Eki Görüntüle 339237 Şuanki bu arkadaşlar öğleden sonra boyuycam onunda resmini atarım sizce ne olur sonuç bu zemine göre :18:
kızlarbende boyucam kendi kendime saçımı olurmu acaba:
şimdi benim saçlarım koyu kahve ve ben saçlarımı palette deluxe yoğun renk açıcısıyla açtıktan sonra ilk olarak platin sarıya boyamak istiyorum. bunu yapmamdaki amacım aslında saç açıcısından sonraki turunculuğu kaybetmek. ardındanda yine palettenin Palette -Virüs400 Midway Blond bu rengine boyamak istiyorum. şimdi asıl öğrenmek istediğim bu yöntemle biyere varabilirmiyim? nekadar doğru yoldayım beni bi aydınlatın lütfen kızlar lütfenn
[fındık kabuguna boyamak istiorum ama korkuyorumda
korkmuyor musun yahu..pf saça resmen zarar.yıllarca röfle yaptım sıkıldım buyıl bıraktım..sarı saçı olanlara üzülüyorum artık.saç keçe gbi oluyor.
hemde platin abowww
kızlar resmde gördüğünz bnm şuanki halim. birazdan palette açık karamel ile bal köpüğünü karştrp boyucam.amacım karamel olması tutar mı cnm bilgn varmı bu konu da
ahah önceden bileydim
aldım artk palette canm aldgm yer oksidanını değiştrdi %9luk yaptı daha ii açar diye. en geç 6 da foto burda naklen yayın
bu keyde tutmazsa vay halime
bişey daha sorucam bn kedim evde boyuycam yardım edebilcek biri yok yanımda saçımın önlerine giriyor boya oraları ii boyadgm için ama arkayı göremiyorum ne tavsiye edersn ya
ahahah tmm 5 olsunboyuycam şimdi yıkar kurular foto çekerim. snde boş durma dua et de karamel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?