• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar karanfil suyu kullananlar....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Esra2234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
361
236
73
35
burda okuyup ögrendiğim karanfil kurunu üsenmeyip hergece uyguluyorum. sac dökülmesini gercekten engelliyo ama sac cıkarmaya etkisi varmı daha tam olarak anlayamadım. karanfil suyunu kullanıp yeni sacları cıkan arkadaslar varmı. kullanıp gercekten faydasını gören arkadaslar burdan paylasalım kullanmak isteyenlere yada kullananlara fikir vermiş oluruz gercekten faydasını görenler sac dökülmesi duranlar ve yeniden sacları cıkanlar paylassınlar:3:

bosunamı kullanıyoruz kızlar karanfil suyunu:1: hiç kimse yokmu tekrar sacı cıkan yaaa

ben bugün kullanmaya başladım bakalım düzenli kullanmayı planlıyorum :21: sen de işe yaradı mı ?

kullanmaya basladıgında hemen farkediyosun canım.sac tellerini kalınlastırıyo parlak bi görünüm veriyo ben sabah aksam nezamn aklıma gelirse kullanıyorum diplerini güzelce yediriyorum dusa girene kadar kalıyo sacımda ama sacı kirli gösteriyo dısarı cıkarken uygulama derim ben

Sağol cnm ya ben de duştan sonra kullandım ikinci kullanışım bu umarım işe yarar en azından kokusu mis gibi :12: Ben de saçda yağlanma olmadı parlaklık gibi oldu ama ben de bir daha duştan önce deneyeceğim canım umuyorum dökülmem durur ya:18: Canım bir şey daha soracağım saç uzamasına faydası oluyor mu acaba?

o konuda bi fikrim yok ama.daha önce kullandıgım bi yöntemi anlatayım sana o gercekten sacları uzatıyo. bi tutam sinameki otunu bi cay bardagı suda kaynatıyosun içine bitane bemiks kırıyosun eczanede satılıyo bi yemek kasıgıda badem yagı koyoyorsun bunu hiç ara vermeden 15 gün boyunca yapıyosun. daha sonra saclarını kestirmeye bıkarsın :52:

canım bu dediğin çok iyiymiş ya umarım ben de saç kestirmeye bıkarım ya :21: bunu da deneyeceğim cnm faydasını görürüm inş şimdi maya maskesi yapıyorum :1: bakalım bu bitsin 1 ay yapıcam sonra sinameki kürünü yapacağım hemen =)

ben de kullanıyorum 2 haftadır. farkedilir derecede azaldı dökülmem ama saç çıkarma konusunda ben de emin değilim. karanfil kürü ile saç çıkarmasını ortalama 2 ay içinde göreceğimizi okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum,

kaynatarak yapanlar varmış. ben kaynatmıyorum. hangisi daha etkili acaba ?

içmek de iyiymiş kızlar, bir şişe suya bikaç karanfil atın bikaç saat bekletip gün içinde o suyu için.

Back
X