Karaciğer enzim ast-alt değerler

Nazlimu19_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
52
6
1
27
Kızlar 9+1 günlük hamileyim
ALANİN AMİNOTRANSFERAZ (ALT) 77 U/L H(5 - 35)
ASPARTAT TRANSAMİNAZ (AST) 48 U/L H(5 - 35)
bu sonuçlar beni çok tedirgin ediyor, devlet hastanesinde verdiğim için de doktorun yanına 8inde gidebileceğim

Kızlar 9+1 günlük hamileyim
ALANİN AMİNOTRANSFERAZ (ALT) 77 U/L H(5 - 35)
ASPARTAT TRANSAMİNAZ (AST) 48 U/L H(5 - 35)
bu sonuçlar beni çok tedirgin ediyor, devlet hastanesinde verdiğim için de doktorun yanına 8inde gidebileceğim
Benim de yüksek çıktı sonra gittim hemen enginar aldım marketten bir de enginar suyu aktardan 2 haftada normale döndü. Vitamin ilaçları da çok yükseltiyor ben folik asiti o ara bırakmıştım. 6 haftalıkken oldu bu süreç şuan normal arada enginar suyu içiyorum yine.

Benim de yüksek çıktı sonra gittim hemen enginar aldım marketten bir de enginar suyu aktardan 2 haftada normale döndü. Vitamin ilaçları da çok yükseltiyor ben folik asiti o ara bırakmıştım. 6 haftalıkken oldu bu süreç şuan normal arada enginar suyu içiyorum yine.
Ben folbiol kullanıyorum ama yarım olarak içiyorum enginar bende deyim iyiyse

Kızlar merhaba benim de ast 73 alt 68 çıkmış 6 haftalık gebeyim tüp bebekle hamile kaldım. Tüp bebek ilaclari kullanmıştım Progesteronu bıraktım şimdi sadece folat ve iyot kullanıyorum bir de tiroit ilacı bala çok korkuyorum ya enginar suyu zararlı değil değil mi ?

Back
X