E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
gerçekten bi öyleyim bi böyle bıktım bu hallerimden yani bir insan ya siyah olur ya beyaz işte ben öyle değilim ben griyim..böyle olmak istemiyorum mesela şurdan gireyim konuya hanımefendi olmak nasıl bişey toplumda nasıl karşılanır insan,ya da kendini ezdirmeyen iyi yürekli ama kesinlikle kendini ezdirmeyen her lafa car car cevap vermek nasıl bişey??dikkat ediyorumda böyle olanlar daha çok seviliyor daha çok değerli oluyor cazgır insanlar ama şuanda hanımefendiyim ben ama bazen öle durumlar oluyo tamamen çıkıyorum bu güzel halimden saçbaşa kavgaediyorum.sonra pişman oluyorum hani benim hanımefendiliğim diyorum ya bir karakterde durmalıyım bana yardım edin nolur şimdi diyeceksinizki doğal ol insanlara kendini sevdirmek zorunda değilsin diyeceksiniz ama demeyin öyle nolur.bana sadece hanımefendi ol kötülükler karşısında karşılık verme sabret hep gül ya da kendini ezdirme dilli ol diyin ikisinden birini söleyin bana lütfen...hanımefendi oluyorum bi kaç gün herşey güzel oluyor tabi kötülükler karşısında ses çıkarmıyorum sabrediyorum allahım bana hz.fatıma nın hanımefendiliğini ver diye dua ediyorum hep ama bazen sabredemiyorum çok kötü laflar sölüyorum çok kırıcı oluyorum bağrıyorum çağrıyorum burnum havada oluyorm sonra pişman oluyorum sana mı kalmış hz.fatımanın hanımefendiliği diyorum ozaman da kendime kızıyorum kendimle küsüyorum arap saçına döndüm vallaha..toplumda biri beni anlattığında tek bir özleliğimden bahsetmelerini istiyorum mesela anneme diyorumki anne ben nasıl biriyim diyorum öle bölesin bişeyin ortası yok sende diyo...bazen bu hırçın hallerimi seviyorum kimse laf söleyemiyor oazaman bana korkuyor bazı insanlar kimiside mücadele ediyor direk zarar vermektenn giriyorlar olaya bende bu zararlaradan çok korktuğum için kimseyle kavga etmemeye karar veriyorum ve tekrar bir hanımefendilik görünüyo bende offfffffffffffffffffffffffkafamçokkarıştı......nalor bana tek bişey söleyin ya böle ol ya öle ol deyin kenim olamıyorum kendim yokummm çünkü hatta benim kk ya yazdığım yorumlarada bakabilirsiniz kimisi çok hanımefendice kimisi çok sinir bozucu işte böle olmak istemiyorummmm