• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakterim yok benim!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
gerçekten bi öyleyim bi böyle bıktım bu hallerimden yani bir insan ya siyah olur ya beyaz işte ben öyle değilim ben griyim..böyle olmak istemiyorum mesela şurdan gireyim konuya hanımefendi olmak nasıl bişey toplumda nasıl karşılanır insan,ya da kendini ezdirmeyen iyi yürekli ama kesinlikle kendini ezdirmeyen her lafa car car cevap vermek nasıl bişey??dikkat ediyorumda böyle olanlar daha çok seviliyor daha çok değerli oluyor cazgır insanlar ama şuanda hanımefendiyim ben ama bazen öle durumlar oluyo tamamen çıkıyorum bu güzel halimden saçbaşa kavga:utangac::utangac:ediyorum.sonra pişman oluyorum hani benim hanımefendiliğim diyorum ya bir karakterde durmalıyım bana yardım edin nolur şimdi diyeceksinizki doğal ol insanlara kendini sevdirmek zorunda değilsin diyeceksiniz ama demeyin öyle nolur.bana sadece hanımefendi ol kötülükler karşısında karşılık verme sabret hep gül ya da kendini ezdirme dilli ol diyin ikisinden birini söleyin bana lütfen...hanımefendi oluyorum bi kaç gün herşey güzel oluyor tabi kötülükler karşısında ses çıkarmıyorum sabrediyorum allahım bana hz.fatıma nın hanımefendiliğini ver diye dua ediyorum hep ama bazen sabredemiyorum çok kötü laflar sölüyorum çok kırıcı oluyorum bağrıyorum çağrıyorum burnum havada oluyorm sonra pişman oluyorum sana mı kalmış hz.fatımanın hanımefendiliği diyorum ozaman da kendime kızıyorum kendimle küsüyorum arap saçına döndüm vallaha..toplumda biri beni anlattığında tek bir özleliğimden bahsetmelerini istiyorum mesela anneme diyorumki anne ben nasıl biriyim diyorum öle bölesin bişeyin ortası yok sende diyo...bazen bu hırçın hallerimi seviyorum kimse laf söleyemiyor oazaman bana korkuyor bazı insanlar kimiside mücadele ediyor direk zarar vermektenn giriyorlar olaya bende bu zararlaradan çok korktuğum için kimseyle kavga etmemeye karar veriyorum ve tekrar bir hanımefendilik görünüyo bende offfffffffffffffffffffffffkafamçokkarıştı......nalor bana tek bişey söleyin ya böle ol ya öle ol deyin kenim olamıyorum kendim yokummm çünkü hatta benim kk ya yazdığım yorumlarada bakabilirsiniz kimisi çok hanımefendice kimisi çok sinir bozucu işte böle olmak istemiyorummmm

:1rolleyes: aslında bu karakter yokluğu değil canım benim.

bende zaman zaman değişik davranışlarda bulunuyorum. kimi zaman çocuklarla oynuyorum kimi zaman kadınlarla oturup muhabbet ediyrum, yemek yapıyorum. kocaman bir genç kız gibi davranıyorum ki evlenmek üzereyim.
yani bunları sen belirleyemezsin, o an ne yaşamak istiyorsan onu yaşamalısın ki mutlu olasın. çünkü herkes kendi için yaşıyor kendini mutlu etme çabasında herkes. rahat ol yaşamana bak, istediğin gibi davran yalnız dozajını ve yerini ayarla yerimseniben

mutlu ve istediğin gibi yaşa a.s.

Canım sanırım liseye devam ediyorsun veya yeni bitirmişsin öyle sanıyorum Ben eğitimciyim ve senin problem diye adlandırdığın bu durumu benim öğrencilerimde yaşıyor. anen aslında yanlış cümleler kurmuş, kendin için sakın böyle şeyler düşünme senin yaşında olan bireyler toplumda yer edinmek için sürekli değişde oluyorlar Kendini dinle. Lütfen sağlıklı birey olma yolunda ilerleyeceğine inanıyorum. Gençlerde ergenlik durumu var biliyorsu hepimiz yaşadık hepimişz güllük gülistanlık geçirmedik bu dönemi kiminde sessiz kiminde hırçın,dalgalı geçer ve zaman alır karakter kişilik oturması. Onun için üzülme ve en güzel dönemlerini bu şekilde üzülerek geçirme Krndin ol. Sevgi dolu ol. Sen çevrene ışık saçki sana da sadece ışık yansısın. tabiki karanlık kzıacağımız anlar gelir, o zaman sakin ol ve sana zarar veren durumlardan uzaklaş. Böylece güzel bir çevre edineceğine ve saç baş yolmak yerine güzel arkadaşların olacağına inanıyorum.

