Kına Gecesi Karamel'in Kına Gecesi

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
39
Merhaba kızlarr
Gelinlik düğün kına vs derken artık ortak telaşlarımız var ve birlikte fikir alış verişi ile hep en güzelini yapmayı umuyorumm

İki düğün sebebiyle ilk düğünümde kına gecem de olacak..
Bindallı giymeyi planlıyorum ama gelinlik çıkarıp bindallı - sonra bindallı çıkarıp gelinlik giyicem :26: Çünkü bindallıyı satın almayı düşünmüyorum kiralayacağım..

Bindallım, şimdilik hazırladığım kına tepsim sepetim tacım ve nedimelerin tacı hazır..
Nedime mumları ve dağıtılacak kınalar için bi güzellik var aklımda yapabilirsem ne alaa..

Benim kıyafetimmm

Nedimelerin tacı ve mumu

Sepetim ve kına tepsimm;

Diğerleri de hazır oldukça ekleme yaparım konuya..
Şimdilik bu kadaaaarr

hepsi çok güzel canım güle güle kullaan:) bindallıyı kiralamnda daha iiyi olmuş bende kiralamayı yada arkdaslarımdan almayı düşünüyorum:)
mumlarada bayıldımm

hepsi çok güzel canım güle güle kullaan:) bindallıyı kiralamnda daha iiyi olmuş bende kiralamayı yada arkdaslarımdan almayı düşünüyorum:)
mumlarada bayıldımm

Teşekkür ederimm daha güzelleri senin olsunn
Mumlar konusu henüz kesin değil, damlama yapmayan mumlar buldum bu şekilde kızları yakmiim de Tül rengi de beyaz muma pembe şirin oluo ama ille de kırmızı mı olcak bilemedim :26:

Vaktim çok düşünürüzz

bence kırmızı olmalı yaa:) kına neticede nebiliyim ben herşeyim kırmızı olsun isterim şahsen:) mumları aslında ellik şeklinde olanlardan seçsen:) hem tasıması kolay oluyor kızlar için hemde ele damladı elim yandı yada önde yürüyenin saçına değdi derdi olmuyor

Çok mantıklı ve muhtemelen de öyle olacak ama salon büyük ve görülür mü bilmiyorum. Bu yüzden mini mini cam şamdanlar içine dikebilirim o büyük mumları.. Hem elleri yanmaz hem uzaktakiler de görebilir..
Yakacak olan elindeki mumla da yakar önündekini

mükemmel, fiziğine çok güzel olmuş bindallı. Böyle açık dalgalı saçada çok güzel olmuş.

Mumlara gelince, beyaz muma toz pembe daha güzel gitmiş. kırmızı biraz ağır bir renk olduğundan dolayı, pembe her kızın sevdiği renktir ya hemen hemen, çok güzel.
hatta gelin çiçeğinide, beyaz güllerle ve toz pembe tül kullanırlar ya. örn. BURCU KARA düğününde ki gelinliğini herşeyini çok beğenmiştim :)

evet canım öylede olabilir:) ve salon büyükse kameraya çekilirken ekrana yansıma yaparlarsada net görülebilir:)

Günaydın ve teşekkür ederiimmm
Resimdeki kız ben değilim ama o kızın kumralını düşünürsen evet o benim İnşallah bnm de açık saç planımda bakalım..
Pembe güzel dimi yaa saçma durmuyo yaniii bugün bi Tahtakale yapmalııı

ohh pardon ben sen sanmıştım. bindallı da, mumlarda çok güzel. hayırlı uğurlu olsunnn :)

Toplasan 20 dk sürecek kına dağıtma işi ama , dağıtılacak kınalar için bi konsept bulamadım hala.. 100 lü toptan paketlerden mi alsam yoksa oturup kendim mi yapsam :26:
200 davetli için kaç kına paketi yapıcam ? Beyler de alır mı ki

otorup kendin hiç uğrasma millet alıp atıyor yani saklayan pek yok açıkcası :)))) yapıcaksan 20 30 tane yap en yakınlarına ver diperlerini toplu al :)
genelde bayanlar alır canım erkekler pek almaz :) zaten karısı evde istiyorsa onada yakar kınasını

Evet yaa, canım ciğerim biriciklerime güzel şirin kutucuklar hazırliiim diğerlerine toplu alırım.. Sonra ay biz de bundan istiooozz diye heyecan olsun salonda

Karamelcim hayırlı uğurlu olsun tatlım, uzun zamandır görüşemiyorduk
Nihayet sen de hazırlıklara başlamışsın.
Çok güzel zamanlar bunlar, kıymetini bil. Ben düğün ve kına hazırlıklarımı çok özlüyorum şimdi başkalarının hazırlıklarını görünce
Nişan hazırlıklarımızı birlikte yapmıştık, senin düğün hazırlıklarında da elimden geldiğince yanında olmaya çalışacağım canım..
Senin zevkli çalışmalarını sabırsızlıkla takip edeceğim

Canımm Günaydınn

Sen atlattın ne güzel. Gerçi bi yandan o kadar keyif almaya başladım ki hep hazırlık yapsam bitmese gibi gelmeye başladı. Meslek mi edinsem ne yapsam.
İşin garip yanı, resmi olarak evliyim ben. Ama düğünüme daha 3 ay var
İnşallah nisan gibi herşeyimle hazır olmayı planlıyorum.
Tatlı fikirlerinle yanımda olman mutlu eder tabii ki

nedime tacını çok beğendim ben herkes gül dizili alıyor bunlar değişikmiş:))

ben yeni evlendim 5 ay olacak

değişik birşeyler olsun istedim kaftanımı kadıköyden kiraladım birde link atmıştım yakın kız arkadaşlarıma bu tarz hatıra süprizler olsun idtemiştim

kaftanımın resmini yollıycam

baayıldımmm bu modelden bulabildin mi çook çok güzelmiş bindallı karamelcim.. ben de bindallı mı giyeyim şalvar takımı mı kararsızım ama senin nedime taçlarından kopya çekeceğim kesinn
meslek edinme işini ben de düşündüm valla ne güzel şeymiş düğün hazırlığı
senin fikirlerin de çok hoşmuş tatlım gönlüne göre olur inşallah ben de bir yaz gelin adayı olarak fikirlerini takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…