Karaciğer olabilir mi?

Ynianne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
113
119
Merhaba kızlar 1 yıl önce doğum yaptım gebelik sırasında sag kaburgamın altı yani karaciğerin bulundugu bölgede batma gibi ağrılar yaşadım ama doktorum gebelikte normal demişti..ancak 1 yıl sonra yine ağrı tekrarlamaya basladı ve o bölgede sert şişlik var sanki su basılmış sıkıştıkış gibi ve karnımda sert ve şiş aynı zamanda beraberinde kollarımda yani dirsek üstünden itibaren omuza doğru pütür pütür küçük sivilce gibi lekeler cıktı p.tesi doktor randevum var ama içim hiç rahat değil daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Bende de zaman zzman olur. Doktora gittiğimde bir şey çıkmadı. Sizin zaten gebelik sürecinizde kan testleriniz yapılmıştır. Bir şey olsa o zaman çıkardı. 1 yıl içinde bir anda çok büyük bir karaciğer sorunu oluşabileceğini sanmıyorum

Safra tasina baktir yada safranda camur varmi .karaciger arti safrana da ult baktir bi

İdrara az çıkıyorsaniz iştahsızlık varsa hemen doyuyorsaniz malesef durum kötü insalalh birşey çıkmaz

İdrara az çıkıyorsaniz iştahsızlık varsa hemen doyuyorsaniz malesef durum kötü insalalh birşey çıkmaz
İdrara az çıkıyorum evet ama iştahım cok açık dünyayu yiyorum sanırım ama doyma hissi yemeye başlayınca 5 dakika sonra geliyor ancak ben duramayıp daha da yiyorum

Merhaba kızlar 1 yıl önce doğum yaptım gebelik sırasında sag kaburgamın altı yani karaciğerin bulundugu bölgede batma gibi ağrılar yaşadım ama doktorum gebelikte normal demişti..ancak 1 yıl sonra yine ağrı tekrarlamaya basladı ve o bölgede sert şişlik var sanki su basılmış sıkıştıkış gibi ve karnımda sert ve şiş aynı zamanda beraberinde kollarımda yani dirsek üstünden itibaren omuza doğru pütür pütür küçük sivilce gibi lekeler cıktı p.tesi doktor randevum var ama içim hiç rahat değil daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Merhaba, şuan aynı anlattığınız sorun bende var. Sağ alt kaburgamın altında ağrı ve şişlik ve yemek yedikten sonra daha çok ağrı oluyor. Size doktor ne demişti size de çok geçmiş olsun

Hiç bişey çıkmadı ama ben şunu farkettim tereyağı vb hayvansal yağlar tukettigimde bu ağrıyı yaşıyorum uzun süredir kestim butun hayvansal yaglari şuanda yaşamıyorum bu ağrıyı

Hiç bişey çıkmadı ama ben şunu farkettim tereyağı vb hayvansal yağlar tukettigimde bu ağrıyı yaşıyorum uzun süredir kestim butun hayvansal yaglari şuanda yaşamıyorum bu ağrıyı
Bende baktırdım bende de çok şükür bir şey çıkmadı. Bende hayvansal gıdalar fazla tüketiyorum dikkat edeyim

Bastırınca acı oluyor muydu?Ağrınız biraz daha tarif eder misiniz.Benzer durum yaşıyor olabilirim.

X