karadeniz teknik üni. fatih kampüsü hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

gazel123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
95
2
96
33
tercihlerimden biri de bu olcak ama nasıl bir yerdir,kampüsü nasıldır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim:uhm:

seçeceğiniz bölüme bağlı mesela teknik bölümler kapüs içerisinde eğitim fakültesi kampüs dışında kampüs şehir merkezine çok yakın.sürekli minübüsler var.türkiyenin 4.büyük kampüsüne sahip.çok büyük bir kampüs içerisinde her şey var.yurtları gayet güzel.havaalanı yanında kampüs.

karadeniz teknik üniv ni bilmiyorum ama yıllar önce dershanedeyken ,danışman ablamız fatih üniv de okuyordu.bizi gezmeye götürmüştü..gerçektende çok güzeldi.çok büyük bir üniv idi.günbatımını izlemiştik.)başkada bilmiyorum:)

ben karadeniz teknikte kanuni kampüsünde okuyorum kanuni kampüsü güzelliğiyle türkiyede sayılı kampüslerden biridir türkiyenin en büyük 4. kampüsü. fakat aynısını fatih eğitim kampüsü için söyleyemeyeceğim. oradan birsürü arkadaşım var ve hiçbiri memnun değil. kampüs şehir dışında ve kampüsün etrafında birkaç kafe hariç sosyalleşebileceğin pek bir yer olmadığından yakınıyolar. Tek güzel tarafı karadenizi, kampüsün her yerinden görebilecek olman. okulun sitesindeki resimlerden yararlan derim ama çoğu kanuni kampüsünün görüntüleri seni yanıltabilir. tercih ederken iyi düşün derim. .hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…