• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARACAN AKADEMİ'ye giden yada öneren varmı?

canım bi bilgim yok ama sanmıyorum çünkü resmini çekiyolar kaydını yapıyolar
ve sana bi kağıt veriyolar öğrenci kimlik kartı yerine geçen.
üstünde numara falan yazıyo.
sonuçta o şubeye ait öğrenci numarasıdr o dye dşünüyorm

evet bı kagıt verıyorlar ımzalıyosun kurallar falan bılgıler yazıyo kucuk bı resım cekıyolar kagıdın bı kısmını da sana verıyorlar

mecidiyeköy şubesindeki hocalarıda tanıyomusun canım :kedi:
çok makbule geçerdi yani kaydirigubbakcemile2

b, tek bakırköydeki şubeyi ii biliorum ama ii bi yer bakırköydeki mecidiyeköydeki sanırım yeni açıldı onun için yeni hocalar olabilir yani tecrübesizler bizim kursta 15 20 senelik bu işin ehli hocalar vardı yerimseniben

bende murat dersanesinle başladım 4 sene kalmadan mezun oldum biraz pahalı ama hakkını veriyorkaydirigubbakcemile5

bende karacana gidiyorum bu sene 4. sınıfım. yine yazıldım...
çok memnunum...

bende busene yazıldım kadıköy şubesine fiyatlar uygun geldi
sadece matematik ve iktisat alıcam gerisini halledebilirim
Kadıköy şubesine giden veya gidicek olan varmı nasıl acaba hocalar falan iyimi

hayırlı olsun cnm.. ben bakırköy şubesine gidiyorum.
spk ve denetim den...

bende bu yıl kaydoldum acıkogretıme ılk senem yanı
8 dersın 6sından karacana gıdıcem
kurs destegı olunca daha cok ders calısma ıstegım oluyo bnım :)
mecıdıykoy subesıne yazıldm..
aralık ılk hftası baslıo dersler

Bende bu sene karacan akademinin kadıköy şubesine yazıldım. Fakat eğitimi hakkında pek güzel şeyler duymadım hocaları daha önce karacan akademiye giden öğrencilermiş. hatta bi arkadaşımada teklif etmişler hocalıkla alakası olmadığı halde 660tl 6derse verdim. bunlaru duyunca çok pişman oldum açıkcası mafoldumben

Bende bu sene karacan akademinin kadıköy şubesine yazıldım. Fakat eğitimi hakkında pek güzel şeyler duymadım hocaları daha önce karacan akademiye giden öğrencilermiş. hatta bi arkadaşımada teklif etmişler hocalıkla alakası olmadığı halde 660tl 6derse verdim. bunlaru duyunca çok pişman oldum açıkcası mafoldumben

haftaiçimi haftasonumu yazıldın sen bende kadıköye yazıldım
bende senden duydum şimdi hadi ya bak şimdi benimde içime kurt düştü inşallah güzel anlatırlar masraf yapılıyo çünkü

ben bu kurumun kaynak kitaplarını aldım işletme ve iktisat kitpl.yani .kursuna gitmiyorum ama aldığım kitaplardan çok şey öğrendim çok güzel özetlenmiş ve her ünite sonunda testleri ,arasınav, deneme sınavları var ben çok memnun kaldım iyiki karacan yayınlarını almışım kursuna gitmeye gerek kalmadı konu anlatımı süper!

Haftaiçi akşam ve c.tesi akşama yazıldım. İnşallah dedikleri gibi değildirmafoldumben

bende mecidiyeköy şubesindeyim gayet iyi...
ama işyerindeki mesailerm dolayısyla bazı derslerin iptalini istedim
dilekçe yazdırdılar bana saçmalığa bak
cevabını bekliyorum şimdi onun

bende başladım memnun kaldım bazı hocaları kötü ama idare edio yinede evet dilekçe yazdırıolar ama olumsuz sonuç gelmio genelde bende bi dersimi iptal ettirmiştim peşini bırakma sürekli gidip sor muhasebeden :smiley-cool:

bende başladım memnun kaldım bazı hocaları kötü ama idare edio yinede evet dilekçe yazdırıolar ama olumsuz sonuç gelmio genelde bende bi dersimi iptal ettirmiştim peşini bırakma sürekli gidip sor muhasebeden :smiley-cool:

öyle yapıyorum zaten ısyerındende kagıt getırdım ayrıyetten
bıde dun ve bugun ıptal ettıler kursu
hava sartları yuzunden
sen hangı subedesn

Back