• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakalem ve yağlıboya çalışmalarım...

danceofdeath

Özgürlük!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
2.568
141
373
Bunlarda benim çalışmalarım :) Karakalem ve yağlıboya.. :16:
Resim göze seslenir.Ruhun penceresi de gözdür. Leonardo Da Vinci.

$icarus.jpg $IMG_0420.jpg $IMG_0424.jpg $IMG_4686.jpg $img00069.jpg $kız.jpg $kuzgun k.jpg $_MG_2320.jpg $_MG_2323.jpg $IMG_2310.jpg $_MG_2326.jpg

$hayalet gemi.jpg $IMG_0905.jpg $IMG_4632.jpg $IMG_19411.jpg $IMG_1943.jpg $_MG_2246.jpg

Hepsi çok güzel eline koluna sağlık.Ben özellikle 6,10,11,12 yi çok beğendim.:46::46::46:

hepsi çok güzel olmuş elinize sağlık :34:
bende arada sadece kara kalem çalışıyorum ama sizin kadar başarılı değilim eğitimli biri olmadığım için.imrendim :1:
saygılar... :42:

hepsi çok güzel olmuş elinize sağlık :34:
bende arada sadece kara kalem çalışıyorum ama sizin kadar başarılı değilim eğitimli biri olmadığım için.imrendim :1:
saygılar... :42:

teşekkür ederim canım :16:
karakalem resmin özüdür çok severim :) devam et sakın bırakma..
eğitim almak kadar çalışmak önemli.. bol bol bakarak çizersin zamanla bakmaya gerek bile kalmaz :16: :21:

teşekkür ederim canım :16:
karakalem resmin özüdür çok severim :) devam et sakın bırakma..
eğitim almak kadar çalışmak önemli.. bol bol bakarak çizersin zamanla bakmaya gerek bile kalmaz :16: :21:

rica ederim canım.
benim meslek başka arada vakit oldukça ve çizmek istediğimde yapıyorum :1:
genelde bakarak çiziyorum hayal gücü geniş değil bende pek :31:
sevgiler... :34:

:46: :46: tebrik ediyorum cidden çok güzelller ellerinize sağlıkk çok severim karakalem çalışmalarını yapamam o ayrı :1: yapanları ve resimleride çok severimm yetenekdir bu emeğine sağlıkk :46:

çalışmalarınız çok güzel. emeğinize ve elinize sağlık. :)

:16: çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim :3: :16:

:46: :46: tebrik ediyorum cidden çok güzelller ellerinize sağlıkk çok severim karakalem çalışmalarını yapamam o ayrı :1: yapanları ve resimleride çok severimm yetenekdir bu emeğine sağlıkk :46:

Çok teşekkürler :16: %90 çalışmadır ama ben herkesin resim yapabileceğine inanlardanım :29:
tutkudur resim,sanat... hele karakalem resmin özüdür :21: :16:

hepsi birbirinden güzel ...bende amatörce karakalem resim yapmayı severim çok üstüne olmasamda çoğu zaman iştahım varsa aşkla ve tutkuyla resim yaparım...:16::16:

ama dediğim gibi bariz amatör çalışmalar oluyor bitirdiğimde bir tarafında beni çok rahatsız eden şeyler oluyor...:44::44::44:

ahh ahh bende bu adar güzel yapabilecekmiyim bir gün? :31::31::31:

farklı çalışmaların -ız varsa paylaşırsanız seviniriz :46::46:

hepsi birbirinden güzel ...bende amatörce karakalem resim yapmayı severim çok üstüne olmasamda çoğu zaman iştahım varsa aşkla ve tutkuyla resim yaparım...:16::16:

ama dediğim gibi bariz amatör çalışmalar oluyor bitirdiğimde bir tarafında beni çok rahatsız eden şeyler oluyor...:44::44::44:

ahh ahh bende bu adar güzel yapabilecekmiyim bir gün? :31::31::31:

farklı çalışmaların -ız varsa paylaşırsanız seviniriz :46::46:

çook teşekkür ederim :16:
resim yapmak dinlendirir..ruhu besler..hele bir de sonuç istediğiniz gibi olursa tadına doyum olmaz.

yeni çalışmalarımı yükleyeceğim.fotoğrafların boyutları büyük..fırsat bulup küçültemedim :6:
Bende çalışmalarınızı görmek isterim. :16: sevgiler.

çok ama çok güzeller ben yağlı boyadan pek anlamam ama bence harikalar:46::46::46::46::46:

inşallah bende fırsat bulduğumda sizinkilerin yanında utanmazsam bi gün koyarım resimlerimi....:16::16:

çok teşekkür ederim VLDNMRT, beğenmene sevindim :54: :16:

çizimlerini görmeyi isterim.utanmakta ne demek,eminim hepsi güzeldir.emek verilen her çalişmaya saygı duyarım :42: :34:

çok güzel gerçekten tebrikler.. özellikle yağlı boya çalışmalarınızı çok beğendim...

Back