• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel saç yardimm

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kizlar benim saclarimin suanki rengi dipleri acik uclara dogru koyu sarimsi karamel gibi bisey tabiri caizse tam bi b.k rengi igrenc bi renk!! Saclarimi yapmak istedigim rengi aticam ve simdiki rengi aticam. Palette altin karamelle yogun parlak bakir rengini aldim birbirine karistirip boyamayi dusunuyorum bilenler yorum yapabilirmi istedigim renge ulasabilirmiyim

Eklentiler

• IMG_4345.JPG
    IMG_4345.JPG
    38,5 KB · Görüntüleme: 249
O renk çok güzel gitmiş yüzünüze. rica etsem hangi renkleri karıştırıp boyadığınızı paylaşabilirmisiniz
Canim saclarim kizil kahveydi watsonstan colorless sac boyasi silicisini aldim onu yaptim 45 dk tuttum sacimda ustune revlon colorsilk acik sariyla boyadim. Ama suan kuafordeyim hurrem bakiri yapicam saclarimi sonucu sizle paylasicammm:) heycanliyim

Bu renkte çok güzel marjinal olmuş. Sıkıldığında yine aynı saç rengine dön oda gayet soft güzel gitmiş yüzüne. iyi mutlu güzel günlerde güle güle kullan yeni rengini :KK24:

Back