Karamsarlık mi paranoya mi yoksa neeee ?

clwean

yanar döner
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
70
89
3
Merhabalar, bir koç burcu kişisiyle 7 aydır bir ilişki yürütmeye çalışıyoruz. Genel anlamda o bana, ben ona ayak uydurarak çoğu sorunu çözdük sayılır. Sorun ilişkisel değil. Veya öyle.:/

Daaaa... Bir şey var. Kızlar güya biz ciddiyiz bu ilişkide ama adam ara ara bilezikler ve yüzükler pahalanmis vs gibi bir şeyler anlatıyor. 5 tane bilezik şu kadar diyor, nasıl alınır diyor. (Yani rakam verip konuşuyor) Ama benimle birebir bu tarz bir konuşması olmadı, yani hani söz gelimi bile sormadı ne istiyorsun diye veya ben de bişey söylemis değilim. O tarz muhabbetleri sevmiyorum hatta. Siz konuyu anlayın diye anlatıyorum.

Daha dün de beyaz eşya bakmışlar ailecek yine benimle alakası yok... alacaklarmis hatta. Haberim de yok,, niye baktılar bilen de yok.

Artık diyorum herhalde hayatında başkası var bunun şuraya yazarken bile gulesim geliyor yani. öyle bişey çıkarsa da sıkıntı degil. Henüz ciddi bişey yokken çıksın isterim hatta. Ortada cok büyük emekler de yok.

Ama cidden bende mi sıkıntı var yoksa bu normal mi? Bir bit yeniği aranmalı mıdır sizce?

Haklısınız çok ilginç başkası ile mi evlenme planları yapıyor ki

Koç Burcu erkeği cimridir biraz paracıdır ve egoist.
Sana sormaması egosundan kaynaklı zaten.

Sorsaydınız ya annenler için mi alıyorsunuz beyaz eşya diye ? Belki de niyetinin ciddi olduğunu belli etmeye çalışıyordur

kendi evlerine bakıyor olmasınlar? Veya adam başkasıyla evleniyor herhalde

Koç Burcu erkeği cimridir biraz paracıdır ve egoist.
Sana sormaması egosundan kaynaklı zaten.
Ay çok fena ,birebir ayni evet.
Ben mesela bir şeyi yap deyince yapmıyor ama aradan zaman geçince yapıp geliyor vs. Egosuna baslayayim

Konuşma nasıl başlıyor ne olarak anlatıyor bunu? görüşmeleriniz sevgili olarak mı arkadaşça mı
Sevgiliyiz , o konuda net bir veri var elimde ama böyle detayları bana sormadı, sormayı gectim, kendi kendine 5 diye net rakam veriyo, beyaz eşya bakıyorlar falan

Ay çok fena ,birebir ayni evet.
Ben mesela bir şeyi yap deyince yapmıyor ama aradan zaman geçince yapıp geliyor vs. Egosuna baslayayim
Egoist tiplerdir genel anlamda.
Herseyin en iyisini en doğrusunu ben bilirim der.
Sen istediğin kadar konuş anlat boş yere inat yapar .boş bir inatçılıkları var çok dik başlılar zaten sürekli hata yaparlar umursamaz gibi görünürler ama egolarına zarar gelince o kadar da umursamaz olmazlar
Zor tipler oluyor .
İdare etmen gerekiyor oda bir süre sonra yorucu .

Yorucu evet, şimdiden yoruyor hatta ama ben çözümü takmayarak buldum. Biraz gamsizimdir zaten.
Başkasıyla yapamazdı bence çünkü aksilik yapmaya yer ariyor

E bi danışsaydılar. Beyaz eşya kız tarafınındır zaten. Evde kız kardeşi ablası falan var mı ona almış olabilirler çeyizine?
Ben de bana danismayinca hiç acmayinca konusunu, başka biri mi var diyorum ciddi ciddi. Gülüyorum ama olayın akışı trajikomik yani.

Kız kardeşi yok hayır.

Yorucu evet, şimdiden yoruyor hatta ama ben çözümü takmayarak buldum. Biraz gamsizimdir zaten.
Başkasıyla yapamazdı bence çünkü aksilik yapmaya yer ariyor
Evet gamsız olursan idare edersin zaten.
Diğer türlü zor

Kessssinlikle normal değil.
Maddi boyutun hesabıyla bir şeylere koşturuyor Sn Koç.
Ama ne hesabıyla olursa olsun ilk önce niyetini sizinle paylaşmalı,gerekirse zaten birlikte bakarsınız.

Kessssinlikle normal değil.
Maddi boyutun hesabıyla bir şeylere koşturuyor Sn Koç.
Ama ne hesabıyla olursa olsun ilk önce niyetini sizinle paylaşmalı,gerekirse zaten birlikte bakarsınız.
Garip huyları var ya, böyle çok dediğim dedik.
Ben maddi boyutun hesabını geçtim 5 bilezik şu kadar diyor mesela , iyi de ne ben 5 bilezik lafı ettim ne o etti ne sordu ne bişey.

Bu rakamı neye dayanıp veriyor, beyaz eşyayı neye dayanıp almaya kalkıyor çözemiyorum

Bu konuyu yeniden açar açmaz nikah tarihini belirlediniz mi diye sor Ne cins adammış

Sizin ağzınızı mı arıyor acaba? Mesela ben şu kadar bilezik isterim ya da şu marka eşya isterim derseniz baştan bilmek istiyor olabilir. Ona göre devam etmek için

Şakayla karışık sorsaydınız ya gülerek hayırdır aşkım benden gizli evleniyorsun da benim mi haberim yok, altın beyaz eşya ne iş diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…