• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karantina döneminde Nasil oyalanabilirim?

ayakkabidelisii

🐾🐾🐾
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
392
484
303
Bursa
Yeni bir hobi arıyorum hanımlar ama hic de bilgim yok. Sizce bir dikis makinasi alsam evde kendi kendime ogrenebilir miyim internetten bakarak? Veya şiş yün alıp örgü ormeyi ogrenebilir miyim? Artık iyice bunalmaya basladim ve hic evde yapabilecgim hobim olmadigini fark ettim. Aslinda yeni seyler ogrenmeyi cok severim ama zaten mevcut olan dikkat eksikliğim bu donemde daha artti ve haberleri okurken bile odaklanamiyorum artık. O yuzden aklima orgu ve dikis geldi. Ayrıca cabuk sıkılan, sabirsiz ve mukemmelliyetci biriyim. Yani dikisi becerebilecegimden emin de degilim.
Sizlerin fikirleri neler?siz neler yapıyorsunuz? Sizce ben neler yapabilirim?

Yeni bir hobi arıyorum hanımlar ama hic de bilgim yok. Sizce bir dikis makinasi alsam evde kendi kendime ogrenebilir miyim internetten bakarak? Veya şiş yün alıp örgü ormeyi ogrenebilir miyim? Artık iyice bunalmaya basladim ve hic evde yapabilecgim hobim olmadigini fark ettim. Aslinda yeni seyler ogrenmeyi cok severim ama zaten mevcut olan dikkat eksikliğim bu donemde daha artti ve haberleri okurken bile odaklanamiyorum artık. O yuzden aklima orgu ve dikis geldi. Ayrıca cabuk sıkılan, sabirsiz ve mukemmelliyetci biriyim. Yani dikisi becerebilecegimden emin de degilim.
Sizlerin fikirleri neler?siz neler yapıyorsunuz? Sizce ben neler yapabilirim?
Hevesin varsa yaparsinnn. Hamilesin galiba hayirli olsun. Netten bebegine kolay yelekler patikler orerek baslayabilirsin. Hem cabuk biter skilmazsin. Dikis isi biraz zahmetli orguye gore ip kopar igne kirilir. Duzgun dikemezsin falan daha cabuk bunaltabilir.

Vaktin varsa cinsiyeti ogrendiginde dogumda asican kapi susunu hediyelik verecegin magnetleri kendin yapadabilirsin. Ben oyle yapmistim.

Oyuncak bebek amugurimi falan yapıyorlar çok hoş oluyor internette videoları var hamileymişsinizde bebişinize oyuncak örün hemde vaktiniz geçer :KK39::KK33:

Dikus makinesi alma sakin... maalesef ogrenilmiyor iyi bi kursa gitmek lazim ben yapamadim...
Ama orgu ogrenebilirsin hersey sayili, gosteriyorda zaten guzelce butun videolarda. Gecenlerde hic bilmedigim bi lif modeli yaptim youtube sayesinde. Illa ki bilmene gerek yok ogrenirsin.

dikis olayini ben de istiyorum ama cocuklarla birlikte olmuyor, anca kendine ayri odan varsa olabilir. Cok vakit alan bir sey ve igneler sunlar bunlar derken cocuklu ortamda yapilamiyor maalesef.

Orgu fikri guzel, dil ogrenmek guzel, evin yalitimi musaitse belki kolay bir muzik aleti denenebilir,
hamileyken en guzeli bol bol okuma yapmak bence, zira dogumdan sonra ben odaklanip kitap okuyamaz olmustum neredeyse bir seneden fazla surmustu.

Ben bu karantina dönemini üretkenlik yarışması olarak görmüyorum. Herkes bir ekmek yapma peşinde. Bu dönem beni çok olumsuz etkiledi. Normalde delice kitap okuyan ben, elime kitap alamıyorum, akşama kadar evin muhtelif yerlerinde debeleniyorum :110:

Ben hafta içi evden çalıştığım için o saatler bilgisayar başındayım genelde.

