How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamel ve siyah!!!! (resimli)

su an sacım kumral :) karamele bal köpüğüne cevirmeye calısıyorum canım yaa siyah ayaparsam acamam karamel yaparsam dipleri cıkar herkes bişey diyo evdekilerdede böyle 2 kişi karamel 2 kişide siyah ortada kaldım :D

karamel hayatım ben 30 kişinin adına karamel diyorum:) süper olmuş...

bence e karamel yap önce siyah yaparsan bi daha karamele dönüş zor olur.ama ne zaman istersen siyah yapabilirsin.bence ikisi de çok yakışmış ayrıca

:) teşekkürler burdada orta yolu bulmadık ne karamel ne siyah yarısını karamel yarısını siyah kazıtıcam artık saçlarımı .:D

karamel bnce sıyah sacı hıc sevmıyorum nedense itici gösterııyorr ama karamel cooook guzel bi renk cokda yakşmş

ewet bencede canım yüzü çok sert gösterio karamel daha yumuşatıyo.. teni.. bence.. bende istiyorum ama herkes siyah fian dynce yarı yarıya bende karameli seiwom arada kalıyorum

canım o zaman şööle yap: önce karamel yap, yaz geldi, bronzlaşırsın da, süper görünür..soora sıkılınca siyah yaparsın, kış gibi mesela..karamelden siyaha dönmek kolay sonuçta, ama siyahtan karamele dönmek çoook zor..pişman olma soora..ayrıca ben iki rengi de yakıştırdım sana, üzülme buna, ne güzel işte hepsi yakışıyo..saçlarına zarar vermeden hepsini kullanabilirsin...

siyahtan karamele döndüm şimdi saçlarım sarı hepsininde ayrı bi havası bence.siyah yapmayı düşünüyosan en son yap derim onu başka renge dönme mahveder saçlarını..

kesinlikle karamel sana çok yakışmış siyaha göre daha havalı ve dikkat çekici duruyo bence

kızlar cook tskr ederimm bugün sacımı actım koleston yogun renk acıcıyla üstüne voila karamel yaptım eski renginden kumraldan farkı olmadı :( oysa cokta az beklettim koleston sacımı bildiginiz platin sarısı yaptı turunculuk katmadan ama genede böyle oldu üstüne loreal bal köpüğü yapsam sararmaya baslarmı acaba:(

loreal bal köpüğü dediğin eğer amonyaksız serideki renkse castingler amonyaksız olduğu için saç rengini açmazlar.bir de biraz zaman tanı saçlarına.açıcıyla açıp boyadığın için bikaç yıkama sonra daha da açılıcaktır rengi.yine açılmazsa o zaman amonyaklı bi boyanın bal köpüğünü denersin.

bence kesinlikle karamel =) siyah da guzel ama siyah cok siradan duruyor (kotu anlamda degil :) ) , karamelle cok farkli bi havan olmus.

volıa , loreal degılde tup boyalardan vıtal falan olabılır ben colorx kullanıyorum onların 10 numarasıyla boya acık karamel olur bende oyle yapmıstım

su an tam karamel oldu :))) akıttırdım o kahveliği oksidanla :) 1 saat bekledm sacım hiç yıpranmadı walla ne koleston ygun acıcıyla nede oksidanla :))) karamelimmmm :))) renk bu kızlarr ama flaştan sanki biraz sarıms durmuş karamelsaf.. içinde turuncusu olmayan..

Eklentiler

• $Görüntü0228.jpg
    $Görüntü0228.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Back