Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayanlar bu karakalemler müşteri arşivimden eğer karakalem çalışması isteyen varsa özel mesaj atabilir . Facebook sayfasını yazmak reklama girer mi bilmiyorum korkumdan yazamadım. bir kere facebook sayfasını yazdığımda ceza yemiştim çünkü.
Bayanlar bu karakalemler müşteri arşivimden eğer karakalem çalışması isteyen varsa özel mesaj atabilir . Facebook sayfasını yazmak reklama girer mi bilmiyorum korkumdan yazamadım. bir kere facebook sayfasını yazdığımda ceza yemiştim çünkü.
ayrıntılar artıkkça da fiyat değişiyor, gönderilen fotoğrafa göre ve isteklere göre.
Ayrıca evlenen nişanlanan çiftlerde dış mekan çekiminde tercih edilen yer olduğumuz zaman, büyük paket albüm aldıklarında, seçtikleri fotoğraflardan birini karakalem ücretsiz yapıyoruz.