Geri kalan zamanlarda bir sürü şeye saldırdım resmen. Ancak sizin gibi hem mükemmeliyetçi, hem de sabırsız bir insanım. Bu yüzden sıkıldığımı bırakıp ötekine geçiyorum. Sonra canım isterse dönüp devam ediyorum.

Bazen resim yapıyorum. Pastel, kalem boya, sulu boya. Canım hangisini isterse.

Bir ara kaneviçe işledim. Önceden de ilgilendiğim bir hobi idi. Evde malzemem de boldu.

Zamanında iyi öğrendiğim ancak sonra hiç kullanmadığım bir yabancı dili geliştirmeye çalışıyorum. Her gün bir bölüm dizi ya da bir iki paragraf hikaye okumak gibi.

Yemek yapmayı çok severim. İstediğim ama iş, tez falan derken zaman bulamadığım tüm tarifleri tek tek deniyorum.

Sonuç olarak o gün canım ne istiyorsa onu yapıyorum. Hiç birini istemezse tüm günü boş geçiriyorum.

Ben bu karantina dönemini üretkenlik yarışması olarak görmüyorum. Herkes bir ekmek yapma peşinde. Bu dönem beni çok olumsuz etkiledi. Normalde delice kitap okuyan ben, elime kitap alamıyorum, akşama kadar evin muhtelif yerlerinde debeleniyorum :110:
Haklısınız 🤗 ben de dizi izlemekten sıkıldım, bir kitap bile bitiremedim bir sayfayı okumam 20 dakikamı alıyor neredeyse. Zaten dikkat eksikliğim vardı çok daha arttı. Ama işte insan boş durmak da istemiyor 🤷‍♀️ umarım atlatiriz en kısa sürede bu dönemi 🙏

Dikus makinesi alma sakin... maalesef ogrenilmiyor iyi bi kursa gitmek lazim ben yapamadim...
Ama orgu ogrenebilirsin hersey sayili, gosteriyorda zaten guzelce butun videolarda. Gecenlerde hic bilmedigim bi lif modeli yaptim youtube sayesinde. Illa ki bilmene gerek yok ogrenirsin.
Dikiş işi imkansız benim için bu durumda Sanırım 😂 örgüyü deneyeceğim sağolun

Haklısınız 🤗 ben de dizi izlemekten sıkıldım, bir kitap bile bitiremedim bir sayfayı okumam 20 dakikamı alıyor neredeyse. Zaten dikkat eksikliğim vardı çok daha arttı. Ama işte insan boş durmak da istemiyor 🤷‍♀️ umarım atlatiriz en kısa sürede bu dönemi 🙏
İnşallah, çünkü bir yatakodasında bir salonda debelenmekten çok sıkıldım. Yeni debelenme yerleri arıyorum :KK70:
Netfliiikkşş'de sarmıyor artık. puzzle sevmem zaten, örgü bilmiyorum, yağlı boya resim yapıyordum onu da bu dönemde canım istemiyor. Canım sadece denize girmek istiyor:110:

Hevesin varsa yaparsinnn. Hamilesin galiba hayirli olsun. Netten bebegine kolay yelekler patikler orerek baslayabilirsin. Hem cabuk biter skilmazsin. Dikis isi biraz zahmetli orguye gore ip kopar igne kirilir. Duzgun dikemezsin falan daha cabuk bunaltabilir.
Teşekkürler ben en iyisi örgüyü deniyim malzeme alıp 🥰

İnşallah, çünkü bir yatakodasında bir salonda debelenmekten çok sıkıldım. Yeni debelenme yerleri arıyorum :KK70:
Netfliiikkşş'de sarmıyor artık. puzzle sevmem zaten, örgü bilmiyorum, yağlı boya resim yapıyordum onu da bu dönemde canım istemiyor. Canım sadece denize girmek istiyor:110:
Yüzme özlemini bende çekiyorum 😔 debelenmeler can çekişmeye dönmeye başladı artık 😂🤦‍♀️

Back
X