- 11 Aralık 2018
- 39.742
- 246.381
Ablanızın böbreklerde nasıl bir sorunu vardı geçmiş olsun
Çare oldı mu Biyopsi peki
Böbrek nakilli ablam. Nakil olan böbreğe bir süre yılda bir biyopsi yapıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablanızın böbreklerde nasıl bir sorunu vardı geçmiş olsun
Çare oldı mu Biyopsi peki
Şuan bana bu yazdıklarınız öyle iyi geldikiAcısını, risklerini bilemem, ama çok fazla kişinin yaşadığı bir süreç, korkmayın, korksanız da yaptırmaktan sakın kaçınmayın. Erken teşhis çok önemli. Umarım hiçbirşey çıkmaz, sağlıkla alırsınız sonuçları.
Böyle durumlarda ben hep kendimden ağır hastaların yaşadıklarını, çektikleri acıları düşünerek kendi yaşayacağım süreci küçümserim gözümde. Onlar o kadar ağır süreçler yaşarken benim şu kadarcık iğnenin karnıma girmesinden korkup sızlanmam çok bencilce ve saçma derim mesela. Kendimi azarlar, cesaret toplarım :)
Geçmiş olsun canım
Bende de böbreklerde sorun var Biyopsi istediler ben istemedim başka doktora gittim şimdi tedavi yöntemi değişti bakalım zaman ne gösterecek
Protein kaçağı var sebebi araştırılıyor Ben şu ne psikolojik nede bedenen uygun değilim bilmiyorumBunu şimdi gördüm. Doktor gerekli görüyorsa yaptırın biyopsiyi, en iyi teşhis biyopsi ile konuluyor. Hastalığınız ne teşhis konuşdu mu?
Çok geçmiş olsun Allah acil sifalar versinBöbrek nakilli ablam. Nakil olan böbreğe bir süre yılda bir biyopsi yapıyorlar.
Protein kaçağı var sebebi araştırılıyor Ben şu ne psikolojik nede bedenen uygun değilim bilmiyorum
İnşallah çok teşekkür ederiminşallah sonuçlarınız iyi çıkar ve acı çekmezsiniz.
Sizde olun biyopsinizi aksatmayınProtein kaçağı var sebebi araştırılıyor Ben şu ne psikolojik nede bedenen uygun değilim bilmiyorum
Gebelik esnasında ortaya çıktı gebelik sonlanınca 10gr ölçüldü bir ay sonra değer 1gr a düştü düşünce açıkcası vazgeçtim çünkü düzelme yönünde ilerliyorProtein kaçağı ciddi sıkıntı. korkutmak üzmek istemem ama doktorlarınız da söylemiştir zaten, böbreğinizi kaybetme riskiniz var. Yerinizde olsam gücümü toparlamaya çalışır ve tedavime odaklanırdım. Şimdi biyopsiden kaçarsanız allah korusun diyaliz iğnelerine katlanmanız gerekebilir.
Gebelik esnasında ortaya çıktı gebelik sonlanınca 10gr ölçüldü bir ay sonra değer 1gr a düştü düşünce açıkcası vazgeçtim çünkü düzelme yönünde ilerliyor
Evet işte bu örnek ler bana moral oluyor inanın çok ihtiyacım var bunlar duymaya keşke bebeğim de yaşada idi o iki gün dayanabildiAaa çok iyi o zaman. Takipte kalmaya devam edin. Bir akrabamızda da yanı şekilde gebelik esnasında ortaya çıkmıştı protein kaçağı. Sonrasında süreç uzun olsa da toparladı iyileşti.
Evet işte bu örnek ler bana moral oluyor inanın çok ihtiyacım var bunlar duymaya keşke bebeğim de yaşada idi o iki gün dayanabildi
Şuan çok sıkı bir diyetteyim bakalım ay sonu ne olacak
Zor bir sınav zor bir süreç Allah yardımcınız olsunAh, çok üzüldüm. Başınız sağolsun.
Sıkı diyet şart, ablam beş sene yaptı o diyeti ama kurtaramadık malesef böbreği. Sizin durum iyiye gidiyormuş ama, moralinizi yüksek tutun. Her şeyin başı iyi bir ruh hali.