilim cok pismandi ona gore. Aglamalar, intihar tesebbusu felan. Ben ufakta bi umitle tekrar basladim cunku bilmek istedim gercekten pismandiydi. Evet bir yapan yine yapar ama, 99% oraninda bu boyle. AmA belkide sevglimle o 1% oranindaydim?
O yuzden tekrar sans verdim ve pisman degilim bundan. Akliniza " 1% oranina girmis sapsik, adam sadik kalmis omur boyu ve mutlu son" gelmesin. Cunku yine aldatti eski sevgilim :KK70:
Ama neden pisman degilim? Cunku aklimdaki acabalar cikti gitti. Ikinci sansida mahvettikten sonra ben emin oldum " cani cehenneme, bu adamdan bi halt olmaz" dedim ve sessizce, hesap sormadan, soru sormadan hayatindan ciktim gittim.
Ve geriye bakmadan hayatima devam ettim yeni taliplerini degerlendirerek.

En son kkdan bi arkadasada ayni tavsiyeyi verdim. Ve evet tekrar kocasi tarafindn husrana ugradi. Ama su an cok emin, eskiden " belki gercekten pisman" derken simdi cokta emin bi sekilde ardina bakmadan gitti. Bosanicaklar. Ama yavrusuna " kk hanimlari dedi, benim icimdede tekrar aldaticak supesi( bi ihtimal) vardi o yuzden bosandim babamla" demekle " yavrum ben elimden geleni yptim, tekrar sans verdim ve kanitlarim var yine aynisini yapti bana, baban yuvamizin degerini bilmedi"arasinda buyuk fark var.

Sormussun ne zmn hissedersin bittigni diye. Demem oki ne zmnki kadin hesap sormaktan vazgeciyor( cunku gercekten icinden glmiyor) iste o zmn bitis noktasindasindr. Artik bisyler bitmistir. Ama bosanmayi dusunen kadinlarada hemen " hadi yarin bosan" demekte yanlis. Kalicak yeri varmi? Parasi varmi? Olasiliklar neler? Bazen 2 evde yabanci gibi yasayip,calismaya baslayip para biriktirdikten sonra bosanmali insan.. kkdaki " bosanmiycakmisin yuhhh adam seni kandirmis" diyenlere ragmen..

Herkese merhaba

karar veremiyorsun ...
gözlerini kapat boşanmış oluğunu düşün nasıl hissedeceksin .... annenizde boşanmanızı istemiş onun etkisinde mi kaldınız .. eşiniz ile aranızda geçen sorunlar neydi neden boşanmayı düşünüyorsun

Ben kolay kolay bosan demiyorum kkda. Cunku o vebali almak istemiyorum. Cunku her zmn her cozum denendimi bilmiyorum burda klavyenin basinda. Ben evli degilim ama eski sevgilimden yola cikiyim.
Aldatildim. Ve affettim.
Burda cogu kk hanimi ' bir yapan yine yapar sapsik; bunu biliyosun bari sen yapma " der bana. Ama iste kendi basina gelince oyle olmuyor. O tecrubeyle artik bende zaten " ayrilmalisin bir yapan yine yapar" tavsiyeni vermiyorum.
Soyleki benim eski sevgilim cok pismandi ona gore. Aglamalar, intihar tesebbusu felan. Ben ufakta bi umitle tekrar basladim cunku bilmek istedim gercekten pismandiydi. Evet bir yapan yine yapar ama, 99% oraninda bu boyle. AmA belkide sevglimle o 1% oranindaydim?
O yuzden tekrar sans verdim ve pisman degilim bundan. Akliniza " 1% oranina girmis sapsik, adam sadik kalmis omur boyu ve mutlu son" gelmesin. Cunku yine aldatti eski sevgilim :KK70:
Ama neden pisman degilim? Cunku aklimdaki acabalar cikti gitti. Ikinci sansida mahvettikten sonra ben emin oldum " cani cehenneme, bu adamdan bi halt olmaz" dedim ve sessizce, hesap sormadan, soru sormadan hayatindan ciktim gittim.
Ve geriye bakmadan hayatima devam ettim yeni taliplerini degerlendirerek.

En son kkdan bi arkadasada ayni tavsiyeyi verdim. Ve evet tekrar kocasi tarafindn husrana ugradi. Ama su an cok emin, eskiden " belki gercekten pisman" derken simdi cokta emin bi sekilde ardina bakmadan gitti. Bosanicaklar. Ama yavrusuna " kk hanimlari dedi, benim icimdede tekrar aldaticak supesi( bi ihtimal) vardi o yuzden bosandim babamla" demekle " yavrum ben elimden geleni yptim, tekrar sans verdim ve kanitlarim var yine aynisini yapti bana, baban yuvamizin degerini bilmedi"arasinda buyuk fark var.

Sormussun ne zmn hissedersin bittigni diye. Demem oki ne zmnki kadin hesap sormaktan vazgeciyor( cunku gercekten icinden glmiyor) iste o zmn bitis noktasindasindr. Artik bisyler bitmistir. Ama bosanmayi dusunen kadinlarada hemen " hadi yarin bosan" demekte yanlis. Kalicak yeri varmi? Parasi varmi? Olasiliklar neler? Bazen 2 evde yabanci gibi yasayip,calismaya baslayip para biriktirdikten sonra bosanmali insan.. kkdaki " bosanmiycakmisin yuhhh adam seni kandirmis" diyenlere ragmen..[/QUOTE

Back