• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Karamel'in Kına Gecesi

baayıldımmm:32: bu modelden bulabildin mi çook çok güzelmiş bindallı karamelcim.. ben de bindallı mı giyeyim şalvar takımı mı kararsızım ama senin nedime taçlarından kopya çekeceğim kesinn:1:
meslek edinme işini ben de düşündüm valla ne güzel şeymiş düğün hazırlığı :21:
senin fikirlerin de çok hoşmuş tatlım gönlüne göre olur inşallah ben de bir yaz gelin adayı olarak fikirlerini takipteyim :3:

Beğenmene çok sevindim canım benimm :16:
Bindallı tek parça. Yani içinde elbise yok ama toplasan bi saat giyilecek o yüzden kurcalamak istemedim. Gayet şık oldu denediğimde.
bindallı taçlarım da değişik. Her yerde o güllü modellerden var. Gelin tacı da kendinden tüllü.. Yani sonuç olarak hazır alıorum hepsini ama içime sindi..
Senin ne zaman düğün :24:

Beğenmene çok sevindim canım benimm :16:
Bindallı tek parça. Yani içinde elbise yok ama toplasan bi saat giyilecek o yüzden kurcalamak istemedim. Gayet şık oldu denediğimde.
bindallı taçlarım da değişik. Her yerde o güllü modellerden var. Gelin tacı da kendinden tüllü.. Yani sonuç olarak hazır alıorum hepsini ama içime sindi..
Senin ne zaman düğün :24:

ben de o siteyi inceledim güzel modeller var sanal mağazaları gezdim yakında gerçek mağazalarda bindallı araştırmalarına başlıcam artık:))benim de haziran sonu düğün olacak hayırlısıyla:16:

üzerinize çok şık olmuş bindallı.. kırmız aşkı diyorum başkada bişi demiorum kadın=kırmızı:D

Back