- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
boyama işlemi tamamdır 45 dk bekliyorum şimdi nolur nolmaz belki karamelişin olurum diye azcıkta kaşlarımı boyadım
burda bekliyorumm seni canım:92:
kız saç boyası ile boyamayın diyorlar hep neden boyadın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyama işlemi tamamdır 45 dk bekliyorum şimdi nolur nolmaz belki karamelişin olurum diye azcıkta kaşlarımı boyadım
ay onuda bilmiyodum da neyle boyuycam keşeli kalemle mi
evet bn duşa gider dua et dua kadi son yarım saat Allahım bu sefer karamelşin olabileyim
cnm zerre kadar girmemiş aynı hala yaaa
o en sonki boyalı haliydi . hala öle bıktım artık ya 2 boya kullandım bide ya hiç değişme yok hala aynı nerde hata yapıyom anlamaıyom ki ya
hayr bide saçım da kısa uzun değil yanii. 2 tüp boya beaa insaf ! yok kuaföre gtmem bn inadım var bu arada yıkarken ne güzel seviniyodum grmiştr simdi boya saçıma kk da anlatrm herkse tavsiye veririm nasıl yapılcgnı die pehh
dualarn içn de tşk cnm
ya kuaför bşi yapmadı kuaför pahalı diye gtmk istemedm hç ama şuana kadar 60tl werdm boyalara gdeydim keşke ama şu saatten sonra gene gtmem
snn saçını naptılar çokmu kestiler cnm ?
ya kuaför bşi yapmadı kuaför pahalı diye gtmk istemedm hç ama şuana kadar 60tl werdm boyalara gdeydim keşke ama şu saatten sonra gene gtmem
snn saçını naptılar çokmu kestiler cnm ?