bu rengi nasıl tutturabiliriz hangi boyayı kullandın yada kuaföre ne diyelim 7- 8 için
bence en güzel tarçın bakır olmuş...ayrıca bloguna da baktım harika bir blog yapmışsın hele kendi diktiğin kıyafetler çok keyifliydi...
canım öncelikle fotolarını koyduğun için tşklerson hali kesinlikle tarçın bakırdan daha güzel olmuş ama benim bir sorum daha olucak=)son fotondaki altın sarı hangi markanın?
4,7 ve 8'e bayıldım kendin boyadıysan marka ne noları sölermisiin acaba??
tatlım so fotodakı palette altın sarısıopuyorumnanaktan
tamam cnm bende denicem bu rengi şuanki saç rengim açık karamel gibi acaba nasıl olur eninki gibi olurmu bir fikrin varmı:)ve saç boyum seinki kadar nerdeyse bi tüp yettimi ve son bir sorum:)boyayı yaparken diplerdenmi başladın yani çok açık olmasından korkuyorum diplerin ondan sordum tatlım :))
Canım benim de bi sorum olucak:)
Tarçın bakır çok turuncu görünüo kutusunun üzerinde .Boyayınca böle bi turunculuk oldu mu ilk başta?Saçım çok açık dğl karamele yakın bi renk
canım...benim ırsi olarak saçımda beyazlar var az da olsa....8 numaradaki palettenin altın sarısı beyazları kapatır mı?...ben de 8 numarayı çok beğendim...
cnm sacta beyaz olunca altın sarısını önermıyolar tutmaz boya çünki..önce beyazlarını kapattırıp snra boyerimsenibenyaybılırsın