Saç Rengi ve Saç Boyama karamele boyuyorum..

ay onuda bilmiyodum da neyle boyuycam keşeli kalemle mi
evet bn duşa gider dua et dua kadi son yarım saat Allahım bu sefer karamelşin olabileyim

ay onuda bilmiyodum da neyle boyuycam keşeli kalemle mi
evet bn duşa gider dua et dua kadi son yarım saat Allahım bu sefer karamelşin olabileyim

allah yardımcın olsun tatlım:))

kız boya kutularının içeriğini okusaydın bilirdin..

o en sonki boyalı haliydi . hala öle bıktım artık ya 2 boya kullandım bide ya hiç değişme yok hala aynı nerde hata yapıyom anlamaıyom ki ya

yok açıcı kullanmadım sadce boya yok ya vazgeçtm artık çnkü zilyon kere boyadm ya ne saçmş mübarek. şuan pek bşi belli değil yarın bi fark görürsem foto koyarım ama arada fark yok

hayr bide saçım da kısa uzun değil yanii. 2 tüp boya beaa insaf ! yok kuaföre gtmem bn inadım var bu arada yıkarken ne güzel seviniyodum grmiştr simdi boya saçıma kk da anlatrm herkse tavsiye veririm nasıl yapılcgnı die pehh
dualarn içn de tşk cnm

rica ederim canım, neden ne yaptı kuaför..bende kuaförde kesime inadım var.saç düşmanları.birde bilmiş bilmiş konuşmalar sinir oluyorum..

ya kuaför bşi yapmadı kuaför pahalı diye gtmk istemedm hç ama şuana kadar 60tl werdm boyalara gdeydim keşke ama şu saatten sonra gene gtmem
snn saçını naptılar çokmu kestiler cnm ?

ya kuaför bşi yapmadı kuaför pahalı diye gtmk istemedm hç ama şuana kadar 60tl werdm boyalara gdeydim keşke ama şu saatten sonra gene gtmem

sene 2007 de öne kat ver demişti.arkalara da girdi.saçımı kısacık etmişti.sevgilimle ağlamıştık.

ogünden sonra sadece iki ke uçlarından aldırdım kestirmiyorum..

ben hafta sonu neva color karamel ile bak köpüğünü karıştırdım kız.boya harika kokuyor.şampuan sürdüm sanırsın o derece.ama tam istedigim gbi olmadı.kuaföre yaptırcam karameli.dahada uğraşmam

Boyalı saçı boya rengini açamazsın öncesinde mutlaka ultra açıcı ile aç tek seferde sonra istediğin renge boya ben geçen hafta siyaha yakın renkten açık karamele saçımı hiç yıpratmadan döndüm konuyla ilgili linki ekliyorum bir göz at aradığın bulacaksındır.http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-ilgili-sorularinizi-yanitlayabilirim-42.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…