Canım sanırım liseye devam ediyorsun veya yeni bitirmişsin öyle sanıyorum Ben eğitimciyim ve senin problem diye adlandırdığın bu durumu benim öğrencilerimde yaşıyor. anen aslında yanlış cümleler kurmuş, kendin için sakın böyle şeyler düşünme senin yaşında olan bireyler toplumda yer edinmek için sürekli değişde oluyorlar Kendini dinle. Lütfen sağlıklı birey olma yolunda ilerleyeceğine inanıyorum. Gençlerde ergenlik durumu var biliyorsu hepimiz yaşadık hepimişz güllük gülistanlık geçirmedik bu dönemi kiminde sessiz kiminde hırçın,dalgalı geçer ve zaman alır karakter kişilik oturması. Onun için üzülme ve en güzel dönemlerini bu şekilde üzülerek geçirme Krndin ol. Sevgi dolu ol. Sen çevrene ışık saçki sana da sadece ışık yansısın. tabiki karanlık kzıacağımız anlar gelir, o zaman sakin ol ve sana zarar veren durumlardan uzaklaş. Böylece güzel bir çevre edineceğine ve saç baş yolmak yerine güzel arkadaşların olacağına inanıyorum.

teşekkür ederim hocam gerçekten çok güzel yazmışsınız ama bana zarar veren olaylardan uzaklaşırsam dahada kötü olmazmı??mesela biri bana iftira attığında ne yapmam gerekir ortalığı dağıtmam mı gerekir gözlerini korkutmak için yoksa susup allaha mı havale edeyim ama susarsam demekki suçlu demezlermi?

:1rolleyes: aslında bu karakter yokluğu değil canım benim.

bende zaman zaman değişik davranışlarda bulunuyorum. kimi zaman çocuklarla oynuyorum kimi zaman kadınlarla oturup muhabbet ediyrum, yemek yapıyorum. kocaman bir genç kız gibi davranıyorum ki evlenmek üzereyim.
yani bunları sen belirleyemezsin, o an ne yaşamak istiyorsan onu yaşamalısın ki mutlu olasın. çünkü herkes kendi için yaşıyor kendini mutlu etme çabasında herkes. rahat ol yaşamana bak, istediğin gibi davran yalnız dozajını ve yerini ayarla yerimseniben

mutlu ve istediğin gibi yaşa a.s.

teşekkrler bende aynı senin yaptıklarını yapıyorum işte

duruma göre hanımefendi olup olmaman konusuna sen karar ver.hangi ortamda nasıl davranman gerektiğini sen bul.ve bil canım...bende hanımefendiyimdir.dışandan görenler öyle der aslında çok kaba saba bir adam gibide olabiliyorum...Bu karaktersizlik değil ki güçlü de bir karakter özelliği her ortama ayakuyduruyorsun işte

duruma göre hanımefendi olup olmaman konusuna sen karar ver.hangi ortamda nasıl davranman gerektiğini sen bul.ve bil canım...bende hanımefendiyimdir.dışandan görenler öyle der aslında çok kaba saba bir adam gibide olabiliyorum...Bu karaktersizlik değil ki güçlü de bir karakter özelliği her ortama ayakuyduruyorsun işte

yaaaaa teşekkür ederim :utangac:

teşekkür ederim hocam gerçekten çok güzel yazmışsınız ama bana zarar veren olaylardan uzaklaşırsam dahada kötü olmazmı??mesela biri bana iftira attığında ne yapmam gerekir ortalığı dağıtmam mı gerekir gözlerini korkutmak için yoksa susup allaha mı havale edeyim ama susarsam demekki suçlu demezlermi?

