Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel saç?

krometerapi

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
245
17
643
İstanbul
kızlar sizce sarıya yakın olan karamel tonunu en ıyı hangı boyayla yakalayabılırım deneyenler varmı? yada tavsıyesı olan...

canım ben pallette ile boyadım ama istediğim gibi olmadı
çağlanınki gibi istemiştim maleseff hiç benzemedii

eğer saçında işlem yoksa saç rengin kahverengiyse koleston platin sarı aynı bu rengi veriyor.biliyosun zaten kutuların üzerindeki renkleri elde etmek mümkün olmuyor.bir süre önce acaba sarı olur mu diye alıp boyamıştım dediğin açık karamel renge ulaştımdelikafadulden.herkes çok beğenmişti ama ben karamelden hoşlanmadığım için bir kaç hafta sonra değiştirdim rengimi.madem seviyorsun deneyebilirsin

kıslar arkadaşım boyadı tam dediğiniz renk için ama önce saçınızın renginin açık olması lazım koyuda tutmayabilr bilmiyorum alix adında boya var onların 8.8 açık karamelin tamamı 7.43 bakır rengin yarısından bir parmak azını karıştırıyorsunuz çok güzel bir renk oluyor bende denedim ama denemeden önce koleston bakır bi boyasına boyadım koyulaştı rengi o yüzden tutmadı

arkadaşlar bu yazıyı yeni gördüm benim saçı karemel hemde sizin istediğiniz gibi sarıya yakın ama diil yani güzel ama hemde kendim boyuyorum pelette boyaları karıiştırarak elde ediorumhihoyyyt

hangılerını karıstırarak boyuyorsun canım numaraları kac ? bıde sakıncası yoksa foto koyabılırmısın tonunu gormus olurum bende...

canım kusura bakba uzun süredir bakamadım ve yazamadım palette 7.0 ve kahve köpüğü rengini karıştırıp yapıorum saçımda uzun 2 kutu boya tam yetio foto koymayıda denicem canım en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…