• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakalem Portre almalarma Bakmaya Ne Dersiniz?

sebnexo

Karakalem-Yağlıboya Resim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
166
1
118
İzmir
sebnemkk.jpg

babyandgrandmabysebnem.jpg

39153538.jpg

sebnem4c.jpg

HERKESE MERHABA!​

Bunlar da benim nacizane karakalem çalışmalarım ve sizlerle paylaşmaktan dolayı çok memnunum. Umarım beğenirsiniz.

Sipariş için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Son düzenleme:
eger siz çizdiyseniz bu resimleri samimi söylüyorumki muhteşem olmuşş bide benim resmim çizilse böyle çok isterdim

Son düzenleme:
harikalar gerçekten kaleminize bayıldım ,bende resim kursuna gidiyorum güzel sanatlara hazırlanıyorum çalışmalarınız çok hoşuma gitti .. elinize sağlık

harikalar gerçekten kaleminize bayıldım ,bende resim kursuna gidiyorum güzel sanatlara hazırlanıyorum çalışmalarınız çok hoşuma gitti .. elinize sağlık

sağol Artist. eminim sende cok güzel karakalem desenler yapıyorsundur. sana gsf de başarılar...

çok güzeller arkadaşım bende resim yapıorum ama yağlıboya karakalemde bu kadar iyi değilim ellerine sağlık çok güzeller gerçekten

Karakalem çalışmalarınız çok güzel.Emeğinize sağlık. başarılar dilerim

ellerine sağlık opuyorumnanaktan resimle biraz uğraşan ve azıcık anlayan biri olarak tebrik ediyorum çoook güzellerkaydirigubbakcemile5

Çok çok güzel hepside.Emeğinize ellerinize sağlık.Kutlarım sizi.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back