hehhehe aynı ben bende siyahtan güzelceee dönüp açık kumral yapcaktım saçlarımı, gittim açık kumral aldım çünkü sadece uçlarında siyah vardı, sonra boyadım kafam 4 renk oldu, inatlaştım, ertesi gün iki kutu daha ve 9 luk peorksitle açık kumaral boyadım açık olan yerler biraz daha açıldı diğer yerler sabit.
ertesi gün sadece uçları bi daha boyadım. fayda yok baktım açamıyorum, evde koyu karamel boya varmış onu boyadım komple, güzelde olmuştusonra sıkıldım açık kestane akaju doreye boyadım hiç yakışmadı hanım abla gibi oldum, sora sıcak çikolataya boyadım bişi farketmedi rengi, şimdi kafamda koyu karamel var az önce boyadım. en sevdiğim o olmuştu.
bunların hepsini 2 ay içinde yaptım
saçlarım mı, gayet iyi durumdalargörenler maşallah diyo. çok da sallamam açıkçası. uçlarından aldırmaya bile kuaföre gitmem kendim jiletle inceltiyorum.
azmine hayran kaldım yeminle.deneyimin beni üzdü ama.bendede mavi siyah var saçımda.boyatalı 5 ay olmuştur.renkten pek eser kalmadı ama bende aktı diye seviniyodum.demekki akmıyolar kalıyolar saçta.saç uzayana kadar keserekmi gidecek bu mavi siyahlar?
evet benimkide öle ama sanki bukadar boyadan sonra kestirdim ya 2.hafta oldu sanki uzamayacak gibi geliyo mafoldumben:1shok::1shok::1shok:senağlamasenağlamasenağlamabenim inanılmaz çabuk uzarlar o yüzden belki de bu kadar rahatım:)
off saçlarımı karamel istiyorum şuan gizemli kahve var
:kedi: üzüldüm cnm ya durumuna ama saç bu çıkar yani kökü sende off bende karamel çok ama çok istiyorum ve şuan saçımda gizemli kahve var acaba karamel rengini şu şekilde elde edebilirmiyim? rangini açmadan kolestonun kumtaşı kızılıyla? olurmu sizce kızlar ne dersiniz ya dipleri açık uçları koyu olursa naparım bilemiyorum offf ne zor işmiş ya acaba ilk önce röfle setiyle aralarını açıp öyle mi boyasam sizce????
bugün tekrar mavisiyah yapıcam mecbur yanık yanık görünüyo şimdi kestirdim ama uçları berbat oldu ...
Canımne oldu senin saçların :uhm:
gittim canım kuaför bana sadece çok ama çok kısa kestirmem gerektiğini söyledi çünkü siyahtan başka renk kaldırmazdı siyah yaptım sktı gitti mavi siyaha döndüm mecbur ne yazıkki :1shok::1shok::1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-tekrar mavi siyah düsünme orenkten kurtulmak icin denemedigin sey kalmamıs biranönce ii bir kuaföre gitmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?