Canım iftira gibi durumda direk bağırmak yerine onların edepsizliği sonucu çıkan bir durum olduğu için sert ama sakin bir ses tonunlaa kendini kaybetmeden düşüncelerini ifade et ve bu durumu iftira olduğunu anlamasınıistediğin kişilerin yanında yüzleştirerek yap. İnsanlar zaten orada senin soğuk kanlılığını görüp bu durumda senin haksız yere bunlara maruz kaldığını anlayacaklardır. Bağırarak bir sonuççelde edemezsin sadece onlar ı haklı duruma çıkarırsın. sen haksız görünürsün. O nedenle sakin kal,böyle durumlarda.

Seninki karaktersizlik değil canım, nabza göre şerbet vermekyerimseniben
Daha zamanla çok şey değişir emin ol.
Yaşadığımız her şeyden tecrübe kazanıyoruz, fakat en çok da kötü anılarımızdan kendimize güzel şeyler katabiliyoruz, öğrenerek, tekrar aynı yanlışı yapmayarak...

canım senin neren karaktersiz yani sana yapılan haksızlıklar karşısında hanımefendi olacan diye susup duracak halin yok. susarsan eğer bu sefer ezilen sen olursun. hakkını savunacaksın. bu halinin bence hiçbir anormal tarafı yok.
yerine göre davranıyosun işte ne güzel.

arkadaşlara katılıyorum...
bu karaktersizlik değil,çevreye bir tepki...
her insanın yaptıklarını yapıyorsun,kendine karşı bu kadar acımasız olma...zamanla doğruyu kendin bulacaksın...

ohhh be demekki anormal değilmişim yaa nebilim nezamandır öle düşünüodum ama siz öle diyosanız öledir nebilim

arkadasim yeri geldiginde tabii ki hanimefendiligi bi kenara birakip hircinlasacaksin... yoksa bu insanlar senin tepene cikarlar, oooh bu nasil olsa susuyor diye... ben yasadim biliyorum.. cok sinirli bi yapim vardi aslinda normalde ama iste aileden ayrilip da baskalariyla filan yasamaya baslayinca baktim herkes naz cekmiyor ben de sinirimi icime atmaya calistim... kizip bagirmamaya calistim... noldu biliyo musun, simdi keske bagirabilsem diyorum.. keske ya karsidaki kirilirsa diye düsünmesem diyorum... cünkü ben kirilir aman bagirip cagirmayim haksiz da olsam ben konusmaya baslayim ben özür dileyim dedikce onlar da tepeme ciktilar... aaaaaaasssla ama asssssssslaaa öyle olma!!! hanimefendi de ol hircin kiz da.... kimseye ezdirme kendini, sonra öyle kaliyosun.... sakin yapma, ben cok pismanim!

kendine haksızlık ediyorsun... ortama ,duruma ,kişiye göre hareket etmek bu... bazen bende olağanüstü zarif ,asil,kibar,ılımlı iken bazen de cazgır,kaba,hırçın olabiliyorum...iyi halimi görenler,kötü olabilen halimi düşünemez,kötü halimi görenler de iyi halimi ...hayat ve hayatın içindeki herşey ne yazık ki bazen bu gibi davranışlara bizleri itebiliyor... bu da bir karakter ve bu da bir tepki...

bende öyleyim,bana göre yerinde davranıorum.
ama bunu her insan anlamıoki bana dengesizsin diyende olmuştu
dün nasıldın bugün nasılsın..yada az önce farklıydın şimdi farklı gibi yorumlar çok saçma
neticede hepimiz insanız ve hayat içinde iyi kötü biçok şeyle karşı karşıya kalabiliorus
an gelio mutlu huzurlu oluorum bütün gün ağzım açık gülüo oluorum,kolay sinirlenmiorum yada daha ılımlı oluyorum yanlışlara karşı
ama bi an gelio bütün olumsuzluklar ard arda gelmiş sinirlerim yıpranmış
ee bu durumda normal olarak sinirler daha zayıflamış oluo ve asabi olabilio insan
hayat bu,bize nasılsa bu hayat bizde aynı şekilde karşılık veriyoruz
bu insan psikolojisidir...dengesizlik veya karaktersizlik değildir..!

Back
X