kızlarr saçlarım geçen yaz böyleydi resim ekledim bakın yazın sürekli hızlı uzuyo die diplere boya yapğtım simsyaha boyadım tabi uzundu aktı biraz kahvemsi bişey oldu sonra sacımı erkek gtipi kestim tüm boyalar gitti saçımı boyadım bir kaç kez kumral tarzı bişey oldu üstüne normal sarı yapsam karamele ddönüşürmü?
ben soruna cevap veremicem çünkü gerçekten anlamadığım bi konu kusura bakma ama karamel çok hoş duruyo kuafördemi boyattın evde boyadıysan hangi marka ve numara bende karamel istiyorum da :)
kızıllık olmayan bi karamel sanırım
bannucum kuaförde açtırdım evet hiç yanmadı ve çokta ucuza açtırdım ama düzleştiriciyi kullanmaktan uçları cok kırıldı simdi kuaförde acmaya cesaret edemiyorum çünkü saçlarım çok kısa
BOYAYA GELıNCE;
ilk açtırdıgımda turuncumsu olmuştu .. Üstüne Loreal Casting Creme Gloss Çikolata Karamel Yaptım sarıya çevirdi Ama saçım çok açıktı. Sana karamel için bal köpüğünü öneririm. Yakın renkler ve turunculuk katmaz. evet kızıllık yoktu saf karameldi :)) ama artık kumral...Bursa Gemlikte açtırdım:))) gemlikliyimde...
kumral yapıorum kızıllık bırakıo en son palette altın karamele boyadım oda hafif turumcusuluk bıraktı koleston yogun acıcıyla acsam diyoeum erkek tipi saclarım dipe vurur yanarsa sanırım:S
ya karamel bu senenin modası oldu artık :) ama siyah çok yakışmış bence.. sen hangi renkte kendini mutlu hissediorsan öle ol derim ben.. bide siyahtan dönmek istersen saçı yıpratıo çok biliorsn ki..ama siyah iidr ya zemuszemus
şahsen ben korkuyorum siyaha boyamaktan iki kere boyadım ikisinde de açmak için cnm çıktı:)
boyamak istiyorum ama sırf açılmıyo diye gittim koyu kahveye boyattım mesela:)
Sen SıYAH yap en iyisi