How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamel ve siyah!!!! (resimli)

lizge__

Aşkının Balısııııı :)
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
178
1
96
Bursa
kızlarr saçlarım geçen yaz böyleydi resim ekledim bakın yazın sürekli hızlı uzuyo die diplere boya yapğtım simsyaha boyadım tabi uzundu aktı biraz kahvemsi bişey oldu sonra sacımı erkek gtipi kestim tüm boyalar gitti saçımı boyadım bir kaç kez kumral tarzı bişey oldu üstüne normal sarı yapsam karamele ddönüşürmü?

Eklentiler

• $37353_1523356648290_1365817000_1413756_3450443_n.jpg
    $37353_1523356648290_1365817000_1413756_3450443_n.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 240
  • $P5090048.jpg
    $P5090048.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 176
ben soruna cevap veremicem çünkü gerçekten anlamadığım bi konu kusura bakma ama karamel çok hoş duruyo kuafördemi boyattın evde boyadıysan hangi marka ve numara bende karamel istiyorum da :)
kızıllık olmayan bi karamel sanırım

bannucum kuaförde açtırdım evet hiç yanmadı ve çokta ucuza açtırdım ama düzleştiriciyi kullanmaktan uçları cok kırıldı simdi kuaförde acmaya cesaret edemiyorum çünkü saçlarım çok kısa

BOYAYA GELıNCE;

ilk açtırdıgımda turuncumsu olmuştu .. Üstüne Loreal Casting Creme Gloss Çikolata Karamel Yaptım sarıya çevirdi Ama saçım çok açıktı. Sana karamel için bal köpüğünü öneririm. Yakın renkler ve turunculuk katmaz. evet kızıllık yoktu saf karameldi :)) ama artık kumral...Bursa Gemlikte açtırdım:))) gemlikliyimde...

Son düzenleme:
AÇık kumral boyarsan dahada aÇılır benım bÖyleydı Çok aÇıldı

kumral yapıorum kızıllık bırakıo en son palette altın karamele boyadım oda hafif turumcusuluk bıraktı koleston yogun acıcıyla acsam diyoeum erkek tipi saclarım dipe vurur yanarsa sanırım:S

en güzeli git kuaföre anlat o sana yapar..
bide siyah çok yakışmış demeden geçemiycem

arada kaldım 3 kişi karamel dese 3 kişide siyah diyor napıcam blemiyorumm.. :(/

walla cevremdekiler siyah diyor ben karameli begeniyorum bazılar karamel diyor hangisini yapıcam bilmiyorum cıldırcam ama karamele hastayım

gözlerin rengi galiba o yüzden siyah daha güzel durmuş haberin olsun:):)bayılıyorum renkli gözlerde siyah s aça da ben:):)

ya karamel bu senenin modası oldu artık :) ama siyah çok yakışmış bence.. sen hangi renkte kendini mutlu hissediorsan öle ol derim ben.. bide siyahtan dönmek istersen saçı yıpratıo çok biliorsn ki..ama siyah iidr ya zemuszemus

:D sexü olmak güzel ama bazen zararlı :D tatlılıkdan ziyade daha olgun gösterio karamel ama cok yakstırıyorum nedense:S

şahsen ben korkuyorum siyaha boyamaktan iki kere boyadım ikisinde de açmak için cnm çıktı:)
boyamak istiyorum ama sırf açılmıyo diye gittim koyu kahveye boyattım mesela:)
Sen SıYAH yap en iyisi:D

Back