• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamel rengi uğruna

crayzyy33

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
606
32
318
Ankara
benim saçlarım siyah ve daha önce mavi siyah olduğundan uçlara doğru mavi siyah kaldı ...karamel rengi istedim ..ama kuaför bana uçlarında mavi siyah olduğundan olamaz dedi yani biraz bekle uçları iyice uzasın keselim o mavi siyah tamamen yok olsun dedi ...
ama dinleyen kim başka kuaföre gittim o da bana istersen kestane koyu kumralla boyayarak rengini akıt dedi ..mafoldumben
bende önce koyu kumral aldım.2 hafta sonra açık kumral oldım ...dipleri açık renk kalan yerler koyu oldu ...tuhaf bişey oldu ...mafoldumben
ertesi gün kestane aldım .tekrar boyadım ..o da ne kız bana istediğim renk değilde kızıl vermiş dipleri kızıl oldu ...ertesi gün tekrar kahve tonu aldım ...kafamçokkarıştı

bu da bişeymi ev de röfle seti vardı ..pazar günü gece uykum kaçtı ve saçımı atkuyruğu yaptım o mavi siyah yerine tamamiyle röfle setinden boyayıp aleminyum folyoyla sardım:kedi:
sonra dedim kendi kendime 5 dk sonra yıkarım mafoldumben o arada oğlum uyandı yıkayamadım .kafamda bir sıcaklıkla koştum banyoya bir baktım dumanlar çıkıyor hemen yıkadım mafoldumben ve ne oldu dersiniz turuncu sarı kızıl karışık
topladım saçımı bir gün öle gezdim gittim tekrar koyu kızıl aldım ...dün işte boyadım sabahda yıkadım hep aktı berbat bişey oldu kestirecem artık ama kazıtmam lazım mafoldumben

ooo ne yapmışsın sen öyle..sacı görmeden birşey denemez ama bence en kötüsü siyah alıp boyaman..

sacın kusucaktır sıyah boyayı da ama boyle boyle iyileşir..en yakın bir kuaföre gıt canım onlardan fikir al.

benim saçlarım siyah ve daha önce mavi siyah olduğundan uçlara doğru mavi siyah kaldı ...karamel rengi istedim ..ama kuaför bana uçlarında mavi siyah olduğundan olamaz dedi yani biraz bekle uçları iyice uzasın keselim o mavi siyah tamamen yok olsun dedi ...
ama dinleyen kim başka kuaföre gittim o da bana istersen kestane koyu kumralla boyayarak rengini akıt dedi ..mafoldumben
bende önce koyu kumral aldım.2 hafta sonra açık kumral oldım ...dipleri açık renk kalan yerler koyu oldu ...tuhaf bişey oldu ...mafoldumben
ertesi gün kestane aldım .tekrar boyadım ..o da ne kız bana istediğim renk değilde kızıl vermiş dipleri kızıl oldu ...ertesi gün tekrar kahve tonu aldım ...kafamçokkarıştı

bu da bişeymi ev de röfle seti vardı ..pazar günü gece uykum kaçtı ve saçımı atkuyruğu yaptım o mavi siyah yerine tamamiyle röfle setinden boyayıp aleminyum folyoyla sardım:kedi:
sonra dedim kendi kendime 5 dk sonra yıkarım mafoldumben o arada oğlum uyandı yıkayamadım .kafamda bir sıcaklıkla koştum banyoya bir baktım dumanlar çıkıyor hemen yıkadım mafoldumben ve ne oldu dersiniz turuncu sarı kızıl karışık
topladım saçımı bir gün öle gezdim gittim tekrar koyu kızıl aldım ...dün işte boyadım sabahda yıkadım hep aktı berbat bişey oldu kestirecem artık ama kazıtmam lazım mafoldumben

Ben de bugün kahve karamel gibi bi tona boyatmayı düşünüyorum ama anlattıklarından sonra korktum biraz şu an saçımın dipleri açık kahve uçları kestane gibi eski rengi kapatıp yeniyi tutturabilirler mi acaba

bu gün 3. günüm o kızıl akdı iyice güneşten solmuş bir bir kızıl gibi kaldı o röfleli yer .mafoldumben...
kestirmek istemiyorum zaten çok geç uzuyo ve daha bir ay önce kuaföre ucundan al dedim kısacık yapmıştı belime kadar olan saçımı şimdi omuzlarımda mafoldumben
kestirmiyorum ben de öyle kalsın bakalım ne olcak :a015:

ööff ne yapmışın arkadaşım hergün arkaarkaya nasıl boyadın saçlarını iyi cesaret valla.Osaçlarının halini düşünemiyorum ben.Başın ağrımadımı ya benim bir boyamada bile başıma ağrı giriyor en az 1 ay ara veriyorum.Bence başka oynama saçlarınla:bbo:

ööff ne yapmışın arkadaşım hergün arkaarkaya nasıl boyadın saçlarını iyi cesaret valla.Osaçlarının halini düşünemiyorum ben.Başın ağrımadımı ya benim bir boyamada bile başıma ağrı giriyor en az 1 ay ara veriyorum.Bence başka oynama saçlarınla:bbo:

yok baş ağrısı yapmadı keşke yapsaydı hiç değilse o kadar oynayamazdım mafoldumben

aslında şöyle aklı başında bir kuaför adam gibi kaliteli bi siliciyle akıtsaydı saçınızdaki boyayı, sonra da karamele boyasaydı bir kere de hem istediğiniz gibi olurdu hem de bundan çok daha az yıpranırdı..biraz bakımla filan hemen toparlanırdı..neyse olan olmuş artık, üzülmeyin daha fazla, biraz dursun böyle..biraz da bakım yapın, saçlar bi kendine gelsin..sonra tabi adam gibi bi renge boyamak lazım..bizim gibi saç takıntılıları böyle gezemez fazla :)))

aslında şöyle aklı başında bir kuaför adam gibi kaliteli bi siliciyle akıtsaydı saçınızdaki boyayı, sonra da karamele boyasaydı bir kere de hem istediğiniz gibi olurdu hem de bundan çok daha az yıpranırdı..biraz bakımla filan hemen toparlanırdı..neyse olan olmuş artık, üzülmeyin daha fazla, biraz dursun böyle..biraz da bakım yapın, saçlar bi kendine gelsin..sonra tabi adam gibi bi renge boyamak lazım..bizim gibi saç takıntılıları böyle gezemez fazla :)))

çok haklısın tatlım ....biraz sorunlu günler yaşıyorum sanırım onda oldu birazla hıncımı saçımdan almış oldum malesefmafoldumben

aynı ben canım sıkılır kuaföre föne giderim saç kestirip boyatıp çıkarımm

bende pazartesi saçımı karamele boyattım ama yıkadığımda saçım turuncu olmuştu.en yakındaki kuaföre gittim bu seferde saçımı kahverngi gibi bi remge boyattım ama yine sevmedim.saçlarım açık kumral ve boyatmadan önce saçımda gölgeler vardı ve eski haline dönmesiini çokk istiyorum:( şimdide kızıl gibi oldu saçım ya bn naparsam saçım eskisi giibi olur :((

:1shok: arkadaşım ne yaptın senn iyi saçların dökülmemiş

valla canım hiç kimse benim kadar oynamamıştır kesin aynı günde 2 defa bayadığım bile oldu mafoldumben ....ama saçımdan buharların çıktığı anı hiç unutmayacağım :kedi:
yandı dedim elimde kalacak dedim ama neyseki saçım inatçı çıktı ...pazar günü bir hafta olacak işte son durumu iyi gibi dökülme de yok kuruluk var biraz mafoldumben
yıkadıkçada açılıyo iyice artık boyayamıyorumda CADIARZU bakalım kestirmeden ne kadar dayanıcam...valla kafam eserse kısacık kestirirm artık CADIARZU

en son durum bir hafta önce çene hizasında küt kestirdim .saçlarım belime kadardı senağlama mafoldumben
röfleli yerler sertleşti kestirmek zorunda kaldım mafoldumben

kızlar sakınn sakınn rofle setı yada acıcı uygularken sacınıza ısı tutmayın yada folyo ıle sarmayın...sacı yakıyoo ben yapmıstımm gecmıste ve sacc gıdıs o gıdıss...bazı aptal kuaforler baslarından hemen atmak ıcın ısı tutuyolar.aslında soguk hava tutulması gerekırmıss

cnm saçların kafanda duruyorsa demek baya dayanıklıymışş...uzun bi süre elleme..ben iki sene önce siyah saçlarımı açtırdım hala kötü saçlarım iki sene geçmesine ragmen:(

kızlar sakınn sakınn rofle setı yada acıcı uygularken sacınıza ısı tutmayın yada folyo ıle sarmayın...sacı yakıyoo ben yapmıstımm gecmıste ve sacc gıdıs o gıdıss...bazı aptal kuaforler baslarından hemen atmak ıcın ısı tutuyolar.aslında soguk hava tutulması gerekırmıss

evet evet ben folyo sardım oğlum uyanınca beni oyaladı 5dk tutacaktım 20 dk sonra kafamda bir sıcaklıkla koştum banyoya aynaya baktım resmen buharlar çıkıyordu

Back