- Konu Sahibi ayakkabidelisii
Ben örgü için malzeme alana kadar debelenmeye devam edeceğim sanırımNe yapsak acabağğğ![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben örgü için malzeme alana kadar debelenmeye devam edeceğim sanırımNe yapsak acabağğğ![]()
Yeni bir hobi arıyorum hanımlar ama hic de bilgim yok. Sizce bir dikis makinasi alsam evde kendi kendime ogrenebilir miyim internetten bakarak? Veya şiş yün alıp örgü ormeyi ogrenebilir miyim? Artık iyice bunalmaya basladim ve hic evde yapabilecgim hobim olmadigini fark ettim. Aslinda yeni seyler ogrenmeyi cok severim ama zaten mevcut olan dikkat eksikliğim bu donemde daha artti ve haberleri okurken bile odaklanamiyorum artık. O yuzden aklima orgu ve dikis geldi. Ayrıca cabuk sıkılan, sabirsiz ve mukemmelliyetci biriyim. Yani dikisi becerebilecegimden emin de degilim.
Sizlerin fikirleri neler?siz neler yapıyorsunuz? Sizce ben neler yapabilirim?
Hemen bakıyorum teşekkürlerTunus model patik deneyin. Ben de bir ara terapi niyetine yapmıştım. Videoları izleyerek yapabilirsiniz.
Ben örgü için malzeme alana kadar debelenmeye devam edeceğim sanırımnetflikş eşliğinde
![]()
Ben calisan biriydim hamile oldum icin coronadan dolayi raporluyum. Cok bunaldım ve orgu ile aram iyi degildir youtobe den izleye izleye durdururarak bebek puseti, sepetler, yelekler patik,amigurimi yapmaya basladim onlarla yetinmedim hediyelikler yaptım. Evin 1 odasi doldu nerdeyse O kadar rahatlayip stres atiyosunuz ki mutlaka deneyinYeni bir hobi arıyorum hanımlar ama hic de bilgim yok. Sizce bir dikis makinasi alsam evde kendi kendime ogrenebilir miyim internetten bakarak? Veya şiş yün alıp örgü ormeyi ogrenebilir miyim? Artık iyice bunalmaya basladim ve hic evde yapabilecgim hobim olmadigini fark ettim. Aslinda yeni seyler ogrenmeyi cok severim ama zaten mevcut olan dikkat eksikliğim bu donemde daha artti ve haberleri okurken bile odaklanamiyorum artık. O yuzden aklima orgu ve dikis geldi. Ayrıca cabuk sıkılan, sabirsiz ve mukemmelliyetci biriyim. Yani dikisi becerebilecegimden emin de degilim.
Sizlerin fikirleri neler?siz neler yapıyorsunuz? Sizce ben neler yapabilirim?
Oh oh masallah neler yapmisisniz oyleBen calisan biriydim hamile oldum icin coronadan dolayi raporluyum. Cok bunaldım ve orgu ile aram iyi degildir youtobe den izleye izleye durdururarak bebek puseti, sepetler, yelekler patik,amigurimi yapmaya basladim onlarla yetinmedim hediyelikler yaptım. Evin 1 odasi doldu nerdeyse O kadar rahatlayip stres atiyosunuz ki mutlaka deneyin
Aldım kitaplar, azar azar okuyorum ama çok fazla okuyamıyorum çünkü odaklanmam çok zor. TeşekkürlerHamile olsaydım çocuk gelişimi ve psikolojisi üzerine kitaplar okurdum şu dönemde sizin için en ideali
Yapabilirsiniz tig ve sisi yeni ogrendim smdi etamina baslicam havlulara falanOh oh masallah neler yapmisisniz oylebende hic anlamam becerebilir miyim diye supheliydim de, umutlanmaya basladim iyice sagolun en kisa surede malzemeleri edinip baslayacagim orguye
Amigurimi kalp anahtsrliklar ne güzelmiş baktim da bununla başlangıç yapacağım tesekkurler sagolunOyuncak bebek amugurimi falan yapıyorlar çok hoş oluyor internette videoları var hamileymişsinizde bebişinize oyuncak örün hemde vaktiniz geçer![]()