• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel Saç rengim

b_b

http://brcm89.blogspot
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
30
0
16
Tokat
Herkese Selamlar..Forumda ki ilk mesajım hayırlı olsun :)

Soruna gelirsek ben kuaförde saçlarımı bakır karamele boyattım.ama her seferinde dipleri için kuaföre gitmek istemiyorum.ama marketlerde ki renklerde böyle bir renk bulamadım yardımcı olur musunuz? hangi markada var bakır karamele yakın renk yardımcı olur musunuz ? :) şimdiden teşekkürler :) :)

Herkese Selamlar..Forumda ki ilk mesajım hayırlı olsun :)

Soruna gelirsek ben kuaförde saçlarımı bakır karamele boyattım.ama her seferinde dipleri için kuaföre gitmek istemiyorum.ama marketlerde ki renklerde böyle bir renk bulamadım yardımcı olur musunuz? hangi markada var bakır karamele yakın renk yardımcı olur musunuz ? :) şimdiden teşekkürler :) :)

kardeşim geçenlerde palettenin yeni çıkan karamelini aldı denedi. baya sapsarı bişe oldu :) bi kuaföre gitti florya tarafında. kadın 30 liraya hem boyadı hem cila attı. saçın uzunluğu da neredeyse bele gelmek üzere

İstanbul ucuz sanırım bu konuda ben azcık dip boyam gelmişti onu 30 a boyattım.ama çok sarı oldu o yüzden keşke evde yapabileceğim birşeyler olsa diyorum ama mecbur kuaförelere kaldık gibi. :S

Canım saç rengin böyle mi? Benimki de karamel bakır çünkü. Öyleyse ben verebilirim boya numarası direk aynısı çıkıyor.

Son düzenleme:
Syoss 8.4 karamel kumral kızlarr :) Ben de çok renk denedimm en sonunda buldum saçımın renginii. Direk aynısı çıkıyorr.

Son düzenleme:
Canım saç rengin böyle mi? Benimki de karamel bakır çünkü. Öyleyse ben verebilirim boya numarası direk aynısı çıkıyor.

Ebrusuyum,
rengin çok güzel olmuş güle güle kullan.sana 3 sorum olacak..

1)zemin renk avatarındaki gibimiydi?
2)tek boyamada mı bu rengi elde ettin?
3)boyanın markası numarası ?

teşekkürler :)

bayıldım bu saç rengine.....
Teşekkür ederim canımm :)

Ebrusuyum,
rengin çok güzel olmuş güle güle kullan.sana 3 sorum olacak..

1)zemin renk avatarındaki gibimiydi?
2)tek boyamada mı bu rengi elde ettin?
3)boyanın markası numarası ?

teşekkürler :)

Canım çok sağol hemen cevap veriyim. Zemin renk çok koyuydu ama açıldı açıcıyla. Sonra saçım açık kumrala yakın bi renk oldu hafif kızıllık falan oldu haliyle. Üstüne de syoss 8.4 karamel kumral boyadım. Tek boyamada direk bu rengi elde ettim :) Bak bu da boyadıktan 10 dakika sonraki hali :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canımm :)

Canım çok sağol hemen cevap veriyim. Zemin renk çok koyuydu ama açıldı açıcıyla. Sonra saçım açık kumrala yakın bi renk oldu hafif kızıllık falan oldu haliyle. Üstüne de syoss 8.4 karamel kumral boyadım. Tek boyamada direk bu rengi elde ettim :) Bak bu da boyadıktan 10 dakika sonraki hali :)

ben daha önce evde hiç saç boyamadım...kendi kendime yapabilir miyim bilmiyorum..şu açıcı işleri falan karışık geliyor....öbür taraftan ladyevile de bi sorayım bakalım neler önercek..umarım senin rengini yakalayabilirim.

ben daha önce evde hiç saç boyamadım...kendi kendime yapabilir miyim bilmiyorum..şu açıcı işleri falan karışık geliyor....öbür taraftan ladyevile de bi sorayım bakalım neler önercek..umarım senin rengini yakalayabilirim.

Sen sor o zaman bi, umarım yakalayabilirsin.

Back