• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel üzerine ne renk boyamalıyım?

Thetis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
1.839
0
0
İstanbul
Bu gün siyah boyalı saçlarımı kuaförde açtırıp bakır tonu bi renge boyattım.
Fakat çok turuncu oldu gibi geldi bana birde kızıllık oluştu.
Kendi saçım böyle;

$Fotoğraf0069.jpg

Ben tam olarak şu rengi istiyorum.

$farah-zeynep-abdullah-1.jpg

Sizce evde üzerine ne renk boyamalıyım? Küllü kumral boyasam ortaya nasıl bir renk çıkar acil yardımınız gerek kızlar

hemen asla ve asla boyama. zaten bu kuaoforler ne zaman ıstedıgmız gıbı yaptıkı su saclarımızı delı oluyorum. ıycene yıka saclarını ıkı uc gune bı bı aksın bak bakalım. bende rengı begenmedım :(. sonrada platte pembe kutulara bak canım 7,5 7,65 ıkısını karıstırıp boyadım ben saclarımı senın ıstedıgın renge yakın olud dıebılrım daha koyu dustu cunku kahveydı sacarım. sıkma canını duzelır ama kurtul bu renkten:20:

ewet biraz turunculuk war ama yıkandıkca akar merak etme simdi bir de yeni boyattın ya qözün alısmamıstır, qaripsiyosundr.)

hemen asla ve asla boyama. zaten bu kuaoforler ne zaman ıstedıgmız gıbı yaptıkı su saclarımızı delı oluyorum. ıycene yıka saclarını ıkı uc gune bı bı aksın bak bakalım. bende rengı begenmedım :(. sonrada platte pembe kutulara bak canım 7,5 7,65 ıkısını karıstırıp boyadım ben saclarımı senın ıstedıgın renge yakın olud dıebılrım daha koyu dustu cunku kahveydı sacarım. sıkma canını duzelır ama kurtul bu renkten:20:

walla ya bu kuaförlerden bende bi kere bile memnun cıkmadım.) benmi derdimi anlatamıyorum yoksa onlarmı beni anlamıyor cözemedim.))
Kız zaten kafaya takmıs canım öyle deme ya.)

Yawas yawas renqi oturur canım fazla kafana takma.)

Evet birkaç hafta bekleyip evde boyamayı düşünüyorum. Çok turuncu gibi oldu ki ben çok çok farklı bi renk göstermiştim sevgili kuaförüme. Siyahtan hiç hasar görmeden kurtulmaktan mutluyum yalnızca. Yani küllü kumral boyasam bu bakırlığı alır diye okumuştum ben heryerde o şekilde nasıl olur sizce?

tarcın bakır qibi olmus ama canım.)
Bende öyle duydum küllülük bakırlıqını alıyormus ama hicbir fikrim yok.)
benimde uclarında bakırlık wardı diqer yerleri acık kumraldı ama takmadm kafama.)) 3 boyamada falan qitmisti.)

bence yeni rengin cok yakısmıs bende boyattm senın rengıne benzıyo bence cok yakısmıs eger kı dıyosan sevmedm etmedm dıye küllü kolestonun açık küllü kumralını deneyebilirsin biraz rengin açılsın ama önce daha yeni yaptırmıssn ama ben senın yerınde olsam boyle kullanırdım bı sure guzel olmus

bence yeni rengin cok yakısmıs bende boyattm senın rengıne benzıyo bence cok yakısmıs eger kı dıyosan sevmedm etmedm dıye küllü kolestonun açık küllü kumralını deneyebilirsin biraz rengin açılsın ama önce daha yeni yaptırmıssn ama ben senın yerınde olsam boyle kullanırdım bı sure guzel olmus

çok teşekkür ederim canım öyle aman aman kötü görünmüyor gözüme ama alışamadım sanırım henüz.
açık küllü kumralı denemek istiyorum üzerine ama nasıl bi renk oluşur tam emin olamadım çok koyu olmaz değilmi?

zamanla alısır qözün.)
Bna turunculuqunu alır bi ton falan deqisir renqi qbi qeldi.)

Bak canım biraz bakındım bakırlıqı, turuculuqu almak icin loreal 8.1 koyu küllü sarıya boyatmıslar biraz azaldı diyolar.)

Son düzenleme:
arkadaşım benimde saçım seninle aynı renk boyalı bende aylinin saç rengini istiyorum bu rengi tutturan arkadaşlar yorum yazarlarsa çok sevinirim

Senin rengin aylin inkinden daha güzel olmş teninde beyaz görünüyo bence neden sırıtsınki yakışmış gibi duruyo üst üste boyaman kötü olabilir denildigi gibi akmasını bekle ama bence akmasn güzel bi renk :)

Back