selamlar, yaklaşık 2- 3 aydır bu rengi kullanıyorum ark.lar herkes beğenir genelde bir de sizin fikirlerinizi almak istedm renk nasl sizce? koyulaştırmak gibi bi fikir var da aklmda ama bu sefer gene açık saçı özlüyorum üstelik önümüz de yaz :) belki sizler de yorumunuzu yaparsanız daha netleşebilir fikirlerim... :)
bence çok hoş duruyo canım ama değişiklik istiyosan koyultabilirsin bi ton falan yada tüm balyajlarını arttır iyice açılsın saçların dediğin gibi yazda geliyo sonuçta
ben sana güzel bir yorum yapıyım canım
şöyle ki saçların gayet hoş gördüğün kadarıyla ama fotolar çokda net değil sanki yüzünü karala paintte saçlarını yarım koyma bence
eğer açık renklerde saç seviyorsan sakın ha koyulaştırma ben bir aça bir koyulaştıra şuan saçlarım çekince uzayan cinslerden ve acayip döküldü düğünümü bekliyorum ertesi gün hemen kısaltıcam
aslında fotolarda çok net saçın belli olmuyor dediğim gibi ama karamel saça sarı tonlarda balyajı yakıştırıyorum her zaman...
pekala çok tşk edermm :)) aslında paintle uğraşmak istemedğm için böyle bişey yaptm tam hali daha net daha güzel tabiki.. ama güzel yorumun için teşekkür ederim bilmiyorum koyulaştırmam herhalde yaz da geliyo zor olur diye düşünüyorum.