Saç Rengi ve Saç Boyama karamele boyuyorum..

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
arkadaşlar şaçımın gerçek rengi koyu kestane. ben karemele boyaya boyaya ancaa açık kestaneye çevirebildim
en son geçen hafta boyamıştım syossun altın karamelini azcık daha açtı ama gene istedgm renk olmadı. son olarak bugün yada yarın son kez boyuycam.
ilk kez 2 tane boya kullanıcam. palette açık karamel ile bal köpüğünü karştırcam. %9 luk oksidan kullanıcam.
ne dersnz ??

niye kimse bişey yazamamş ya resm nasıl atılıyor bilsem şuan ki halini atıcam ama

daha açılır saçın. tam istediğin gibi olur mu bilmem bir fotonu görelim de.

konuya cevap ver kısmının altında eklenti ekle var orada fotonu seç upload et, içeriğe ekle.

Son düzenleme:
resmini koyabilirmisin bende palette kahve köpüğü ve 6 lık oksidanı karıştırıp boyucam arkadaşım boyamış çok tatlı bi kahve çıkmış ortaya palette kahve köpüğünü sipariş verdim gelmesini bekliorum

Şuanki bu arkadaşlar öğleden sonra boyuycam onunda resmini atarım sizce ne olur sonuç bu zemine göre :18:

şimdi benim saçlarım koyu kahve ve ben saçlarımı palette deluxe yoğun renk açıcısıyla açtıktan sonra ilk olarak platin sarıya boyamak istiyorum. bunu yapmamdaki amacım aslında saç açıcısından sonraki turunculuğu kaybetmek. ardındanda yine palettenin Palette -Virüs400 Midway Blond bu rengine boyamak istiyorum. şimdi asıl öğrenmek istediğim bu yöntemle biyere varabilirmiyim? nekadar doğru yoldayım beni bi aydınlatın lütfen kızlar lütfenn

asıl isteğim renk linkte arkadaşlar lütfen tıklayın. platin dolaşmak değil amacım tekrar belirteyim.

Son düzenleme:

korkmuyor musun yahu..pf saça resmen zarar.yıllarca röfle yaptım sıkıldım buyıl bıraktım..sarı saçı olanlara üzülüyorum artık.saç keçe gbi oluyor.

hemde platin abowww

korkmuyor musun yahu..pf saça resmen zarar.yıllarca röfle yaptım sıkıldım buyıl bıraktım..sarı saçı olanlara üzülüyorum artık.saç keçe gbi oluyor.

hemde platin abowww

arkadaşım platin kalmayacak saçım. onu yapmamdaki amacı yazdım zaten kaldık ki çok da tutmayı düşünmüyorum. aslında diğer rengi elde etmek için katlanıyorum buna. zaten platin olamaz esmerim yani

kızlar resmde gördüğünz bnm şuanki halim. birazdan palette açık karamel ile bal köpüğünü karştrp boyucam.amacım karamel olması tutar mı cnm bilgn varmı bu konu da

kızlar resmde gördüğünz bnm şuanki halim. birazdan palette açık karamel ile bal köpüğünü karştrp boyucam.amacım karamel olması tutar mı cnm bilgn varmı bu konu da

hiç karışımım yapmadım bilmiyorum canım.

bende bal köpüğünü çok merak ediyorummmm.ekle fotonu bekliyorummmmm

kısa bir bilgi: neva color boya diger markalardan farkı odaha iyi tutuyor diyorlar .birkaç kez okudum..

dün akşm kutusnu inceledim boyanın.diger markalarda hep şöyle yazarya.doğal saç renginiz ve elde edeceğiniz sonuç yazıyor..

neva colorda dogal saç renginiz ve boyalı saçınız! elde edeceginiz sonuç diye gösteriyor.:79: yani her türlü tutar demek bu

ahah önceden bileydim
aldım artk palette canm aldgm yer oksidanını değiştrdi %9luk yaptı daha ii açar diye. en geç 6 da foto burda naklen yayın
bu keyde tutmazsa vay halime
bişey daha sorucam bn kedim evde boyuycam yardım edebilcek biri yok yanımda saçımın önlerine giriyor boya oraları ii boyadgm için ama arkayı göremiyorum ne tavsiye edersn ya

altıdan önce gelyavrumm

bence kolay yolu şöyle: sacını iki tarafa ayır. bir taraftan başla.tutam ayır önce uçları boya.öyle daha kolay oluyor.
sonra dipleri en son hepsini karıştır masaj yap.

ahahah tmm 5 olsun boyuycam şimdi yıkar kurular foto çekerim. snde boş durma dua et de karamel olsun

ahahah tmm 5 olsun boyuycam şimdi yıkar kurular foto çekerim. snde boş durma dua et de karamel olsun

çatlak herşey gönlünce olsun

biraz fönle ama kabarmış kabarmış çekme fotoları.o zaman ne oldugu belli olmuyorrr hadi koşş:118:

boyama işlemi tamamdır 45 dk bekliyorum şimdi nolur nolmaz belki karamelişin olurum diye azcıkta kaşlarımı boyadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…