Karaman'daki cinsel istismar davasında öğretmen meslekten atıldı

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.339
48.952
598
Karaman'daki cinsel istismar davasında öğretmen meslekten atıldı
29/03/2016 - DHA ANKARA

Karaman'da çocuklara cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açılan öğretmen M.B. meslekten ihraç edildi.
Milli Eğitim Bakanlığı, Karaman'da çocuklara cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan M.B., YDK tarafından meslekten ihraç edildiğini açıkladı.

Karaman'da 10 çocuğa tecavüzle suçlanan öğretmen 20 Nisan'da hakim karşısına çıkacak

Karaman'da vakıf ve derneklere ait olduğu öne sürülen evlerde barınan 10 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan öğretmen, 54 yaşındaki M.B., hakkında hazırlanan iddianame Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilmişti.

600 yılla yakın hapis cezası ile yargılanması beklenen öğretmen M.B. 20 Nisan'da hakim karşısına çıkacak. Milli Eğitim Bakanlığı da hakkında soruşturma açılan öğretmen M.B.'nin YDK tarafından meslekten ihraç edildiğini açıkladı.

http://m.hurriyet.com.tr/karamandaki-cinsel-istismar-davasinda-ogretmen-meslekten-atildi-40077765

EEEEE ensar vakfı oarda

Cok fazla duyuyoruz artik cocuk istismari. Ve her duydugumda ortaya cikmayan olaylarin varöigini düsünüyorum. Ben cocugumu nasil koruyacam. Insanlar nasil cocuk büyütecek

Meb nerdeyse 1 ay olacak yenimi akıl etmişler meslekten men etmeyi.

Göstermelik işler bunlar....

eee canım normalde taciz de atmıyorlar ki yerini değitiriyorlar açtığım kaç tane haberden biliyorum, o yüzden buna şaşırdım, çok medyatik hale geldiğinden herhalde...

eee canım normalde taciz de atmıyorlar ki yerini değitiriyorlar açtığım kaç tane haberden biliyorum, o yüzden buna şaşırdım, çok medyatik hale geldiğinden herhalde...
Tabi ki chess.

Bu zamana kadar sesleri çıkmadı.Güya meslekten men edince Meb halkın gözünde "bak cezasını verdiler" olucak.

Sümen altı edilseydi yer değiştirmeyi bırak aynı yerde çalıştırma devam ederlerdi.

Nede olsa onlara dokunmayan yılan bin yaşasın...

Cok fazla duyuyoruz artik cocuk istismari. Ve her duydugumda ortaya cikmayan olaylarin varöigini düsünüyorum. Ben cocugumu nasil koruyacam. Insanlar nasil cocuk büyütecek
En az 3 çocuk yapacaz ki; kız erkek farketmeden cinsel istismara uğrasınlar diye.

Şimdilik atmışlardır millet uysun içeriye alırlar tekrar
Neden cezaevine atmamışlar peki?

Meslekten atak yetmez, insanlıktan kendi isteğiyle çıkmışken, yaşamaktan da atılmalı.
Zaten birileri halleder bu kişiyi diye düşünüyorum, hani hapse girenleri içerideki mahkumlar hallediyormuş ya, o misal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…